• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Ya kızlar bende size bişey sorcam. Ben bir yıldır tedavi görüyorum önce kistim vardı onun için sonra klomen kullandım üç ay, geçen ay iğneye geçtik iğne vuruldum yine olmadı doktor iki ay dinlen sonra aşılama yapalım olmazsa dedi. Bu ay dinlenmedeyim. Eşim de diyor ki aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım. Tüp bebek daha garanti diyor. Tamam doğru diyor ama benim bildiğim en son tüp bebek , doktorda öyle demişti. Kafam karıştı aşılama mı yaptırıyım tüp bebek mi ? Ama eğer tüp bebekte tutmazsa ben iyicene yıkılırım. o_O
Canim eğer tüp bebek için raporda n yararlanmak istersen aşılama yaptırmak şart. Bide sakin tüp bebeğe umut bağlama ben aynı hatayi yaptım kesin gözüyle baktım son şans dedim ama olmadı ve yikildim o yüzden garanti deme hayatta hicbirseyi garantisi olmadığı gibi bunun da garantisi yok . Zamanı gelmişse kaderinnde varsa olur ama zamanı gelmemişse tüp bebekte nafile oluyor bunu ben acı bi tecrübeyle öğrendim. Rabbim verir inşallah tez vakitte

Kizlar bi teklifim olacak ama ne kadar uygun olur bilemiyorum. Hani bu aralar cok bebek üzerine yoğunlaştık ya... Isimiz gücümüz asilama yumurtlama vs vs. Bebek sevmek istiyoz ya ve hemen annelerin bakislar laflari sözleri degisiyor ya. Iste bu sebeple ayni sehirde olanlar bulussak cocuk esirgemenin önünde... Doyasiya bebek sevsek, hem onlar anne sefkati alsa hem biz o annelik duygusunu azda olsa yasasak.... Kafamiz dagilsa... Ne bilim epeydir bu fikir dolanio kafamda ne dersiniz?
Canm Bunu ben de yapmayı çok istiyorum uzun süredir. Eşime bazen diyorum gidelim bişeyler alalım götürelim onları sevelim diye ama bi türlü bu cesareti bulamadım kendimde. Birbirimizden cesaret alıp gitsek çok güzel olur bence ama aynı şehirde olan var mı ki bilmiyorum

Canim eğer tüp bebek için raporda n yararlanmak istersen aşılama yaptırmak şart. Bide sakin tüp bebeğe umut bağlama ben aynı hatayi yaptım kesin gözüyle baktım son şans dedim ama olmadı ve yikildim o yüzden garanti deme hayatta hicbirseyi garantisi olmadığı gibi bunun da garantisi yok . Zamanı gelmişse kaderinnde varsa olur ama zamanı gelmemişse tüp bebekte nafile oluyor bunu ben acı bi tecrübeyle öğrendim. Rabbim verir inşallah tez vakitte
Bende ondan çok korkuyorum ya canım eşim tüp bebekte olur gözüyle bakıyor ama ya olmazsa diyorum, eğer olmazsa bende çok yıkılırım. Rapor almadan direk yaptıralım diyoruz. Aşılama yaptırsamda olacakmış gibi gelmiyor bana canım çünkü geçen ay aşılama iğnesiyle denedik evet büyüdü çatladı ama yine tutamadı. Anlamıyorum neden tutmadığını kalitesini arttırdık iki ay gelmeyin dedi bizde gitmiyoruz doktora ama kafamda çok karışık ne yapcam bilmiyorum.

10=GÜL333..................
11=ZAHİDEM70.............
12=ZEYNEP0682..........için 200 aldım canım

Kızlar ya gobek deligimle rahim arasinda agri oldu koltuktan kalkarken sanki bicak saplandi..Simdide hafifledi.Afedersiniz ama wcde de zorlandim hani sistit gibi yanma degilde yine kasiklarimdan karnima dogru agri oldu.Adetime 9 gun var....Acaba bisey varmi yerlesiyomu nedir bu agrilar bileniniz varmi ?? :(

Kızlar ya gobek deligimle rahim arasinda agri oldu koltuktan kalkarken sanki bicak saplandi..Simdide hafifledi.Afedersiniz ama wcde de zorlandim hani sistit gibi yanma degilde yine kasiklarimdan karnima dogru agri oldu.Adetime 9 gun var....Acaba bisey varmi yerlesiyomu nedir bu agrilar bileniniz varmi ?? :KK43:
bilmiyorum canm ins bisey vardir ve yerleşmekle meşguldur :)

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> damla_22
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN..........................200
2=ESMERM91 .........................200
3=ESES50................................200
4=ŞENGÜL1976.......................200
5=BUKEETBUKET.......... .........200
6=ELMİRASU...........................
7=VOLHAT........... ..................100
8=CEREN15..............................250
9=DAMLA_22...........................300
10=GÜL333...............................200
11=ZAHİDEM70........................200
12=ZEYNEP0682.......................200
13=ZEYNEB21...........................200
14=DUAMBELLİ........................200
15=HASRETİMSENSİN...............300

16=YENİBİDÜNYA......... ............200
17=ESK26Z.................................200
18=TUBATESBİH.......................200
19=ZEYNEPCE90.......................200
20=TUBAMMS...........................
21=EMBİE..................................200
22=YASEMİN.. ..........................200
23=SULTAN...............................200
24=GÜLAYEKER........................100
25=DEBORAH26........................200
26=ÖZGECAN19...:anneadayı:...............200
27=WHİTEROSE55.................... 200
28=MGLİ...................................200
29=SECİDO................................200
30=PORTAKALES......................200
31=SEDAAAAAA.......................200
32=FİLİZ2012............................200
33=CGPBAS...............................200
34=KELEBEGIMYAGMUR.........250

KALAN...................................500

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR.

Kızlar ya gobek deligimle rahim arasinda agri oldu koltuktan kalkarken sanki bicak saplandi..Simdide hafifledi.Afedersiniz ama wcde de zorlandim hani sistit gibi yanma degilde yine kasiklarimdan karnima dogru agri oldu.Adetime 9 gun var....Acaba bisey varmi yerlesiyomu nedir bu agrilar bileniniz varmi ?? :KK43:
Canım batmaların hamilelik belirtisi olduğunu duymuştum hamile arkadaşlardan inşallah öyledir canım benim

Deminden beri kkda sitelerde bu batmalari ariyorum hamilelikle alakami diye bisey bulamadim vucudumu dinliyorum evet ama bu asiriydi 2 dk surdu ama cok acitti canimi.
Delirdim mi acaba...:KK73:

Sen adet olmadin dimi canim ayy gelmez insallah

Canım batmaların hamilelik belirtisi olduğunu duymuştum hamile arkadaşlardan inşallah öyledir canım benim

Gul icinde 200 okudum tatlim..
Insallah bebisine kavuşur tez zamanda.
SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;

OKUYORUZ.

==> damla_22

LİSTEMİZ;

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;

OKUYORUZ.

==> damla_22

LİSTEMİZ;

Deminden beri kkda sitelerde bu batmalari ariyorum hamilelikle alakami diye bisey bulamadim vucudumu dinliyorum evet ama bu asiriydi 2 dk surdu ama cok acitti canimi.
Delirdim mi acaba...:KK73:

Sen adet olmadin dimi canim ayy gelmez insallah
Yok canım olmadım henüz.
Yarın yada öbürgün bekliyorum.
Karnım ağrıyor biraz sadece.
İnşallah gelmez ya.

Kizlar bi teklifim olacak ama ne kadar uygun olur bilemiyorum. Hani bu aralar cok bebek üzerine yoğunlaştık ya... Isimiz gücümüz asilama yumurtlama vs vs. Bebek sevmek istiyoz ya ve hemen annelerin bakislar laflari sözleri degisiyor ya. Iste bu sebeple ayni sehirde olanlar bulussak cocuk esirgemenin önünde... Doyasiya bebek sevsek, hem onlar anne sefkati alsa hem biz o annelik duygusunu azda olsa yasasak.... Kafamiz dagilsa... Ne bilim epeydir bu fikir dolanio kafamda ne dersiniz?
BENCE COK IYI BIR FIKIR AMA BEN FRANSADAYIM KESKE GELEBILSEYDIM.
BENDE DUN SOYLE DUSUNDUM.EGER TURKIYEYE IZNIM CIKARSA ILK GIDICEGIM YER HUZUR EVI OLUCAK.
ONLARA SORUCAM KAC COCUKLARI VAR VE SIMDIKI AKILLARI OLSA O KADAR YAPARLARMIYDI???
COCUK ISTEDIGIMI ANLATICAM.EMINIMKI COGU DIYCEKLERKI" BIZIM COCUGUMUZ VARDA NE OLUYOR KIZIM UZME KENDINI BOYLE YANLIZ KALMAKTANSA HIC OLMAZSAYDI DAHA IYIDI" .BU SOZLERI DUYUNCA O KADAR YANA YAKILA UGRASMAYACAGIZ BENCE. TECRUBELI INSANLARLA KONUSMALIYIZ.
HER SERDE VARDIR BIR HAYIR.RABBIMIN VERDIGIDE , VERMEDIGIDE IMTIHANDIR.

BENCE COK IYI BIR FIKIR AMA BEN FRANSADAYIM KESKE GELEBILSEYDIM.
BENDE DUN SOYLE DUSUNDUM.EGER TURKIYEYE IZNIM CIKARSA ILK GIDICEGIM YER HUZUR EVI OLUCAK.
ONLARA SORUCAM KAC COCUKLARI VAR VE SIMDIKI AKILLARI OLSA O KADAR YAPARLARMIYDI???
COCUK ISTEDIGIMI ANLATICAM.EMINIMKI COGU DIYCEKLERKI" BIZIM COCUGUMUZ VARDA NE OLUYOR KIZIM UZME KENDINI BOYLE YANLIZ KALMAKTANSA HIC OLMAZSAYDI DAHA IYIDI" .BU SOZLERI DUYUNCA O KADAR YANA YAKILA UGRASMAYACAGIZ BENCE. TECRUBELI INSANLARLA KONUSMALIYIZ.
HER SERDE VARDIR BIR HAYIR.RABBIMIN VERDIGIDE , VERMEDIGIDE IMTIHANDIR.
Ne güzel yazmışsın ayşe cim.
Doğru gerçekten hayırlısı bizim için ne ise o olsun

1.Sabah namazından sonra Pazar günü “Elhamdülillahi rabbil-Alemin” deyip 1071 defa “Ya Fettah” okunur.

2.Pazartesi “İyyake nabüdü ve iyyake nestain ” dedikten sonra 873 kere “Ya Latif “okunur.
3.Salı günü “Gayri’l mağdubi aleyhim veleddallin” dedikten sonra 4390 kere “Ya Azim” okunur

4.Çarşamba günü “Maliki yevmiddin” den sonra 793 kere “Ya Müteal” okur.

5.Perşembe günü “İhdinassıratal müstakim Sıratallezine enamte aleyhim” dedikten sonra 2115 defa “Ya Ganiyy” okunur.

6.Cuma günü “Errahmanirrahim” dedikten sonra 87 defa “Ya Nur” okunur.
yerine gelmesi için dua Sabah namazından sonra kıbleye dönük olarak 100 defa aşağıdaki dua okunurve Allah’tan dileğinizi istersiniz.
“La havle vela kuvvete illa billhil Aliyyil Azim.Allahümme inni es-elüke ya Kadimü ya Daim.Ya Vitru ya Ehadü Ya Samed.Ya hayyü ya Kayyum ya zelCelali vel ikram.Feintevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hü.Aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül Arşil Azim.”

1.Önce 3 kere Fatiha 3 kere İhlas suresini okuyup Peygamberimize ailesineashabina Hizir ve Ilyas (as)ma icinde bulundugun sehrin evliyalarina ve kutuplara bagisla.

2.Sonra asagidaki ayeti 500 kere oku
Bismillahirrahmanirrahim İnne Rabbi Kariybün Müciybün inne Rabbi Latiyfün lima yeşaü inne Rabbi le-semiu’d-duai inne rabbi le-ğaniyyün Kerim.İnne Rabbi Rjahiymün Vedüd.

Dileğin kabul olmasi icin Yasin süresi

Eğer bir dileginin kabul olmasini istersen yesil bir kabin icine su koy ve uzerine 1 kere Yasin suresini oku.Yasin suresi Kurani kerimin 41. suresidir. Sonra o su ile abdest al ve 2 rekat namaz kil.Namazin her rekatinda Fatiha dan sonra 3 kere Ayetek Kursi oku.Namazdan sonra el acip Allah’tan dilegini iste. Her türlü dilek için La havle.. Her gün 101 kere “La havle ve la kuvvete illabillahi ve la mencee minallahi illa ileyh.” okuyan her ürlü sıkıntıdan kurtulur istedigine kavuşur.

Back