• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

KIZLAR YENİ LİSTEDE DUAMIZI DEĞİŞTİRELİM DİYORUM NE DERSİNİZ.

"Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru"
Meal=O Allah ki; Yaratan’dır, yokken var eden, şekil verendir.

Bebek için yapılabilecek Allah ın isimlerinden bunlar.
kuzum 1054 kere okunuyormuş ama sayı için sen bilirsin yinede okadar dediler ama bilemiyorum

kuzum 1054 kere okunuyormuş ama sayı için sen bilirsin yinede okadar dediler ama bilemiyorum
Canım 30 kişi olacaz
Adam başı 1.000 okuyun desek kişi başı çok olur.
30 kişi toplam 1 okusak kişi başı 30 tane düşer o zamanda çok az.
Yine sayımız 10 bin olacak.
Her arkadaşımıza 10 bin tane bu esma yı bağışlayacaz

]]SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> Esk26z Esk26z arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ:
1=MASCULİN.....................500
3=OKULUM.........................450
4=YASEMİN........................350
5=ESES50............................300
6=ŞENGÜL1976...................500
7=SEVİMLİ_090..................350
8=BUKEETBUKET..............350
9=ELMİRASU.....................350
10=ESMERM91...................350
11=GUL_CANN...................
12=CEREN15......................350
13=DAMLA_22...................300
14=MAVİZM.......................350
15=GÜL333.........................350
16=ZAHİDEM70..................350
17=ZEYNEP0682......... .......350
18=ZEYNEB21..................... 300
19=FAME35:anneadayı:................
20=PAPATYAM_3474.........400
21=DERYA--07....................350
22=HASRETİMSENSİN.......400
23=FERMANTE:anneadayı:............300

24=ZYNPYKTA...................
25=MMİHRİMAH................400
26=YENİBİDÜNYA..............500
27=EFSUN_ADA..................400
28=ESK26Z..........................400

KALAN.................................0

2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLAR LİSTEDEN ÇIKARILIR.

Not; liste bitene kadar yeni kişi almıyoruz.

Kızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum.
Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var.
Merkezde 4 cami boşmuş.
Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz.
Allah rızası için okurmusunuz.
Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim.

Kalan; 600

Kızlar akşam yeni dua yı başlatacağım.
Listeden Çıkmak isteyen varsa söylesin

Geçmiş olsun canım ne için oldun bu ameliyatı nasıl bi ameliyat
Teşk ederim canım polip ve rahimde kalınlaşma var demişti dr. Bu yüzden histeroskopi ile Temizlediler . Biyopsiye gönderdik sonuç çıkınca görüşelim dediler bakalım hayırlısı. Anestezi ile oldu canım dün oyüzden uykuluydum bugün iyiyim çok şükür

canım beni yeni listeye ekleme lütfen..Az önce görümcemle konuştum ve ne kadar hassaslaştığımı çok daha iyi anladım.

Eşime bu ay aşlıama istediğimi söyledim o çok bozuldu senin psikolojin çok takıldın bu konuya.Yazın rahat rahat tatilimize çıkalım o zamana kadar normal deneyelim olmazsa tatil dönüşü ne istersen yapalım dedi.Seni böyle görünce üzülüorum dedi.-ki normalde o ölür çocuk için.benim çabam da en çok bunun için -istersen tüp bebek yaparız dedi herşeye olumsuz bakıyosun dedi (ben tüp bebek bile tutmayabiliyor sorun olmasa bile demiştim daha önce)

görümcemle konuya gelince silere de söylemiştim ya hergün 1 tane olmak üzere 41 gün toplamda 41 Meryem Suresi okumaya başladım diye.Ve gecikmeli de olsa 2 gün önce adet oldum.Daha önceden sormuştum sen okur musun diye.o da tamam demişti.Adet olunca aradım söyledim o da hastaymış başkasına okutçam dedi.tamam dedim ama herkese dağıtma bir kişi okusun ben bitince söylerim dedim o zamna kadar bir tane diye.O da ilk gün saat geç olmuş okutmamaış kimseye . dün okunmuş.Ben bunu duyunca ağlamaya başladım.Sinirlerin bayağı bir bozulmuş dedi.Yanlış anlamışım dedi çok üzüldü.onu da ablam gibi severim görümce gibi değil hiç.

O da beni bir arkadaşı 41 tane hurmaya hergün bir tane Meryem suresi okutmuş ama fazlaymış 100 okunmuş 41 tanesini sana veriym sonuçta aynı niyetle okundu diye aramış.Nasıl üzüldüm anlatamam.Uzun oldu çok ama anlatmak istedim.Kızlar dualarım sizinle olcak.Ben biraz dinlencem diğer forumdaki dualrı da en yakın zamanda bitircem bu sürede de gelip arada bonus olarak katılırım dualarınıza.Beni unutmayın lütfen.Allah hepinizden razı olsun.

(okurken işkence etmeyim diye böyle böldüm )

canım beni yeni listeye ekleme lütfen..Az önce görümcemle konuştum ve ne kadar hassaslaştığımı çok daha iyi anladım.

Eşime bu ay aşlıama istediğimi söyledim o çok bozuldu senin psikolojin çok takıldın bu konuya.Yazın rahat rahat tatilimize çıkalım o zamana kadar normal deneyelim olmazsa tatil dönüşü ne istersen yapalım dedi.Seni böyle görünce üzülüorum dedi.-ki normalde o ölür çocuk için.benim çabam da en çok bunun için -istersen tüp bebek yaparız dedi herşeye olumsuz bakıyosun dedi (ben tüp bebek bile tutmayabiliyor sorun olmasa bile demiştim daha önce)

görümcemle konuya gelince silere de söylemiştim ya hergün 1 tane olmak üzere 41 gün toplamda 41 Meryem Suresi okumaya başladım diye.Ve gecikmeli de olsa 2 gün önce adet oldum.Daha önceden sormuştum sen okur musun diye.o da tamam demişti.Adet olunca aradım söyledim o da hastaymış başkasına okutçam dedi.tamam dedim ama herkese dağıtma bir kişi okusun ben bitince söylerim dedim o zamna kadar bir tane diye.O da ilk gün saat geç olmuş okutmamaış kimseye . dün okunmuş.Ben bunu duyunca ağlamaya başladım.Sinirlerin bayağı bir bozulmuş dedi.Yanlış anlamışım dedi çok üzüldü.onu da ablam gibi severim görümce gibi değil hiç.

O da beni bir arkadaşı 41 tane hurmaya hergün bir tane Meryem suresi okutmuş ama fazlaymış 100 okunmuş 41 tanesini sana veriym sonuçta aynı niyetle okundu diye aramış.Nasıl üzüldüm anlatamam.Uzun oldu çok ama anlatmak istedim.Kızlar dualarım sizinle olcak.Ben biraz dinlencem diğer forumdaki dualrı da en yakın zamanda bitircem bu sürede de gelip arada bonus olarak katılırım dualarınıza.Beni unutmayın lütfen.Allah hepinizden razı olsun.

(okurken işkence etmeyim diye böyle böldüm )
canm Allah yardmcn olsn kendni dinleme cok fazla farkli farkli seylere yönel kafani dagit braz bu kadr cok kahretme kendni hepimz zor günlerdn geciyorz Rabbm hepimzn yardmcisi olsn

SIRAYLA BİR ARKADAŞAMIZA
10.000 ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> @masculin
arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN........................
2=YASEMİN..........................400
3=ESES50..............................
4=ŞENGÜL1976.....................
5=SEVİMLİ_090.....................
6=BUKEETBUKET..................
7=ELMİRASU.........................
8=ESMERM91.......................