inşallah canım bu ay okadar çok dua ettim ki işi gücü bıraktım sürekli dua ettim 3 yıl oldu artık çok yoruldum inşallah Rabbim kabul etmiştir
Aminnnn canım inşallahinsalla canim.benim insallahhguzel haberlerini aliriz
canım içimizdeki bütün duyguları , söylemek isteyip boğazımızda düğümlenen kelimeleri öyle güzel yazmışın ki bizleri anlatmışin. Bu duygularımızı dualarla birleştirdik . Rabbim kabul eder inşallah..Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
ayyyyy inşallah heyecan yaptım canim yaaaaa inşallah bebeisin sana siki siki tutunmuştur dualarimiz seninle müjdeleri verelim cümleten sirayla insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKızlarrr sıra bana gelmiş çok sevindim bugün benim iğnemin 11.günü biraz önce test yaptım hayalet bir çizgi var ışıkta bakınca gözüküyor kimseye birşey demedim eşim dahil daha önce bir defa kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm ondan bekliycem biraz daha dualarınıza çok ihtiyacım var çookkkk ne olur tutunsun bu defa sıkı sıkı bebişim öyle bir denk geldi ki eses in gibi tam ihtiyacım olan zamanda Allah hepinizde razı olsun kızlar bu topik bol bebiş topiği olsun inşallah hakkınızı helal edin
amin canım benim inşalaaahhhhhayyyyy inşallah heyecan yaptım canim yaaaaa inşallah bebeisin sana siki siki tutunmuştur dualarimiz seninle müjdeleri verelim cümleten sirayla insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Duygusalım kızlar bu aralar hasta olcam galiba hormonlarım delirdi resmen ne olsa ağlıyorum senin mesajında ağlattı beni canım inşallah hamilesindir bekliyoruz haberini...Kızlarrr sıra bana gelmiş çok sevindim bugün benim iğnemin 11.günü biraz önce test yaptım hayalet bir çizgi var ışıkta bakınca gözüküyor kimseye birşey demedim eşim dahil daha önce bir defa kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm ondan bekliycem biraz daha dualarınıza çok ihtiyacım var çookkkk ne olur tutunsun bu defa sıkı sıkı bebişim öyle bir denk geldi ki eses in gibi tam ihtiyacım olan zamanda Allah hepinizde razı olsun kızlar bu topik bol bebiş topiği olsun inşallah hakkınızı helal edin
amin inşallah bitanem daha önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman polip varmış rahimde bilmiyoduk çok üzülmüştüm eşime göstermedim zaten oturdum dua ediyorum inşallahhh hepimiz güzel haberler alırız bende hepinize dua ediyorumDuygusalım kızlar bu aralar hasta olcam galiba hormonlarım delirdi resmen ne olsa ağlıyorum senin mesajında ağlattı beni canım inşallah hamilesindir bekliyoruz haberini...
Amiiinnnn duana, inşallah hamileler artar topiğimizde
Allah razı olsun canım hakkını helal et bitanem+100 daha okudum Allah kabul etsin
ne demek tatlim muslumanin muslumana duasi kabul olurmuş,su topikte herkeste hamiş takvimi görmek istiyorum insallahhhh siraylaAllah razı olsun canım hakkını helal et bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?