- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
İyiyim bende canım çok şükür:) iyim çok şükür canım sizden naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim bende canım çok şükür:) iyim çok şükür canım sizden naber
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım buket in duası bitmişti.emirasu için 200 aldım
Canım neden 2 gün sonra ki.aşılamanın 15. günü bugün kan verdim geldim sonuc 2 gün sonra cıkacakmıs
aşılamanın 15. günü bugün kan verdim geldim sonuc 2 gün sonra cıkacakmıs
Canım neden 2 gün sonra ki.
İdrar testi yaptın mı canım.
15. Gün belki idrarda çıkar
burası küçük bir yer saglık ocagında verdim kanı. labaratuar yok sanırım baska bir yerin labaratuarına gönderiyorlar diye düşünüyorumNeden 2gun sonra canim.Farklı bi testmi yapiliyor betahcg degilmi?
amiiiin amiiiiinn amiiiiinn aslında hiç ümidim yoktu iki gündür kasıklarına iğne batar gibi bişeyler oldu ondan sonra yine ümit etmeye basladımhiye 2gun sonrada ciksa bize guzel haberler verirsin insaallah canim.Rabbim emeklerimizi umutlarimizi hayallerimizi bosa cikarmasin
amiiiin amiiiiinn amiiiiinn aslında hiç ümidim yoktu iki gündür kasıklarına iğne batar gibi bişeyler oldu ondan sonra yine ümit etmeye basladım
inşallahh.çok sağol cnm.dikkat etmeye calısıyorum bir yandan cok düşünmemeye calısıyorum ne bileyim Rabbim hepiimizin yüzünü tez zamanda güldürür inşallahVardir insallah hakkinda hayirlisi olsun canim.Sen her ihtimale karsi yorulma.Ayaklarini uzat dinlen bol bol.Hatta ayaklarinin altina yastik koy biraz yuksek olsun.Corapsiz gezme usutme kendini.
Biraz anne gibi konustum ama neyse
inşallahh.çok sağol cnm.dikkat etmeye calısıyorum bir yandan cok düşünmemeye calısıyorum ne bileyim Rabbim hepiimizin yüzünü tez zamanda güldürür inşallah
Allah razı olsun aynen eşimde öyle diyor elimizden geleni yaptık tevekkül edicez diyorBurda hepimiz elimizden geleni yapiyoruz dua,tedavi,dinlenmek neler neler.Simdi tevekkul zamani.Rabbim bizim icin en iyisi bilir canim. Cok dusunup uzme tatli canını
oo iki qün cok uzun bi zaman yaaa ben bile merk ettm smdiden sonucu inşallah güzel haberler verirsn canm adet gecikmesi oldu muaşılamanın 15. günü bugün kan verdim geldim sonuc 2 gün sonra cıkacakmıs