Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu dua nasil yapiliyor?Ablamın çocugy olmuyot onun icin dua istiyorum sizden.Lutfen dua edin Allah rizasi icin.Nasil yapabilecegimi soylerseniz sizleride duama katmak isterim
Hergun girip okuduguna dair bilgi mi verecek yani???bizlerde cocuk istediğimiz için bu duayı okuyoruz.her gün birimize 7 bin kez bu duayı okuyoruz herkes 200 300 okuyor 7 bin tamamlandıgında yeni kişiye geiyoruz ablanda adını liste kapanmadan ekletirse sırası geldiğinde onada okunur ama hergün girip dua alma sartı var
evet cnm hergün yeni kişiye okuyoruz cünkü .Hergun girip okuduguna dair bilgi mi verecek yani???
Tatlım yapma test üzme kendini ben yaptırdım aşılama çıkmaz hemenkızlar aşılama gününü aşılama yapılan gün dahil mi sayıyoruz. eger sayılıyorsa dün 12. günümde evde test yaptım şansımı deneyim diye ama negatifti aşılama yaptıran arkadaslar bilgi verirmisiniz
dogru söylüyorsun ama dayanamadım adetimin gecmesini bekleyeyim bakalım hayırlısıTatlım yapma test üzme kendini ben yaptırdım aşılama çıkmaz hemen
doktor zaten test günü vermiştir sana canım hiç düşünme idrar tahlili üzüyor insanıdogru söylüyorsun ama dayanamadım adetimin gecmesini bekleyeyim bakalım hayırlısı
evet 14. günü kan tahlili yaptır demişti peki aşılama yapıldıgımız günüde sayıyoruz degilmi eger sayıyorsak 13. günüm saymıyorsak 12. günümdeyimdoktor zaten test günü vermiştir sana canım hiç düşünme idrar tahlili üzüyor insanı
Sayma canım o günü sayınca 15 diyor doktorlar 14 dediyse saymıyor o günü inşallah hayırlı haber alırsın canımevet 14. günü kan tahlili yaptır demişti peki aşılama yapıldıgımız günüde sayıyoruz degilmi eger sayıyorsak 13. günüm saymıyorsak 12. günümdeyim
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn hepimiz tez zamanda güzel haber alırız inşallahSayma canım o günü sayınca 15 diyor doktorlar 14 dediyse saymıyor o günü inşallah hayırlı haber alırsın canım
cnım benim çıkmaz evde yapılan teste ama bana en son asılamamda 13, gün kan ver cıkar demişti sende kandA baktır varsa çıkar cnmkızlar aşılama gününü aşılama yapılan gün dahil mi sayıyoruz. eger sayılıyorsa dün 12. günümde evde test yaptım şansımı deneyim diye ama negatifti aşılama yaptıran arkadaslar bilgi verirmisiniz