bazıları yoğun olabilir ama en azından söyleselr onların yerine okurduk.Duada böyle uzamazdı ne kadar hızlı ilerlersek o kadar çok dua okumuş oluruz.Arkadaşlar biraz duyarlı olalım lütfen...
ah kizlar bende yildim resmn bu durumdan yildmm yasemnde hergn kac kere diyo dualarinizi alin bekletmeyn diye ama hiiiic yaniResmen dua dileniyoruz! Bu nedir ya...
Foruma girmeyip almamis olunsa anliyorum ama giripte almayanlari anlayamiyorum kusura bakmasinlar....
ah kizlar bende yildim resmn bu durumdan yildmm yasemnde hergn kac kere diyo dualarinizi alin bekletmeyn diye ama hiiiic yani
Cerencm az daha bekleyelm hala almazlarsa okuyp bitirirz artk foruma qirmisler ama dua almamislar biz elbette okuyp bitiririz ama önmli olan herkstn dua almak degil mi..az daha bekleyelm almazlarsa paylasirz artk
öyle yapalm canm az daha bekleyelmdoğru söylüyorsunda canım ne bileyim en azından yeni kişiye geçelim diye dedim.OK o zaman bekleyelim tatlım
ee sen nasil gelip habire bakiyosun bn nasil bakiyorm birileri bize msj mi atiyo burda isimlerinin yazili olduğunu biliyorlar kndileri yazdiriyolar isimlerini bizide alin diolar biz yalvarmiyoruz ya illa gelin diye hep diyoruz ara ara gelip bakin sayfaya diye dahada özel msj atacak bi durum yk.. şimdiki dua almayanlar icin demiyorm hep genel olark duayi gec alanlar icin söylyrm bu dediklerimiOzel msj at istersen esmerim acaba bildirim gitmiomu???
Cok iyi niyetliyim galiba.
Amin inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaC
Canim haktan hayırlısı belki böylesi siziin için daha güzel olacak inşallah 3 kişi gidersiniz merkeze
CNM VARDIR HER SERDE BIR HAYIR.Canım Allah razı olsun ama moralim çok bozuk
Kizlar Diyanetten kötü bi haber aldik. Yeni bi kanun çıkarmış diyanet. Yeni memurlar merkeze gecemesin diye puanlik sistemi getirmis diyanet. Yani 30 puani olanlar merkez sinavina girecekmis. Görev yaptigin yerde 1 yıl 1 puan ediyormus. Normal de 28 puan varmış bizim daha önce girilen sinavlar falan 28 yapiyomus. Yani bu haziranda 29 olacak puanimiz taaa bidahaki haziranda da 30 olacak ancak.
Ama okulu bitirirse bundan önce okuldan 10 puan geliyormus. Zaten okulda seneye bitiyor. 30 puanda seneye doluyor. Bi farkı yok malesef zaten.
Nasip işte ya yine koydeyiz yine bebek yok, yine yalnızım, yine yine yine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?