Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydn meleğimGünaydın kızlar
İyi haftasonları
Gel canım kartopu oynayalımgünaydn meleğim
yaaaa valla kac senedr de hic oynamiyormm geliym de oynayalm ne iyi olur stres atarzGel canım kartopu oynayalım
Dünden beri lapa lapa kar yağıyor
Bende bu ayda böyle kar ilk defa görüyorum.yaaaa valla kac senedr de hic oynamiyormm geliym de oynayalm ne iyi olur stres atarz
dün bzm burdada atistirdi da kisa sürdü ama kske kar yagsaydi inanilmaz bir soguk vardi disarda kar yaginca hava yumusak oluyo ya bnde ilk defa bu ayda havanin bu kadr soguk oldugunu kar yagdigini görüyorm bnm annemler fln 23 nisanda kar yagdini bilirm derlerdi de yok artk 23 nisanda kar mi yagar demistm bu gidisle o zamana kadr yagacakBende bu ayda böyle kar ilk defa görüyorum.
Şaşkınım bende. Köy ya yükseklikten buraya çok yağıyor galiba.
Ne iyi olur oynayalım. Kardan adam yapalım.
gunaydin canm ben guya giremeyecektim el aliskanligi oldu habire burdaymm :) hepinizi çook seviyorumGünaydın kızlar
İyi haftasonları
Valla öyle bura hem soğuk hem kar yağışlı bu gidişle burda mayısta bile yağar.dün bzm burdada atistirdi da kisa sürdü ama kske kar yagsaydi inanilmaz bir soguk vardi disarda kar yaginca hava yumusak oluyo ya bnde ilk defa bu ayda havanin bu kadr soguk oldugunu kar yagdigini görüyorm bnm annemler fln 23 nisanda kar yagdini bilir derlerdi de yok artk 23 nisanda kar mi yagar demistm bu gidisle o zaman kadr yagacak
tamam kardan adam yapalm süper fikir hazrlan o zaman
Evet alışkanlık oluyor canım.gunaydin canm ben guya giremeyecektim el aliskanligi oldu habire burdaymm :) hepinizi çook seviyorum
Canım çok özür dilerim 350 okudum net paketim bitti o Yüzden giremedimCanım duamız başladı bi tek sen kaldın dua almayan.
Yeni listeye katılmıyormusun yoksa.
Esmerim. Kusura bakmayın net paketim bitti o Yüzden giremedimcanm ceren muhakkak okurda isi fln vardr qirememstr yoksa o cok düzenli girer bn okuyablrm istersn