Canım iyi düşün iyi olsun.Kizlaaaaaarrr ben geldim
Gecen sali adet gunumdu halen olmadim.Cumadan beri idrar testi yaptim tam 8 tane hepsinde 2.cizgi vardi.Doktorumu aradim.Bi kez kimyasal yine kimyasalsa idrarda gosterirmi dedim.Evet gosterir ama sen hemen crinon jel al kullan dedi.Bulundugun yerde pzt kan yaptir ara dedi.Bugun yaptirdim.Beta hcg 136,95 amma 2 gun ssonra tekrar vericem.300 olmasi lazimmis en az.
Pek sevinemedim desem bana kizarmisinizHayaller kurup sonra uzulmekten korkuyorum.Gecenki kimyasalda beta 7...12..14..sonrada kanama...
Bu ona bakarak iyi tabi ama iste kalbim ikiye bolunmus.Bi yanim mutluluktan ölüyo bi yanim sus belkide yok diyo...
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.Testlerimi yaparken aklimda hep siz vardiniz hep dua okudum sizler icin kendim icin.Rabbim sevinclerimizi bosa cikarmasin.
ayy cnm cok sevindim kesin hamilesin cnm sonucun çok güzel benceKizlaaaaaarrr ben geldim
Gecen sali adet gunumdu halen olmadim.Cumadan beri idrar testi yaptim tam 8 tane hepsinde 2.cizgi vardi.Doktorumu aradim.Bi kez kimyasal yine kimyasalsa idrarda gosterirmi dedim.Evet gosterir ama sen hemen crinon jel al kullan dedi.Bulundugun yerde pzt kan yaptir ara dedi.Bugun yaptirdim.Beta hcg 136,95 amma 2 gun ssonra tekrar vericem.300 olmasi lazimmis en az.
Pek sevinemedim desem bana kizarmisinizHayaller kurup sonra uzulmekten korkuyorum.Gecenki kimyasalda beta 7...12..14..sonrada kanama...
Bu ona bakarak iyi tabi ama iste kalbim ikiye bolunmus.Bi yanim mutluluktan ölüyo bi yanim sus belkide yok diyo...
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.Testlerimi yaparken aklimda hep siz vardiniz hep dua okudum sizler icin kendim icin.Rabbim sevinclerimizi bosa cikarmasin.
Zeynepcimm insallah hamilesinir bak moral ver kendine ne guzel degerin yuksek cikmis Rabbim buyuk tatlimm hadi hayirlisi bakalimKizlaaaaaarrr ben geldim
Denemedim ben canımhttp://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com/2012/01/ates-olcme-yontemi.html?m=1 okumanızı tavsiye ederim :) ben şahsen bu yöntemi bilmiyordum. Deneyen varmı aranızda ?
cnm 50 kalmsti yazdmEsk26z için 200 aldım kaç kaldı bilmiyorum ama daha varsa bitirelim hemen
Kusura bakmayın kızlaaarrrrrr çok çok özür dilerim ayrıca beklettim
Kızlar benı de ekleyınSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.
==> esk26z arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200+10
3=ESES50................................150
4=ŞENGÜL1976.......................300
5=BUKEETBUKET.......... .........50
6=ELMİRASU...........................200
7=VOLHAT........... ..................190
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................250
15=HASRETİMSENSİN..............250
16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................200
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................200
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19..................200
27=WHİTEROSE55...................200
28=MGLİ....................................300
30=PORTAKALES......................200
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........250
..................................................200
KALAN..............................0
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR..
cnm 50 kalmsti yazdm
suan malesf listemiz yeni kisi alimina kapali bttiginde ekleyelm olur mu sayfayi takipte olrsanz ara ara bakn liste basa dönünce hatrlatn sizinde adınızi yazalmKızlar benı de ekleyın
Evet denemeyi düşünüyorum. Bakalım neolacak. Benimde bi o kaldi denemedigim. Trajikomik bir haldeyim artık.Denemedim ben canım
Bi denemediğim o kaldı galiba
Sonuç alan var ama.
Sen deneyecekmisin
Cok saol canım Allah dualarınızı kabul etsınsuan malesf listemiz yeni kisi alimina kapali bttiginde ekleyelm olur mu sayfayi takipte olrsanz ara ara bakn liste basa dönünce hatrlatn sizinde adınızi yazalm
Yok ben sadece arkadaşlara yardımcı olucam zaten :) listeye zaten giremem devamlı nette olmadığımdan. Allah dualarımızı kabul etsin..agziniza saglik suan listemiz kapali ama okuduğunuzu ekledm Allah razi olsn
O nedir ben açamıyorum.Evet denemeyi düşünüyorum. Bakalım neolacak. Benimde bi o kaldi denemedigim. Trajikomik bir haldeyim artık.
Bende açamadım ve merak ettim kızlar bu sayfaya kopyalar mısınızO nedir ben açamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?