Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen doğru söylüyosun gercekten cok Hastaym ayağa bile kalkamıyorm ama dualarımı okuyorm bn bu yuzden bugn patlama yasadıM karışmaym susuym dedim ama yok kusura bakmayn gercktnCanım herkes senin gibi hassas olsa keşke.
İnan bende kaç kere giriyorum foruma okunanları düşeyim diyorum
Dua bitmişse yeni kişinin listeyi geç kalmasın başlatayım diyorum.
İşimi gücümü bırakıp dua almayanların geçmişine bakıyorum niye dua almadılar ne zaman girmişler foruma diyorum.
Ve hep baktıklarımda online olduklarını görüyorum.
Bu iyice sinirlendiriyor insanı bile isteye gelmiyorlar.
Sonra aynı şeyleri yazıyorlar.
Yok yetişemedim yok okuyamadım yok işim vardı giremedim.
Ya okuyan giren nasıl giriyo hepimizin işi gücü var evliyiz sorumluluklarımız var boş insan değiliz ki
Canım herkes hakkını arayacak tabiki.Aynen doğru söylüyosun gercekten cok Hastaym ayağa bile kalkamıyorm ama dualarımı okuyorm bn bu yuzden bugn patlama yasadıM karışmaym susuym dedim ama yok kusura bakmayn gercktn
Cnm okumayanlar mı var yoksa okudaklarımıza ek mi yapalımCanım herkes hakkını arayacak tabiki.
Ben 1 kişiyim 27 kişiye laf anlatamıyorum.
Beni dinleseler 1 günde biter dua.
Ama herkesin kendi düşünmesi lazım bu durumu.
Liste kalabalık 1 aydan fazla bekliyoruz dua bize gelsin diye. Tedavi görenler oluyor dua bekleyenler oluyor ama listemiz anca bu kadar ilerliyor.
Canım okumayanlarda oluyoCnm okumayanlar mı var yoksa okudaklarımıza ek mi yapalım