Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol kuşuminşallah hamılesındır canım bütün içtenliğimle sana dua ediyorum
Canım daha önce böyle bişey yaşamadıysan bu yerleşme kanaması olabilir.
evet yaşamadım hep adetten 2 gün önce başlar bu kadar erken başlamazdı cnım ya kafam karıştı şmdi. bu akıntı durursa yerleşme kanaması olabılır ama devam ederse değildir dimiCanım daha önce böyle bişey yaşamadıysan bu yerleşme kanaması olabilir.
Mesela benim adetimden 2 önce hep kahverengi akıntım başlar ve sonra adetim başlar.
Ama sen böyle bişey yaşamıyorsan bu ilkse bu hamilelik belirtisi olabilir
Evet canım tamam elmirasu bitsinsıradaki arkadaş için 600 alıyorum canım galiba esmerim91 :)
Canım onu hiç bilmiyorumevet yaşamadım hep adetten 2 gün önce başlar bu kadar erken başlamazdı cnım ya kafam karıştı şmdi. bu akıntı durursa yerleşme kanaması olabılır ama devam ederse değildir dimi
bekleyip görelim inşallah gebelik vardır bu aydan çok ümitliyim de bakalım :)Canım onu hiç bilmiyorum
Çünkü hiç yaşamadım malesef yerleşme kanaması. Ama dediğin gibi yerleşme kanamasının devam etmemesi lazım Bend e öyle duymuştum
İnşallah canım benimbekleyip görelim inşallah gebelik vardır bu aydan çok ümitliyim de bakalım :)
Tamam canım elmirasu bitsin yazarım okuduğunu inşEsmerim icin toplam 600 okuyorum arkadasim hem kendi hem crazy yerine ya se min