- 16 Haziran 2010
- 275
- 126
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun inş hamilesinden canmKizlar günaydın
Gebelik icin kan vericem Dualariniza ihtiyacim var
İnşallah hamilesindir canimKizlar günaydın
inşallah hamilesndr cnm idrarda bakmismiydn hicKizlar günaydın
inşallah hamilesndr cnm idrarda bakmismiydn hic
Rabbim kalbine ferahlık versin tatlım sıkma canını tek tuple de hamile kalan çok var .hakkında hayırlısı olsun inşallahkizlar az once rahim filminden çiktim 1 saat oldu uyutarak çektirdim uyumakta direnmişim acayip stresli girdim aglayarak girdim vajinam darmis o yuzden dr biraz zorlamis kanamam oldu . uyandigimda sancim ve 1 tupum malesef tıkaliymiş ama ben goze alamiyorum tupumu açtirmayi o kadar cok korkuyorum ki hastaneden drlardan cok kotu hissediyorum kizlar panik atagimda var bana dua edin nolur içim rahatlasin biraz huzur dolsun rabbim baska dert vermesin ins her halimize bin şükür
Allah kolaylik versin tatlım inşallah bu defa tutar aşılamankızlar pazartesi aşılamam var dua edin olurmu ben giremiyorum
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım moral olur bize deZeyneb21haberler L40695060 .!.:Kizlar günaydın
insallah bu defa degildr normal hamilesndr canmEvet canim silik cikti ama kimyasal bi kez gecirdigim icin kanda cikmadan emin olamiyorum yine kimyasaldir diye korkum var