Amiinn canim Allah razi olsun Rabbim kimseye vermesin evlat acisini.ovvvvv snin icinde çok üzüldüm canm Rabbm sabirlar versn insallah Allah tekrarini yasatmasn
İnsallah canimmm bu ay ikinci asilamami olacaktim ignele.yani martta ama igneye guzel cevap verdi yumurtaliklarim 8 tane yumurtam gelisti diye doktor asilama yaomadi cogul gebelik olur diye.Kendiliginden olur mu bilmem gecen hafta uc gun kahverengi leke geldi az az kesildi.Daha adetime 14 gun vardi.Simdi nisanin 13 unu bekliyorum bakalim aceba yerlesme kanamasi miydi igneler fazla geldi ondan.mi oldu o leke bilmiyorum kizlar catlayacam meraktan valla yaaaAyyy Canım Rabbim sabır versin sanada inşallah çok üzüldüm
Ama evet vardır Rabbim in bi bildiği
Ona karşı boynumuz kıldan ince
Bak göreceksin hamile olacaksın ve sağlıklı bir bebek getireceksin dünya ya inşallahhh
Dualarım seninle
cnm cok zor günler gecirmssn ama insallah bundn snrasi cok iyi olr senin icinAmiinn canim Allah razi olsun Rabbim kimseye vermesin evlat acisini.
Hep soluyorum burdaki arkadaslarima olmamasi zor evlat sahibi oluyum diye beklemek zor 3 sene.de ogluma hamile kalmadan once bekledim 2 kere hapla asilama oldum olmadi Rabbi kendiliginden verdi hic umidim yokken.Ama inanin oyle kaybetmek o kadar agir geldi ki anlatamam.
Aylarca hareketlerini hissettim dogum yaklasti diye herseyini aldik esyalarini dolaba yerlestirdim artik besigini kuralim derken kalbi durmus dediler kontrode.Sanci cektim saatlerce suni sanci mahvetti hastaneyi inlettim cok zor olmasina ragmen olu bebegi normal dogum yaptim ama inanin yavrumu sadece hemsirenin elinde arkadan gorebildim ya,daha ben koklamadan dokunadan o yesil ortuye sarip morga goturduler ya minicik yavrumu inanin cektigim onca sanci oca aci hic kaldi.Eve gelip bombos dolabini kaldirilan tum.esyalarini gormek mahvetti beni....Ama elimden Rabbime "sen en dogrusunu bilirsin Rabbimm emrine boynum kildan ince" demekten baska bisey gelmedi....Esim uzuntisinden is yerininacatisindan dustu daha kirkim cikmadan iki gun bilinci yerine gelmedi.Beynine bisey oldu diye sakat kalacak diye hastanenin.acilinde omrum gitti ama cok sukur sadece topugu kirildi.Uzun yazdim hakkinizi helal edin.ama herseyde bi hayir vardir kizlar Rabbim en.dogrusunu bilir buda bizim.imtihanimiz napalim
tabi canm ilgilenirm merk etme senCanım yarın listeye el atarmısın.
Yarın müsait olmayacamda sana zahmet.
Yoğunsun biliyorum ama idare edermisin beni
ayy cok uzuldum tuylerim diken diken oldu rabbim mekanini cennet eylesinKızlar başka bi topikte beklenen adet tarihlerimizi yazıp liste yapıyorduk hem de sohbet ediyorduk.
Hamile olanlarıda liste yapıyorduk.
Bugün o topikte bi haber aldım.
Orda bi arkadaş hamileydi. Kızı olacaktı.
Doğum yapmış kızı olmuş ama kendi komaya girmiş 2 haftadır komadaymış.
Ve geçen hafta vefat etmiş.
Duydum çok üzüldüm.
Allah ım bizlere vermiyo evlat ama isyana düşmeyelim.
Vardır Rabbimin bi bildiği.
O bebek annesiz büyüyecek artık.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlat versin ve sağlıkla evladımızın başında durmayı nasip etsin bizlere aminnnn.
cnm bi diger arkadsn duasinida al istersn zatn bu bitmek üzere
Rabbim inşallah sağ sağlim evladını verir canım utandım yemin edrim utandım bu kadar üzüldüğüm için allah bizi affetsin olmuyor diye bu nasıl imtihan diye yakınıyoruz inşallah tez vakitte gelir bebisini hayırlısıylaİnsallah canimmm bu ay ikinci asilamami olacaktim ignele.yani martta ama igneye guzel cevap verdi yumurtaliklarim 8 tane yumurtam gelisti diye doktor asilama yaomadi cogul gebelik olur diye.Kendiliginden olur mu bilmem gecen hafta uc gun kahverengi leke geldi az az kesildi.Daha adetime 14 gun vardi.Simdi nisanin 13 unu bekliyorum bakalim aceba yerlesme kanamasi miydi igneler fazla geldi ondan.mi oldu o leke bilmiyorum kizlar catlayacam meraktan valla yaaa
İnsallah bitanemmm sagol hepimize nasip olur insallah anne olmakcnm cok zor günler gecirmssn ama insallah bundn snrasi cok iyi olur senin icin
canimin.iciii niye oyle soyluyon hepimiz imtihandayiz anne olamamak hepimizi uzuyo napalim Rabbim elbet daha iyisini biliyodur hakkimizda hayirlisi olsun canimmRabbim inşallah sağ sağlim evladını verir canım utandım yemin edrim utandım bu kadar üzüldüğüm için allah bizi affetsin olmuyor diye bu nasıl imtihan diye yakınıyoruz inşallah tez vakitte gelir bebisini hayırlısıyla
Çok büyük yüreklisin canım allah gönlüne göre versin canım rabbim dualarımızı kabul etsincanimin.iciii niye oyle soyluyon hepimiz imtihandayiz anne olamamak hepimizi uzuyo napalim Rabbim elbet daha iyisini biliyodur hakkimizda hayirlisi olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?