Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hergün aynı saatte yapılması lazım.Dun yaptımda birşey ckmadı. Gerci susuz kaldım ve su icmistim.
insallah tutmustr canmBenimde bu sadece 1 yumurtam olmuş ve büyümüstü ovilasyon testinde çift çizgiyi koyu gördüm ertesi günü birliktelik oldu.bi yerde okumuştum lh seviyesi yükseldikten 24_36ssat sonra yumartlama olurmuş yada catlama tam hatırlamıyorum. Bakalım kısmet.
haa o zamn bugünden snra tekrarla canm hergn yap iki cizgi tam ayni koyulukta yada o cikmasi gerekn digerinden daha koyuysa bilki catlamaya yakinsn o gece fln catlayacaktr ertesi gün felan tekrar dene siliklesmeye basladiysa catlamistr tani bu arada gün asiri birliktelik olsunDun yaptımda birşey ckmadı. Gerci susuz kaldım ve su icmistim.
bebegm sn bu ara cok kafaya takiyosn yapma kuzum yapma az kafanı baska seylere yor az akisina birak nolr üzme kendiniHem yumurta kendiliğinden büyüyor hem kendiliğinden çatlıyor.
Düzenli gün aşırı deneme oluyor.
Peki ama neden olmuyor ya.
Rabbim göndereceğin hayra öylesine muhtacım ki....
aynen canm hergn ayni saatlerde yapilmasi lazm ve en az 2-3 saat su icilmems olmasi lazm ki dogru ciksnCanım hergün aynı saatte yapılması lazım.
Ve test saatinden en az 3 yada 4 saat önce sıvı alınmaması lazımmış.
Doğru çıkması için
amiin canim gunaydinGünaydınn kızlar :) Yeni gün yeni umutlar demek..
Rabbim tez vakit anne olmayı hakkımızda hayırlı kılsın...
Ben varım :)HER TÜRLÜ İSTEK ARZU VE HACET İÇİN OKUNACAK AYETEL KÜRSİ OKUMA ŞEKLİ.
HER KİM BU ÇALIŞMAYI 7 GÜN ARALIKSIZ SAAT 23:00 İLE 06:00 ARASI
OKURSA NE İSTEĞİ OLURSA OLSUN ALLAHIN İZNİYLE HER TÜRLÜ MURADI
HASIL OLUR ……..
DİKKAT:YANLIZ ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ….;
BU ÇALIŞMA İKİ UCU KESKİN KILIÇ GİBİDİR …
HAKLI OLDUĞUN BİR KONULARDA OKURSAN HAYIR SENİ BULUR …
HAKSIZ OLDUĞUN (IKI KİŞİNİN ARASINI AÇMAK , BİRİLERİNİ ZARARINA)UĞRATACAK NİYET ETMEK , MÜBAREK VE CINLERLE ISTİŞARE YAPMAKVS GİBİ HAKSIZ , FİTNEYE FESEDA DÜŞÜRECEK , NİYETLERLEOKUNURSA ŞER SİZİ BULUR TERS TEPER ZARARA UĞRARSIN.
**********AYETEL KURSİ 7 GÜN BU ŞEKİLDE OKUNULMALIDIR ********
*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)
UYARILARA DİKKAR EDEREK HALİS BİR NİYETLE OKUNURSA
ALLAHIN IZNIYLE BUTUN HAYIR KAPILARI AÇILIR NE MURADIN VARSA
HASIL OLUR İSTEKLERİN YERİNE GELİR..
özgecan arkadsn paylasms oldugu bir yazi ve okuduktan snra Rabbimin iznyle hamile kalms bn uygulamayi düsünuyorm sizlerede fayda saglar insallah diye paylasmak istedm...
Kizlar buna baslamayi düsünüyorm Allah nasip ederse..benimle baslamak isteyen varmi hergn beraber okuyalm..
ins tez zamanda hamile kalirsin canm benim dusunmemek elde degil kafada atmak kolay degil ama ben gecen ay 20 gun spora yazildim cok iyi gelmisti birazda olsa farkli aktivite yapmayi dene . ama sonra adet olunca sporu birakip depresif hayatima geri dondum :) hakkimizda hayirlisi rabbim daha buyuk dertler vermesin insHem yumurta kendiliğinden büyüyor hem kendiliğinden çatlıyor.
Düzenli gün aşırı deneme oluyor.
Peki ama neden olmuyor ya.
Rabbim göndereceğin hayra öylesine muhtacım ki....
HER TÜRLÜ İSTEK ARZU VE HACET İÇİN OKUNACAK AYETEL KÜRSİ OKUMA ŞEKLİ.
HASIL OLUR ……..
HAKSIZ OLDUĞUN (IKI KİŞİNİN ARASINI AÇMAK , BİRİLERİNİ ZARARINA)UĞRATACAK NİYET ETMEK , MÜBAREK VE CINLERLE ISTİŞARE YAPMAKVS GİBİ HAKSIZ , FİTNEYE FESEDA DÜŞÜRECEK , NİYETLERLEOKUNURSA ŞER SİZİ BULUR TERS TEPER ZARARA UĞRARSIN.
*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)
özgecan arkadsn paylasms oldugu bir yazi ve okuduktan snra Rabbimin iznyle hamile kalms bn uygulamayi düsünuyorm sizlerede fayda saglar insallah diye paylasmak istedm...
Kizlar buna baslamayi düsünüyorm Allah nasip ederse..benimle baslamak isteyen varmi hergn beraber okuyalm..
Ben varım :)
Ben başlamak istiyorum ama adetten ve bebek denemelerinden sonraHER TÜRLÜ İSTEK ARZU VE HACET İÇİN OKUNACAK AYETEL KÜRSİ OKUMA ŞEKLİ.
HASIL OLUR ……..
*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)
Ne kadar çok söyledik söylüyoruz bunu.Kizlar kimseye sahsi olarak söylemiyorm ama lütfen biraz daha ilgili olun sayfayla..dualarinizi geciktirmeden zamaninda alin..herkes suan tedavi asamasinda biz istiyorz ki herkese cabuk cabuk sira gelsn herkese bol bol dua edilsin..lütfen kmsenin hakkina girmemek adina braz daha duyarli olun ve eger sürekli giremiyosanz bu siteye dualarinizi erkenden alin kimse kimseyi beklemems olur kmseye sahsi olark söylemiyorm kmse üstne alinmasn lütfen canlar
Aynen canım seni çok iyi anlıyorum.günaydın kızlar moralim çok bozuluyo hiç bi zamn aklımdan çıkmıyo bnmle aynı senede evlenenlerin 2. bebeği oldu artk onları kıskanır hale geldim nolcak benm durumum bu ara çok yoğunlaştı isteğim
Günaydın canımGünaydınn kızlar :) Yeni gün yeni umutlar demek..
Rabbim tez vakit anne olmayı hakkımızda hayırlı kılsın...
Canım eşimin görevinden dolayı ben köyde yaşıyorumins tez zamanda hamile kalirsin canm benim dusunmemek elde degil kafada atmak kolay degil ama ben gecen ay 20 gun spora yazildim cok iyi gelmisti birazda olsa farkli aktivite yapmayi dene . ama sonra adet olunca sporu birakip depresif hayatima geri dondum :) hakkimizda hayirlisi rabbim daha buyuk dertler vermesin ins