Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Amin canım Rabbim güldürsün yüzünü inşallah bu defa sorunsuz olur..burada temiz niyetli insanlar olduğuna gönülden inanıyorum dualarımız tam gününü buluyor inşallah sonrada bebişlerimiz için dua topiği yaparız Allahım kabul etsin

Dua almayan kızlar nerelerdesiniz
Foruma uğramışsınız bugün
Sayfamızada uğrayın
@aşkımınaskıyım canım sıra sende

Canım şimdi gördüm , yoğunluktan sayfaya bakamadım bile. Herkesden Allah razı olsun..
Çok teşekkür ederim.
ben bugün 520 tane okudum. Allah kabul etsin

Bugün rüyamda 3 tane test yaptım 3 de pozitif çıktı.aşılamamın 12 nci günü bugün dua edin bana rüyam tersine çıkmasın.
ayyyyy canim inşallah rüyan gerseklesir mucizen seninledir güzel haberlerini beklioruz

500 adet okudum

200 DE BEN ALIYORUM CRAZY CNM ABLAM BENIM YA INSALLAH HAMISSINDIR INSALLAHHHHH TEMIZ KALBIN GIBI TEMIZ BIR BEBIS DILIYORUM SANA

200 DE BEN ALIYORUM CRAZY CNM ABLAM BENIM YA INSALLAH HAMISSINDIR INSALLAHHHHH TEMIZ KALBIN GIBI TEMIZ BIR BEBIS DILIYORUM SANA
saol bitanem ama sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı iğnenin 12.günü herhalde çatlatma iğnesinin etkisiydi o hayırlısı artık bekliyorum bakalım iyi dileklerin için teşekkür ederim canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…