Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@YASEMİN 200
@ceren15 200
@damla 200
@GÜL333 200
@ZAHİDEM70 200
@ZEYNEP0682 200
Yasemin canım bu aralar çok yoğun çalışıyorum kimseyi kaçırmak ta istemiyorum önden okuyorum kusura bakma işini zorlaştırıyorum ama gerçekten mecburum Özür dilerim
canım şu yazdıklarını gözyaşları içinde okudum.Öyle yaralıyım ki ikinci kez bebeğimi kaybediyorum ve benden önce,benden sonra ve benle hamile olanlar doğurdu yada günlerini sayıyor.Onlara maşallah ama ben neden bu durumdayım kendimi iyi hissetmek için bir nedenim yok.Bir hamileliğimde 6 buçuk aylık bebeğimi kaybettim tam iki yıl oldu.Yine hamileydim erken doğum yaptım bebeğim hastanede ve sıkıntıları var.Eşimle genetik problemimiz var,dr tüp bebek önerdi,genetik test yapıldı ama onun sonucu da henüz belli değil.Anlattıkların bana hiç uzak değil,aynı duyguları ben de yaşıyorum neye üzüleceğimi bilemiyorum,hiçç iyi değilim.İyi hissedeceğim günleri sabırla hasretle bekliyorum aklımı yitirmezsem..Aynen canım seni çok iyi anlıyorum.
Bi arkadaşım 6 aylık evli 5 aylık hamile
Bi arkadaşım 10 aylık evli 4 aylık hamile
Bi arkadaşım ikinciye hamile
Bi arkadaşım 9 aylık evli 4.5 aylık hamile.
Komşum 7 aylık evli 4.5 aylık hamile.
Bu saydıklarımdan hariç bulunduğum yerde 6 hamile daha var.
Arkadaşlarım bulunduğum yerde değil başka şehirlerde iyiki onlar etrafımda değil.
Daha çocuğu olan arkadaşlarımı saymadım.
Bunlar hamile olanlar.
Belki unuttuğum yazmadığımda vardır.
Bunca hamile varken etrafımda nasıl psikolojim iyi olacak ki.
canım şu yazdıklarını gözyaşları içinde okudum.Öyle yaralıyım ki ikinci kez bebeğimi kaybediyorum ve benden önce,benden sonra ve benle hamile olanlar doğurdu yada günlerini sayıyor.Onlara maşallah ama ben neden bu durumdayım kendimi iyi hissetmek için bir nedenim yok.Bir hamileliğimde 6 buçuk aylık bebeğimi kaybettim tam iki yıl oldu.Yine hamileydim erken doğum yaptım bebeğim hastanede ve sıkıntıları var.Eşimle genetik problemimiz var,dr tüp bebek önerdi,genetik test yapıldı ama onun sonucu da henüz belli değil.Anlattıkların bana hiç uzak değil,aynı duyguları ben de yaşıyorum neye üzüleceğimi bilemiyorum,hiçç iyi değilim.İyi hissedeceğim günleri sabırla hasretle bekliyorum aklımı yitirmezsem..
Öylemi bilmiyordum canım okuduğunu.ya se min canım gördün mü palaştım?
saol canım çok teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre versin.Yaşadığım şugünleri atlatacak mıyım aydınlığa çıkacak mıyım Allah'ım sesimi duysun.Evlat hasretiyle yanan yüreklerimize ışık saçsın sağlıklı evlatlarımızı göndersin bize.Bebeğim için drlar hiç ümit yok,bu şekilde de veremeyiz diyorlar.Bekliyoruz öyle.Hiç sıkma canını onun yerine Allah'a ve dualara sığın canım.. Rabbimden cevap iste o sana gördüğün her yerde cevap verir..
Allahın sevgili kulusun canım inan.. Yüreğini ferah tut elbet sebebi var hayır da şer de Allah'tan..
Bebeğin için dualar ederiz elbet, senin içinde aşarız bugünleri.. Rabbim yardımcın olsun.
Canım çok zor şeyler yaşamışsın.canım şu yazdıklarını gözyaşları içinde okudum.Öyle yaralıyım ki ikinci kez bebeğimi kaybediyorum ve benden önce,benden sonra ve benle hamile olanlar doğurdu yada günlerini sayıyor.Onlara maşallah ama ben neden bu durumdayım kendimi iyi hissetmek için bir nedenim yok.Bir hamileliğimde 6 buçuk aylık bebeğimi kaybettim tam iki yıl oldu.Yine hamileydim erken doğum yaptım bebeğim hastanede ve sıkıntıları var.Eşimle genetik problemimiz var,dr tüp bebek önerdi,genetik test yapıldı ama onun sonucu da henüz belli değil.Anlattıkların bana hiç uzak değil,aynı duyguları ben de yaşıyorum neye üzüleceğimi bilemiyorum,hiçç iyi değilim.İyi hissedeceğim günleri sabırla hasretle bekliyorum aklımı yitirmezsem..
Pardon tmm zeynep21 icin 200 alıyorum