Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Merhaba;
Şu tatlı canını insanların üzmesine izin verme derim.. Bu sayfayı takip eden herkes Allah'a ve onun büyüklüğüne inanıyor demek ki buradayız. O yüzden soranlara kısmet de geçsin. Hayat nasıl baktığımızla bağlantılıdır..
Her zorlukla bir kolaylık vardır.. Bizim kolaylığımızda bol dua etmek ve anımızı yaşayarak endişe ve stresten uzak kalmak..
Gene mi demek Allah'a şikayet etmektir. Teslimiyet lazım.. Her şey allahtan.. Anne olmakta, Anne olamamakta..
O yüzden herhalimize şükürler olsun.. Rabbim yarınlarımızda bizlere anne olmayı hayırlı kılsın.
Sevgiler.

amin canm tesekkur ederim uzunca yazmişsin. eşim normalde oyle bi insan degildir ama ailesininde baskisindan olsa gerek bi an agzindan gene mi lafi çikti hayirlisi Allahtan rabbim baska dert vermesin her halimize elhamdulillah

Sende hakkını helal et canım
Anlıyorum seni bende aynı duygular içindeyim özelden konuşmuştuk hatta bu konuyu.
İnşallah bekleriz yine aramıza.
Hemde hamil hamiş inşallah duanı alırız

Ne güzel yazmışsın canım ya.
İnşallah hamile olursunda.
Hamile birinin duasınıda alırız

amin canm tesekkur ederim uzunca yazmişsin. eşim normalde oyle bi insan degildir ama ailesininde baskisindan olsa gerek bi an agzindan gene mi lafi çikti hayirlisi Allahtan rabbim baska dert vermesin her halimize elhamdulillah

Sen kulaklarını tıka canım dış dünyaya... İyi ve mutlu ol ki oda gelsin annesi :)

kızlar benımde tuplerım tıklaı oldugu ıcın bebegım olmuyor subat ayında asıl sebebı ogrendım cok agladım uzuldum Sonra dedımkı vardır rabbimin bildiği dedim ve tup bebek merkezi arastırdım 2 ay once fethıye hocamla tanıstım cok tatlı bır bayan cokta ılgılı bır merkez butun kan testlerımı yaptırdı sukur bısı cıkmadı sadece kanım bıraz erken pıhtılasıyor du onun ıcın genetık test verdık ılaclarla duzelecegını soyledıler bırazdan da dıyetısyenlerı benı arayacak... Elbet evlatsızlık cok zor ama baskalarının bebegının olması sızı asla uzmesın elbet bızde anne olacagız Yoktan var eden yuce rabbım bızlerede nasıp edecektır bu duyuguyu.. oyle ıcımden geldı yazmak ıstedım

Ne olur ağlama valla benimde gözlerim doldu.
Ne olur ağlama bende üzüldüm inan
inan yasemn elimde degil gözyaslrm hani cesmeyi acarsnda şaril şaril akar ya aynen o durumdaym suan ya yumurta bu sekilde büyümemeye devam ederse düşün ki tüp bebek sansm bile yok ..

Canım ya ne güzel örnekler vermişsin maşallah
Bizlere umut oluyor böyle örnekler

iste kske üzülmemek elde olsa..

inan yasemn elimde degil gözyaslrm hani cesmeyi acarsnda şaril şaril akar ya aynen o durumdaym suan ya yumurta bu sekilde büyümemeye devam ederse düşün ki tüp bebek sansm bile yok ..

canım moralini bozma sıkma o tatlı canını hayatın sonu değil ki olacağına inan ümidini hiç kaybetme ben 5 senedir bekliyorum ve halada olacağına inanıyorum

Bencede igneyi dene canim birde kur arastir. Buyuyp catlasada olmayinca olmuyor tatlim nasipten otesini yasayamiyoruz..Aglama lutfen hepimiz zor durumdayiz yalvariyorm adet tarhm gelmesin diye ama kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz.Elimizden geleni yapip tevekkul etmeye calisiyoruz canim benim insallah mayis ayinda igne klomen birde kurlere bak ise yarar...
üfff ne bilim kür felanda yapmadm bi yan etki fln yapar diye ilacla denedk ikidir yok büyüme olmuyo istenilen büyüklüge gelmio

Suan elim ayagm titrio resmn gözyaslrmi durduramiyorm kendime engel olamiyorm resmen Allahm dindir artk su gözyaslarimizi yalvariyorm

Tamam canım takip et ara ara dua aldığın kişi silinmiş falan olursa ona okumazsın mesela

Canım o muayene işini hiç sorma ya. Bende muauene olcam diye nasıl strese giriyorum o masaya çıkmak çok zor benim için.
Canım daha 7 aylık mı evlisin.
Çok yenisin canım olur inşallah ya
aman bizim gibi stres yapma diyecem ama. Seni strese sokuyolar etrafındakiler ya

canım moralini bozma sıkma o tatlı canını hayatın sonu değil ki olacağına inan ümidini hiç kaybetme ben 5 senedir bekliyorum ve halada olacağına inanıyorum
bende inaniyorm Allahtan umud elvette kesilmez ama beklemek zor yipratici agir..

iste kür denemk gecio aklmdan ama ya yan etki yaprsa diye korkuyorm bnde Rabbm hepimizi biran önce ewlatlarina kavustrsn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…