Evet canım inanamadım bende girdim hamile resimleri var hepevet bende girdim ıkı kat daha etkilendim daha sonra
Sağolun canlarım benim Allah herkesten razı olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inş.amiiiiiiinEsk26z canım listen bir anda başladı duanda az kaldı.
Hadi inşallah bebişte çabucak gelir
Aminnn inşallahhhSağolun canlarım benim Allah herkesten razı olsun Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inş.amiiiiiiin
Tamam canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinBabyinlove icinde 300 aldim yesemincim yarin ablamin nişani var giremem
Sagol canimTamam canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
ovvvvv snin icinde çok üzüldüm canm Rabbm sabirlar versn insallah Allah tekrarini yasatmasnCok aci bisey gercekten bu yasanan acinin tarifi olmaz anneolma hasretiyle yann genccik kadinin anneligi tadamadan vefat tmesi insanin.icini parcaliyo.Rabbim sabir versin.ailesine yakinlarina.Bende doguma.iki hafta kala evladimi kaybettim ölü dogum yaptim.Yavrumu goremeden koklayamadan.saramadan.topraga koydum ama Rabbime sukurler olsun.ki ben.iyiyim ve Rabbim.ol.derse yine anne olabilirim ama arkadasimizin vefati cok aci.Daha dogar dogmaz annesiz savinmasiz kalan o bebegin kaderini guzel etsin Rabbim isallahhh...
Ayyy Canım Rabbim sabır versin sanada inşallah çok üzüldümCok aci bisey gercekten bu yasanan acinin tarifi olmaz anneolma hasretiyle yann genccik kadinin anneligi tadamadan vefat tmesi insanin.icini parcaliyo.Rabbim sabir versin.ailesine yakinlarina.Bende doguma.iki hafta kala evladimi kaybettim ölü dogum yaptim.Yavrumu goremeden koklayamadan.saramadan.topraga koydum ama Rabbime sukurler olsun.ki ben.iyiyim ve Rabbim.ol.derse yine anne olabilirim ama arkadasimizin vefati cok aci.Daha dogar dogmaz annesiz savinmasiz kalan o bebegin kaderini guzel etsin Rabbim isallahhh...
Canım yarın listeye el atarmısın.ovvvvv snin icinde çok üzüldüm canm Rabbm sabirlar versn insallah Allah tekrarini yasatmasn
Amin canım Allah rahmet eylesinbitirim arkadasimiza Allahtan rahmet yakinlarna da acil sabirlar diliyorm..cok üzüldm cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?