- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
tüpe mi baslicksnz canmanladım cnm inşallah hayırlı haberlerle gelir benim gittim hastaneye gidiyodu oda bende yarın gidecen yeni bi umut yeni bi seruven baslıyo yarım çok heycanlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüpe mi baslicksnz canmanladım cnm inşallah hayırlı haberlerle gelir benim gittim hastaneye gidiyodu oda bende yarın gidecen yeni bi umut yeni bi seruven baslıyo yarım çok heycanlıyım
bilmiyorumki 3 kez yaptırdık asılama klomenle bi kerede iğne ile deneyelim demiştitüpe mi baslicksnz canm
insallah bu kez tedavin olumlu olr canmbilmiyorumki 3 kez yaptırdık asılama klomenle bi kerede iğne ile deneyelim demişti
İnşallah yarın iyi haberlerle gelirsin aramıza.bilmiyorumki 3 kez yaptırdık asılama klomenle bi kerede iğne ile deneyelim demişti
Evet canim sabir ve dua etmekten başka çaremiz yok ama bebegimin iyi olma ihtimali yok gibi bisey.Ciddi sorunlari var.Kurban oldugum Allah'im çektirmesin insallah.Çok zor bir durum..Canım çok zor şeyler yaşamışsın.
Biraz daha sabret.
Bebeğin iyi olacak inşallah.
Evet etrafımızda hamile görmek yakınlarımızın doğum haberini almak bizi çok yıpratıyor.
İnşallah test sonuçlarınız iyi çıkar canım.
Güçlü olmaya çalış.
İmtihanımızı yeneceğiz biraz daha sabır ve dua etmeliyiz
çok tesekkür ederim canim.İnsallah karanlik gecenin sabahi çok yakinda bizi bekliyordur.Bebegim icin hakkinda hayirlisi olsun diyorum.Durumu belli ama beklemek çok zor.Allahim yüzüne baksin melegimin daha fazla çektirmesin.Dua edin neolur..Canım içinde bulunduğun durumu bir sen bilirsin bir Allah!! O yüzden sığınacağın tek yer Rabbim..
Tesadüfe bak ki bugün Cemalnur Sargut'u çok andık.. Bilir misin bilmem ama oda yeni doğmuş kızını kaybetmiş zamanın bi vakti.. 15 gün cehennem ateşiyle yanmış.. Sonra ;"Allah benim bununla başa çıkabileceğime inandığı için bunu bana nasip etti diye düşündüm!"demiş. O yüzden canım al abdestini ve secde et.. Her ne olursa olsun bebeğin ve kendin için hayırlısını dile.. Rabbinin verdiği her hadiseden razı ol.. Seni kocaman kucaklıyorum acını paylaşıyorum yüreğimde canım Allah yardımcın olsun.. Çok büyük bir sınavdasın.. Mükafatında büyük olacaktır..
aminnn cnm inşallah eşimin sonucuna göre karar verecek bakalıminsallah bu kez tedavin olumlu olr canm
aminnnn cnm inşallah hep birlikte cnm birbirimize umut oluruz inşallahİnşallah yarın iyi haberlerle gelirsin aramıza.
İnşallah bu sefer pozitif le sonuçlanır tedavin.
Bende yarın gitcem hormon testine bakalım
ayyy cnm hadi inşallah sende güzel haberle gelirsin sen ne asamadasın tedavi konusunda ankaradayız aynı doktora gitseydik yarın görüşürdük ne güzel yoldaş olurduk birbirimizeYarn bnde doktora qtcm son kez bakcak doktor snrasi Allah kerm
evet yaaa sen nereye gidiyodn ? Tatlm bnm yumurta büyümüyo hap kullandm smdi igneye gecicz iste yarn son bi kontrol sonra igneye baslicz önmzdeki ayayyy cnm hadi inşallah sende güzel haberle gelirsin sen ne asamadasın tedavi konusunda ankaradayız aynı doktora gitseydik yarın görüşürdük ne güzel yoldaş olurduk birbirimize
allah yardım etsin cnm sabır versin bebeğin için dua ettim ya safi cektim bu güzel isminin hatrana şifalar vesin insallah inan ve güçlü kal umudunu yitirme rabbimin dediği olur.ol desin oluversin bebegin saglıcakla yanında kucagında kalsınçok tesekkür ederim canim.İnsallah karanlik gecenin sabahi çok yakinda bizi bekliyordur.Bebegim icin hakkinda hayirlisi olsun diyorum.Durumu belli ama beklemek çok zor.Allahim yüzüne baksin melegimin daha fazla çektirmesin.Dua edin neolur..