- 3 Şubat 2015
- 307
- 259
- 48
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu kadar çok almana gerek yok.
Canım sen gebe kalabildin mi canım sonra ne oldukızlar ilk gebe kaldığım aylarda da ben tesbihler ve kuranlar okumayı çoğaltmıştım..
hergün ya vaaris 707 kere
estağfirullah 700
allahümme ya evvelü 100
allahümme ya mücib 60
ya muhyi 57
ya bedi 86
ya semiu 180
cuma günleri ezandan önce 100 kere ya allah ya hu.
cuma günü gün boyunca 1000 ya evvel
bunları 1 aydır yapıyorum ayrıyetten 4444 salati tefriciye okudum yardımlarda aldım. sizde deneyin bunları arkadaşlar
evet cnm 1 sene üstüne korunmayarak hamıle kaldım malesef kalbi durdu onunda. 7 aydır gene olmuyorCanım sen gebe kalabildin mi canım sonra ne oldu
Evet canım dua önemli tabi sürekli dilimizde dua inş. Kabul olur
Çok şükür bir kere kalmışsın canım demekki kalabiliyorsun hamile.evet cnm 1 sene üstüne korunmayarak hamıle kaldım malesef kalbi durdu onunda. 7 aydır gene olmuyor
kaldığım ay da hıc aklımda olmayan bi aydı yurt dışındaydık ve bi geldimki hamıleymişim. şmdi bzdede sorun yok ve stresten olmuyor bzmde 1 buçk sene olduÇok şükür bir kere kalmışsın canım demekki kalabiliyorsun hamile.
Hiç canını sıkma inş yine kalırsın yeterki stres yapma. Güzel bir hamilelik yaşarsın inş.
Bak ben 1.5 yıllık evliyim Eşim de de bende de sorun yok ama bebek te yok hala
Stresten olmuyor bizimki canım
Cnm 400 adet alıyorum]SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
10.000 ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> Z Zeynepelmira arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ:
1=MASCULİN..................650
2=VOLHAT......................500+130
3=OKULUM.....................500
4=YASEMİN........... .........350+20+150
5=ESES50.........................400
6=ŞENGÜL1976................
7=CRAZY3527.......... .......300
8=SEVİMLİ_090........ .......300
9=BUKEETBUKET.............350
10=ELMİRASU...... ...........
11=ESMERM91.......... .......
12=GUL_CANN........ ........
13=CEREN15.....................350
14=DAMLA_22..................400
15=MAVİZM.....................
16=DENİZ1111..................350
17=GÜLBAHÇESİ0618......
18=ZAHİDEM70.................
19=ESASKIZ43...................
20=FEYZANUR_ECRİN.... ..400
21=ZEYNEB21....................300
22=FAME35.................. ......
23=PAPATYAM_3474.........400
24=DERYA--07....................500
25=HASRETİMSENSİN.......350+200
26=FERMANTE...................400
27=ZYNPYKTA...................500
KALAN.................... ...........2.200
KIZLAR 2 ARKADAŞIMIZIN DUASINA ÜST ÜSTE MAZERETSİZ KATILMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARIYORUM.
Kızlar listemizde ilk hamile haberini aldık
Fame35 hamile
inşallah canım inşallahhh..Kızlar allah hepinizden razı olsun.dualarımızı kabul etsin inşallah
Tmm cnm bugn İznliyim o yuzden bol bol okumaya calıştm Tmm cnm olurCanım bu kadar çok almana gerek yok.
Maksadımız herkesin dua ya katılması.
Kalan duayıda okumayanlar alsın olurmu
Onlarında duası geçsin elmirasu ya.
Evet canım herkes aklımdan attığım ay hamile kaldım diyorkaldığım ay da hıc aklımda olmayan bi aydı yurt dışındaydık ve bi geldimki hamıleymişim. şmdi bzdede sorun yok ve stresten olmuyor bzmde 1 buçk sene oldu
akıldan atmamak mümkün değilki.. akıldan atamayanlarda hamıle kalıyor aslında bilmiyorum ya Rabbim en tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versinEvet canım herkes aklımdan attığım ay hamile kaldım diyor
Darısı bizlere inş
Duymuştum bende canım. Ama bende hiç doğru cıkmadı ya. Bende atmıyordu ama hamile değildim atıyordu yine hamile değildimkızlar şunu duydunuz mu dün internette öle bakarken duydum. göbeğinin sağ altına elini koyunca atar damar atmıyorsa hamıleymişsin atıyorsa değilmişsin. kafam karıştı ya pskolojikmen atmıyo benimde şmdi :))))