• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

dini konular yasak oldu icin bazi seyleri yazamiyorum.bana hoca arkadasim soyledi.adetli iken 1000 kere estagfirullah1 1000 salavat 1000 kerede bismillahirrahmanirrahim cekmemi soyledi
neden yasak anlamadım, bildiğin inandığın biseyler varsa bizimlede paylaşırmısın.

benim uc yildir bebegim olmuyo fsh yuksek sadece tup bebek sansin var diyo doktorlar normal yolla imkansimiz tup bebek yaptiramadim elimde sadece dua geliyo dualara ve rabbime sigindim bende bildigim dualari yazmak istedim okadar

Hayir canim benim adetliyken dua etmeyin demedim sasece adetliyken baska dua oku dedi bana hocam o yuzden yazdim ayet oldugu icin onu okuma basaka dua yap sonra tekrar okursun dedi beni bende onu belirttim.bunda hic bir art niyet yok

Kızlar adetle beraber vücut ısısı ölçülmeye başlanıyor yükselişe geçtiği an yumurtlama dönemi oluyor hatta yumurtanın çatladığı günü bile biliyorlar bu yöntemle.
Ben denemedim hiç henüz.
Ben de bir bunu bir de akışına bırakmayı denemedim sanırım:rolleyes::confused: bu ay bıraktım, sedece dua ediyorum bırak bırak diyolar bakalım görcez :-)

ben hala sünnet cocugu gibi yuruyorum rahim filminin bu kadar zor olacagini dusunmemistim :KK43: kanamam devam ediyor bugun 4. gun normal mi acaba
Benim psikolojim bozulmuştu canım geçen ay çektirdim kanama değil ama yanma oldu bende, çok az da ağrı.. Yoğun değilse normal bence doktorum olabilir demişti.

Ben de bir bunu bir de akışına bırakmayı denemedim sanırım:rolleyes::confused: bu ay bıraktım, sedece dua ediyorum bırak bırak diyolar bakalım görcez :-)
Ahh ben hep dusunmeyecegim diyorum aklım hep orada :( saplantı gibi. Ben bu gun oluctum ateşimi ilginc bir sonuc oldu

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> tubatesbih
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................150
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................200
7=VOLHAT........... ..................190
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................250
15=HASRETİMSENSİN..............250

16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................200
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................200
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55...................200
28=MGLİ....................................200
30=PORTAKALES......................200
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........150

KALAN..............................260

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..

Evet canım bazen burada stres yapıyor insanı.
Ama bazende derdimizi anlatıyoruz iyi oluyor.
Birdahaki turda olmayacan sanırım.
Ama yine sonralarda gel olurmu
Özellikle hamile haberini duymak isteriz inşallah.
Kendine iyi bak
Bir daha ki tura gelirim inşallah canim çünkü bana da dertlesmek iyi geliyor ama az uzak kaliyim dönerim yine canim inşallah bende hamile haberlerinizi alirim kendinize iyi bakin :KK52:

Arkadaslar yanlis anlama oldu sanirim ben Rabbi hepli minessalihin duasi icin demistim siz farkli dua yapiyosunuz galiba

bnm annemde teyzemde hep der adettn snraki 3 gün ve adet öncesndeki 3-4 gün cok önmli diye niye öyle derler die hep düsünrdm demek bundnmis bnm annem adetine 3 qün kala bana hamile kalms mesela
Çok şaşırdım ya
Biz kesin günü tutturamıyoruz

Kizlar havalarn isinmasiyla birlikte dualarmizn yavas ilerlemesi bir oldu ben kendmde dahil hepimz cok yogunz biliyorm ama brazck daha buraya zaman ayrmaya calisin olr mu kimsenin duasi beklemsn öyle uzun uzun
Katılıyorum sana canim
Dualarımızı aksatmayalım kızlar

Back