Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet oyle ben hamile iken aynen oyle oluyordu benimde. Insallah vardır canımCanım batmaların hamilelik belirtisi olduğunu duymuştum hamile arkadaşlardan inşallah öyledir canım benim
Zeynep te oluyormuş canım batmalar.evet oyle ben hamile iken aynen oyle oluyordu benimde. Insallah vardır canım
evet oyle ben hamile iken aynen oyle oluyordu benimde. Insallah vardır canım
Zeynep te oluyormuş canım batmalar.
İnşallah hamiledir ya. Güzel haberler duymak istiyorum
Benimde öyle oluyordu bi anlık batar gibi. Göbek deligimi resmen hissediyordum içinden. Insallah hamilesindir canım. Bence eşine birsey deme. Belli oldugu zaman pozitiv ise soylersin.Embie gercekten mi??? Hani boyle gobek deligine dogru...Bilmiyorum yasayan varmi ama gobek dusmesi diye bisey vardir batar bisey onun gibiydi bugunkide...
esimde diyor cok dinliyosun kendini ondan belkide diyor yani hayal kurmakla hayal kurmamak arasinda gidip geldigimiz icin oda hemen umutlanamiyor yazik adama
Gecen ay 30.gunumde regl oldum.Ama normal 24,25 gunde gelir bakalim gecen aya goreyse bat 26 nisan eskiye goreyse sali gunu regl gunum
İnsallah adet olmazsin bitanem yaa benim kirmizilar geldi bugun 5 gun gecikmeyle.Olmadim diye de stres oldum kanda negayif cikincs.Hayirlisi bakalim csnim insallah Rabbim o guzel honlune gore verir.Embie gercekten mi??? Hani boyle gobek deligine dogru...Bilmiyorum yasayan varmi ama gobek dusmesi diye bisey vardir batar bisey onun gibiydi bugunkide...
esimde diyor cok dinliyosun kendini ondan belkide diyor yani hayal kurmakla hayal kurmamak arasinda gidip geldigimiz icin oda hemen umutlanamiyor yazik adama
Gecen ay 30.gunumde regl oldum.Ama normal 24,25 gunde gelir bakalim gecen aya goreyse bat 26 nisan eskiye goreyse sali gunu regl gunum
İnsallahh olmazsin yasminimmYok canım olmadım henüz.
Yarın yada öbürgün bekliyorum.
Karnım ağrıyor biraz sadece.
İnşallah gelmez ya.
Benimde öyle oluyordu bi anlık batar gibi. Göbek deligimi resmen hissediyordum içinden. Insallah hamilesindir canım. Bence eşine birsey deme. Belli oldugu zaman pozitiv ise soylersin.
İnsallah adet olmazsin bitanem yaa benim kirmizilar geldi bugun 5 gun gecikmeyle.Olmadim diye de stres oldum kanda negayif cikincs.Hayirlisi bakalim csnim insallah Rabbim o guzel honlune gore verir.
GULSEN CNM SALAVAT TOPIGINE UGRARMISIN.İnsallahh olmazsin yasminimm