Evet canim ara vermeden okunacakmis. Regl oldugunda yerine esin annen arkadasin okuyabilir. Ben de kasim ayinda okumustum regl oldugumda esim okudu.kızlar internette çok araştırdım çok duydum meryem suresini 41 tamamlayan tamamlayamadan hamıle kalanları çok okudum bende başladım ama geçen adetimde 10 gün ara verdim bazıları yazmışki adet zamanı başkasına okutucakmışızben bilmiyordum bu böyle mi acaba bilen varmı? adet günümde tam 41 olucak çünkü.. ara vermeden mi okunmalıydı
cnm eşm kuran blmiyor annemlerde durumu blmiyor napıcam blmiyorm ya..Evet canim ara vermeden okunacakmis. Regl oldugunda yerine esin annen arkadasin okuyabilir. Ben de kasim ayinda okumustum regl oldugumda esim okudu.
+41 gunde annem okumustu benim adima. Umudunu kirmak gibi olmasin ama ben de okurken hamilelik haberi alicam diye cok umutlanmistim ama olmadi. Hersey rabbimden.. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Yalniz bu duayi okudugumda suanki mevcut doktorumu cok alakasiz sekilde tanistim. Inaniyorum ki meryem suresinin de bu konuda bana faydasi oldu.biz duamizi esirgemeyelim, rabbim bir gun nasip edecek insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?