- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
AY CNM AYNEN BIRLIKTE BEKLEYELIM.BAT 25 NISAN.Kizlar bat 26 nisan surekli vucudumu dinliyorum agrim varmi yum catladimi tuttumu.Bıktım kendimden
HEP KENDIMI DINLIYORUM TUTTUMU TUTMADIMI DIYIP YEDIM KENDIMI.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AY CNM AYNEN BIRLIKTE BEKLEYELIM.BAT 25 NISAN.Kizlar bat 26 nisan surekli vucudumu dinliyorum agrim varmi yum catladimi tuttumu.Bıktım kendimden
Her adete yakın belirti aramaktan bende bıktım canım yaAY CNM AYNEN BIRLIKTE BEKLEYELIM.BAT 25 NISAN.
HEP KENDIMI DINLIYORUM TUTTUMU TUTMADIMI DIYIP YEDIM KENDIMI.
Sorma canım hafta sonu int siz bi yaşamdaydım köye gitmiştikte Bugün iş gelişi anca girebildim canım zor da olsa yetiştim gücüm yettiğince inş katılicam canım. 5.arkadaş içinde 200 eklermisin. hızlı başladım ama dimiKız nerelerdesin
Dedim artık katılmayacakmı dualara acaba.
İyi iyi tam zamanında yetiştin duaya
Hızlı başladım dedim ama görmemişim maaşallah çok hızlı bir grup olduk 5.arkadaşınki epeyce ilerlemiş .dualarımız da bu kadar hızlı ve hayırlısyla kabul olur inş.Sorma canım hafta sonu int siz bi yaşamdaydım köye gitmiştikte Bugün iş gelişi anca girebildim canım zor da olsa yetiştim gücüm yettiğince inş katılicam canım. 5.arkadaş içinde 200 eklermisin. hızlı başladım ama dimi
adet tarihi yani canmKızlar beni mazur görün ama bilmiyorum ve merak ediyorum "BAT" nedir?
Evet canım hızlı başladın maşallahSorma canım hafta sonu int siz bi yaşamdaydım köye gitmiştikte Bugün iş gelişi anca girebildim canım zor da olsa yetiştim gücüm yettiğince inş katılicam canım. 5.arkadaş içinde 200 eklermisin. hızlı başladım ama dimi
Beklenen adet tarihi demek canımKızlar beni mazur görün ama bilmiyorum ve merak ediyorum "BAT" nedir?
Senin durumunu biliyorum canım kolay gelsin@YASEMİN 200
@ceren15 200
D damla 200
@GÜL333 200
@ZAHİDEM70 200
ZEYNEP0682 200
Yasemin canım bu aralar çok yoğun çalışıyorum kimseyi kaçırmak ta istemiyorum önden okuyorum kusura bakma işini zorlaştırıyorum ama gerçekten mecburum Özür dilerim