- 3 Şubat 2015
- 307
- 259
- 48
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktoruna söyledin mi bu durumuben hala sünnet cocugu gibi yuruyorum rahim filminin bu kadar zor olacagini dusunmemistim kanamam devam ediyor bugun 4. gun normal mi acaba
Canım iyiki bizde seni tanışımız.
Hamile birinin duasında yer almak kadar güzel ne olabilir.
Güzel düşün dua et Allah ın izniyle güzel olacak herşey.
Bu ay klomen mi denemiştin canım sen
hayir gorusmedim cok kotuyum arabaya binerken vs oyle aciyoki sanki dikişliyim gibi rahmim tersmiş ve biraz darmis cok zorladim dedi. tahriş oldu falan dedi baskada bisey demediCanım doktoruna söyledin mi bu durumu
İlk defa duydum kanamanın 4 gün sürdüğünü.
Çok kolay bi işlem naptılar sana ya yürüyemeyecek kadar kötüsün öyle
benim 4. gun ama cok aci cekiyorum ya doktora mi ugrasam acabakızlar bu rahim filminde ben o kadar acı cekmedim sadece ewe gittiğimde adet sancısı gibi bişey yaşadım başka da bişey olmadı tek başıma gitmiştim hastane cok uzaktı 2 kere dolmuş değiştirdim ama o halde de çok etkilemedi beni
hayir gorusmedim cok kotuyum arabaya binerken vs oyle aciyoki sanki dikişliyim gibi rahmim tersmiş ve biraz darmis cok zorladim dedi. tahriş oldu falan dedi baskada bisey demedi
bana hic bisey demedi kac gun iliski yasak banyo yapabilir miyim vs. zaten bugun 14. gunum eşim uyurken eskaza bacagima belime vs dokunsa bile bagiriyorum acıdan kalkip arayayim en iyisi doktoruCanim doktoruna ugra mutlaka.Senin hsg den sonra degerlendirmen lazimdi gunleri cunku rahim temizlendi tutma olasiligi cok yuksek Rabbimin izniyle.
Ihmal etme lutfen
bana hic bisey demedi kac gun iliski yasak banyo yapabilir miyim vs. zaten bugun 14. gunum eşim uyurken eskaza bacagima belime vs dokunsa bile bagiriyorum acıdan kalkip arayayim en iyisi doktoru
iidr cnm nolsn ayni devam sndn nbr nasil gidiyo el isi fln ?Canım naber nasılsın.
Tmm canm hadi Allaha emanet ol snde hakkini helal et insallah ii haberlerle dönersnKızlar Günaydın ben artık KK ya fazla girmiyim diyorum çünkü aklımdan çıkarmam lazım hamileliği buralara girdikçe daha da stres yapıyorum. Onun için ben geri kalan herkese 200 alıyorum. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi bize getirsin, hakkınızı helal edin arada belki girerim
Benim zaten normalde de vücut ısım düşük, hatta bazen yumurtaların gelişimi için sıcak olmalı benim vücut ısım düşük budamı etkiliyorki diye düşünürüm. Bide bunu deneyelim bakalım ne yakı yapıştırmadığım kaldı,ne otlar içmedik bide bunu yapalım...Kızlar adetle beraber vücut ısısı ölçülmeye başlanıyor yükselişe geçtiği an yumurtlama dönemi oluyor hatta yumurtanın çatladığı günü bile biliyorlar bu yöntemle.
Ben denemedim hiç henüz.
1 tanesi kapaliymiş canim digeri açik oyle bi ihtimal var mi açilmiş olabilir mi kitubatesbih senin tüpün tıkalı demişti dr dimi belki o açılmıştır? Bi danış tabi belki bi ilaç önerir acını hafifletir.
Iyi gibiyim canim cok sukur kafamda bi suru soruylA uzandim dinleniyorum sol kasigimda bi yumru var sanki hassas boyle dokunamiyorumZeyneb21 nasılsın canım varmı bi gelişme, inşallah normal sağlıklı bi gebelik süreci geçirirsin bizde teyze oluruz burda:)