- 2 Ağustos 2013
- 34.314
- 102.516
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Kooooş bir test al yap yerleşme olur mu olur yani ablamın o şekilde olduKızlar fikirlerinizi almak istiyorum evlendikten sonra döngüm 27 ye düştü yani yarın adet tarihi olabilir değişiyo tam bilemiyorum adetin 20. Günü yani cuma günü pembe kahverengi kan geldi pedin birazını batırdı erken adet oldum sanıp ped koymuştum ertesi gün serçe parmak kadar geldi pazar günüde sadece bir damla yani gittikçe azaldı adet sökülmedi sonra 2 3 gün sade ce sildikçe peçete battı sulu kahverengi şekilde sonra kesildi hiç grlmedi beyaz akıntı devam başına böyle bişey gelen varmı benim bu yaşadığım neydi yardım edin lütfen korkmaya başldım bişeymi var diye yerleşme vs olabilirmi sizce
Çok ümitlenmek istemedim geçmesini bekliyorum aslında ya değilse çok üzülürümKooooş bir test al yap yerleşme olur mu olur yani ablamın o şekilde oldu
Ben böyle merak etmektense test yapıp negatifse bile görme taraftarıyım üzülmem de çok fazla. Beklemek daha çok yorar beniÇok ümitlenmek istemedim geçmesini bekliyorum aslında ya değilse çok üzülürüm
Evet doğru bende duramıyorum ama çok negatif gördüm birdaha adetten önce test yapmayacağım diye söz verdim kendime ama meraktanda öleceğim var gibime geliyor aslında Ama bilmiyorumBen böyle merak etmektense test yapıp negatifse bile görme taraftarıyım üzülmem de çok fazla. Beklemek daha çok yorar beni
İnşallah vardır canımEvet doğru bende duramıyorum ama çok negatif gördüm birdaha adetten önce test yapmayacağım diye söz verdim kendime ama meraktanda öleceğim var gibime geliyor aslında Ama bilmiyorum
İnşallah canım inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahİnşallah vardır canımO zaman 2 gün daha bekle bakalım
Gerçekten ya tüm yük kadınlardaArkadaşlar biraz tebessüm için paylaşmak isterim.Çok güldüm yaaaerkek kaynaklı tedavi sürecinde bile erkek sperm verdikten sonra başka bir işlemi kalmıyor.Tüm tedavi kadının üzerinden devam ediyor
Amin Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Bugünküarkadaşlara okudum rabbim kabul etsin hepimizin kucağını hayırlısı ile doldursun inşallahBugün sıradaEcmel-vera ve defne-28 var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka
ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
Ecmel-vera
defne-28
NaaNaa
yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
G Gizoludi
goah
cukulatam
C Cemreww
S Sabr-Sukur-Dua
lachelnnihan
Hemsirecik
Ilayumut
Zeymuss0103
Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
Catlak-kurabiye
E eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
A Arelarven
G Glsgl
Merayyy
edaecoo
S sedeom
Sanırım fotoğraf yüklenmemiş yeniden yükledimArkadaşlar biraz tebessüm için paylaşmak isterim.Çok güldüm yaaaerkek kaynaklı tedavi sürecinde bile erkek sperm verdikten sonra başka bir işlemi kalmıyor.Tüm tedavi kadının üzerinden devam ediyor
Çok teşekkürlerPembe Lotus rubil G Gizoludi
Sizler icin okudum rabbim kabul etsin inşallah arkadaşlarrubil Canim sen sanırım hamilesin sonucunu atmıştın diye hatirladm ama yinede okudum insallah sağlıkla kucağına alirsin bizlerede dua et insallah ❤
Arkadaşlara okudum Allah kabul etsinBugün sıradaEcmel-vera ve defne-28 var.
merve
burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
Gizemm0 6 mart aşılama
Magnifiaque (Merve)
Ballikabak
damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
Mehfam
Larka