- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.281
Bugün sıradaWhiterose89 ve Merayyy var.
Bu aradaMerayyy hamile bize dua etmek için katıldı. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
@Merve
burcusami
@Ssevincli 9 mart transfer
@tiniminihaniim
@Gizemm0 6 mart aşılama
@Magnifiaque (Merve)
@Ballikabak
@damlacross
@ummhan
Perfect Match (Alev)
@Mehfam
Larka
@ISSIZZ
@Bir Pelincik 15 mart tedavi
@Selinos 17 mart transfer
@BankacI26
@Life light
@halleycik
@Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
@-SnowFlake
@Oriana
Ecmel-vera
@defne-28
@NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
@Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lachelnnihan
@Hemsirecik
@Ilaymilya
@Zeymuss0103
@Minnosella098
@iremblncglyn
@gurbetgulu16
@Masalimsensin
@eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78 (Gözde)
@Arelarven
@Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
ALLAH razi olsun amin inslalah canim@Wtfedaaa1
Whiterose89 Merayyy edaecoo S sedeom kızlar sizler için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Son dört arkadaşa da okudum Allah kabul etsin inşallah hepimize evlatlar nasip etsin sağlıklı hayırlı akıllı evlatlarOkudum Allah kabul etsin
Merhaba kizlar size bir haberim var transfer 12.gun beta hcg 172 cikti insallah saglikla devam eder ben inaniyorum burdaki herkesin en kisa zamanda guzel haberini alacagiz dualarimiz kabul olacak insallah hepiniz dualarimdansz iyi ki varsiniz"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz hatunlaaaar
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 18.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Başlama Tarihi 07.03.2021 18.00
@Merve
burcusami
@Ssevincli (9 Mart Transfer)
@tiniminihaniim
@Gizemm0 (6 Mart Aşılama)
@Magnifiaque (Merve)
@Ballikabak
@damlacross
@ummhan
Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
Larka
@ISSIZZ
@Bir Pelincik (15 Mart Tedavi)
@Selinos (17 Mart Transfer)
@BankacI26
@Life light
@halleycik
@Mucizemsn
@Mavissss1 (20 Mart Transfer)
@SnowHoundd
@Oriana
Ecmel-vera
@defne-28
@NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
@Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lachelnnihan
@Hemsirecik
@Ilaymilya
@Zeymuss0103
@Minnosella098
@iremblncglyn
@gurbetgulu16
@Masalimsensin
@eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78 (Gözde)
@Arelarven
@Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Ağlamak serbest mi zatn catlatma ignesinden dolayı çok duygusal bir haldeyim suan gözlerim doldu bu habereMerhaba kizlar size bir haberim var transfer 12.gun beta hcg 172 cikti insallah saglikla devam eder ben inaniyorum burdaki herkesin en kisa zmaanda guzel haberini alacagiz dualarimiz labul olacak insallah hepiniz dualarimdansz iyi ki varsiniz
Canim benim senim de bu ay hayirli haberini alalim insallah tum bekleyen arkadaslarimizindaAğlamak serbest mi zatn catlatma ignesinden dolayı çok duygusal bir haldeyim suan gözlerim doldu bu habere
Canimm cok ama cok sevindimMerhaba kizlar size bir haberim var transfer 12.gun beta hcg 172 cikti insallah saglikla devam eder ben inaniyorum burdaki herkesin en kisa zamanda guzel haberini alacagiz dualarimiz kabul olacak insallah hepiniz dualarimdansz iyi ki varsiniz
maşallah peş peşe geliyor güzel haberler sayısına bereket çok sevindim gözünüz aydın olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kizlar size bir haberim var transfer 12.gun beta hcg 172 cikti insallah saglikla devam eder ben inaniyorum burdaki herkesin en kisa zamanda guzel haberini alacagiz dualarimiz kabul olacak insallah hepiniz dualarimdansz iyi ki varsiniz
Amin canim Allah razi olsun insallah sayimiz artsin herkesin guzel haberini alalimCanimm cok ama cok sevindimMerak ediyordum sonucunu, insallah saglikla devam eder ve saglikla kucagina alirsin
Canııım gözün aydın yeni gördüm beeen çok sevindimMerhaba kizlar size bir haberim var transfer 12.gun beta hcg 172 cikti insallah saglikla devam eder ben inaniyorum burdaki herkesin en kisa zamanda guzel haberini alacagiz dualarimiz kabul olacak insallah hepiniz dualarimdansz iyi ki varsiniz
Cok tesekkur ederim canim insallah hepimiz icim dualarimiz kabul olcakCanııım gözün aydın yeni gördüm beeen çok sevindim
Tamamdır canım
Sağlıkla kucagina almayı nasip etsin rabbim inşallah, bende 3 aylık hamileyim cok şükür, burda o kadar cok dualar ettik ki rabbim kabul etti cok şükür.. Darısı diğer arkadaşlarimizin başına inşallah..sweetgirlcandy eskisi kdr sık giremiyorum cok geride kalmadmsa katılmak isterm ( buradaki dualarn esmalarn gücüne bnde çokk çokk inanıyorum bnde 4 aylık hamileym rabbmin iznyle )
Yaaaa hayırlı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebeğini çok sevindimsweetgirlcandy eskisi kdr sık giremiyorum cok geride kalmadmsa katılmak isterm ( buradaki dualarn esmalarn gücüne bnde çokk çokk inanıyorum bnde 4 aylık hamileym rabbmin iznyle )
Yaaaa hayırlı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebeğini çok sevindimDaha ilk kişideyiz alayım seni de