- 22 Mart 2015
- 719
- 1.101
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.261
Cok gecmis olsun.. okudum ikiniz icin deCovid pozitifiz esimle.
Bizede sifa niyetine birer Fatiha okurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun.. okudum ikiniz icin deCovid pozitifiz esimle.
Okudum canm Rabbim şafi ismyle sifa versin inşallah bian once kolay atlatirsinz geçmiş olsunCovid pozitifiz esimle.
Ayy çok çok geçmiş olsun çabucak atlatırsınız inşallah okudumCovid pozitifiz esimle.
Varsa hakkımız helal olsun asıl sen hakkını helal et onca uğraştın Rabbim gönlüne göre versin
Çok teşekkürler bütün emeklerin için.
Çok geçmiş olsun okurum şimdiCovid pozitifiz esimle.
Bende çok isterim daha önce Zekeriya as'ın duasını yapmış mıydınız çocuk için onunda duası var aslında ayarlasakWhiterose89 Merayyy edaecoo S sedeom son dualarımı da okudum Allah kabul etsin kızlar inşaAllah listedeki hepimiz buraya hamile haberimizi veririz Allahın izniyleee çok geçmeden bi grup daha yapsak ne güzel olur
Amin Allah razi olsun canim insallah en kisa zamanda hepimiz veririzWhiterose89 Merayyy edaecoo S sedeom son dualarımı da okudum Allah kabul etsin kızlar inşaAllah listedeki hepimiz buraya hamile haberimizi veririz Allahın izniyleee çok geçmeden bi grup daha yapsak ne güzel olur
Whiterose89 Merayyy edaecoo @sendeom okudum allah hepimizin dileklerini kabul etsin inşallahBugün sırada edaecoo ve S sedeom var.
edaecoo ve S sedeom da hamile arkadaşlar. Onlar da bize dua etmek için katıldılar bende listeye ekledim onları. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah kızlar
Geriden gelen arkadaşlar listeyi 1-2 güne kadar tamamlarsanız sevinirim. Elimden geldiğince takip etmeye çalıştım gözümden kaçanlar oldu affola. Hakkınızı helal edin hanımlar inşallah tez vakitte güzel haberler alırız
@Merve
@burcusami
@Ssevincli 9 mart transfer
@tiniminihaniim
@Gizemm0 6 mart aşılama
@Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
@damlacross
@ummhan
Perfect Match (Alev)
@Mehfam
@Mavi askkk
@ISSIZZ
@Bir Pelincik 15 mart tedavi
@Selinos 17 mart transfer
@BankacI26
@Life light
H halleycik
@Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
@-SnowFlake
@Oriana
@Beyza-
@defne-28
@NaaNaa
@yildizsavascisi
@Pembe Lotus
rubil
@Gizoludi
@goah
@cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lachelnnihan
Hemsirecik
@Ilaymilya
@Zeymuss0103
@Minnosella098
@iremblncglyn
@gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
@eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78 (Gözde)
A Arelarven
G Glsgl
Whiterose89
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Listemiz bitti Yeni bir duaya başlarsak etiketlerim mutlakaKızlar beni de ekler misiniz? Bende dualarınızda yer almak isterim
Tamam canım çok sağol yeni bir liste olursa katılmak isterimListemiz bitti Yeni bir duaya başlarsak etiketlerim mutlaka
Covid pozitifiz esimle.