Ahhh canim bende anlamış değilim malesefResmen dua dileniyoruz! Bu nedir ya...
Foruma girmeyip almamis olunsa anliyorum ama giripte almayanlari anlayamiyorum kusura bakmasinlar....
CNM ESESIN DUASI SON 700 KALMIS.bana bildirim gelmedi surekli forumdayim kimsenin hakkina girmeyeyim diye sayfalari kontrol ediyorum gozden kaçirmisim. 500 aliyorim ins
neden bu kadar yavaşladık nazar değdi valla bize ne güzel hızlı gidiyorduk bi ara
Canım inan anlamış değilim.bazıları yoğun olabilir ama en azından söyleselr onların yerine okurduk.Duada böyle uzamazdı ne kadar hızlı ilerlersek o kadar çok dua okumuş oluruz.Arkadaşlar biraz duyarlı olalım lütfen...
canm benm yaaaaCNM VARDIR HER SERDE BIR HAYIR.
BAK BIRDE BENI DUSUN TATLIM.
NE BEBIS NE AILE 5 YILDIR YOK.
TURK BIR KOMSUYA ARKADASA HASRETIM.
SEN SUKRETKI CEVRENDE TURK INSANLAR VARDIR .
AILENI AYDA BIRDE OLSA GORUYORSUNDUR.
TEDAVI AYDA BIRDE OLSA GIDIP TURKCE DERDINI ANLATABILIYORSUNDUR.
BEN ZAVALLI NE YAPAYIM DERDIMI TURKCE ANLATACAK BIR DOKTOR BILE YOK BU GURBETTE.
AILE YOK 5 YILDIR.BU NE DEMEK BILIYORMUSUN.BEN ANNEMIN YUZUNU HATIRLAMIYORUM ARTIK.
NETTE GORUSUNCE BIRAZ DAHA YAKLAS ANNE SENIN YUZUNU UNUTMAYAYIM DIYORUM.
HIC BIR DERDINI YADA MUTLULUKLARINI PAYLASAMIYORUM KAHROLUYORUM.
BIR DUGUN OLUYOR AMCAMIN COCUKLARI EVLENINCE BEN BURDA AGLAMAKTAN OLUYORUM.
BIR HASTALIK OLUYOR ICIM GIDIYOR ACABA DAHA KOTU BISEY VARDA BENDENMI SAKLIYORLAR DIYE ICIM GIDIYOR.YA BIRINE BISEY OLSA ALLAH KORUSUN BEN NE YAPARIM DIYE DUSUNUYORUM BAZEN YATAMIYORUM.COOOOKKK ZOOORR INANKI.SEN HALINE SUKRET BETERIN BETERI VAR TATLIM.
Canım inan anlamış değilim.
Kimseyede laf anlatamıyorum söyleye söyleye dilimde tüy bitti inan. Dua bu kadar hafife alınmamalı.
Bile isteye sohbet edip arkadaşların duasına katılmıyor lar arkadaşın duası bitmiyor bir türlü.
Belki Allah ta onların duasını geciktirecek kabul etmeyecek
sonuçta burda kul hakkına girilmiş oluyor
Haklısın Ayşe m inan bişey demiyorum.CNM VARDIR HER SERDE BIR HAYIR.
BEN ZAVALLI NE YAPAYIM DERDIMI TURKCE ANLATACAK BIR DOKTOR BILE YOK BU GURBETTE.
AILE YOK 5 YILDIR.BU NE DEMEK BILIYORMUSUN.BEN ANNEMIN YUZUNU HATIRLAMIYORUM ARTIK.
BIR HASTALIK OLUYOR ICIM GIDIYOR ACABA DAHA KOTU BISEY VARDA BENDENMI SAKLIYORLAR DIYE ICIM GIDIYOR.YA BIRINE BISEY OLSA ALLAH KORUSUN BEN NE YAPARIM DIYE DUSUNUYORUM BAZEN YATAMIYORUM.COOOOKKK ZOOORR INANKI.SEN HALINE SUKRET BETERIN BETERI VAR TATLIM.
Canim Rabbim insallah yuzunu guldurur .insallah oyle guzel seyler yasarsin ki bu cektigin sikintilari unutuverirsin.. senin icin ayri olarak da dua edicem.. yazdiklarini okuyunca agladim .. yurekten yanindayimCNM VARDIR HER SERDE BIR HAYIR.
bugünü aglama günü ilan ediyorm yazilanlari okudukca tutamiorm kendmi herksn derdi kendne qöre büyk ama hepimznde cani gönlden tek istedigi bir evlat..Rabbm sen kmseyi evlatsizlikla sinama sn hepimize hayrli evlatlar nasip et sn her zaman bizim yanmzdasn ama evimize bir ses bir nefes yanimiza bi can yoldasi ver bizi yanlizlktan kurtar...
Canım nasıl yapcaz inan bende bilmiyorumaynen öyle canım.Sizin çabalarınızı görüyorum zaten milleti zorla duaya çağırıyorusunuz.Bu böyle olmazki isteyerek gönülden okunulmalı.Burada hepimizin duaya ihticayı var.Arkadaşlar birazdaha hassaiyet gösterin önceden böyle değildi.Yetişemiyorduk duaya son zamanlarda uzadıkça uzadı.ESES mesala kimsenin dausını aksatmaz ama kendi duası takıldı kaldı.
Çıkarın bence okuyamayanları.Az kişi olur çok okuruz yapacak başka birşey yok .
Canım liste kaçıncı sayfada kaldı telden giriyorum ya zor oluyor.canm benm yaaaabogazm dügüm dügüm oldu okurken Allah yardımcın olsn
hemen yaziyorm tatlm ozelden msj attm bu konuyla ilqili ama qörmedn sanrm hemn hallediormCanım liste kaçıncı sayfada kaldı telden giriyorum ya zor oluyor.
Masculin dua bitti diyo. Son bitmiş halini yazarmısın. Hemen yeni kişinin listesini yapayım
Aminnn eşim yoktu ya bugün.bugünü aglama günü ilan ediyorm yazilanlari okudukca tutamiorm kendmi herksn derdi kendne qöre büyk ama hepimznde cani gönlden tek istedigi bir evlat..Rabbm sen kmseyi evlatsizlikla sinama sn hepimize hayrli evlatlar nasip et sn her zaman bizim yanmzdasn ama evimize bir ses bir nefes yanimiza bi can yoldasi ver bizi yanlizlktan kurtar...
hepimz brbrimizi ne kadar da iyi anliyoruz..Aminnn eşim yoktu ya bugün.
Bende oturdum ağladım yine yalnızlıktan.
Valla sinirlerim çok bozuk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?