- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤Bugün sırada Life light ve H halleycik var.
@Merve
@burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
@Gizemm0 6 mart aşılama
@Magnifiaque (Merve)
@Ballikabak
@damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
@Mavi askkk
ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
@Beyza-
@defne-28
@NaaNaa
@yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
@Gizoludi
goah
cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
Ilayumut
@Zeymuss0103
@Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
@Masalimsensin
@eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
@Arelarven
@Glsgl
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
@_Reyyan @Mavi askkk ISSIZZ Bir Pelincik Selinos BankacI26 Life light arkadaşlar okudum Allah dualarınızı kabul etsin en yakın zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bizlere inşallah amin
ISSIZZ Bir Pelincik Selinos BankacI26 Life light H halleycik
Sizler için okudum kızlar Allah kabul etsin
Life light Bir Pelincik Selinos BankacI26 H halleycik arkadaşlarım için okudum RABBİM sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Hepinizden Allah razı olsun ağzınıza sağlık. Hep birlikte güzel haberler alırız inşallahOkudum kızlar rabbim kabul etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ikisinede
❤
Bugünkü arkadaşlara okudum rabbim kabul etsin inşallahBugün sırada Life light ve H halleycik var.
@Merve
@burcusami
Ssevincli 9 mart transfer
Tiniminimavihanim
@Gizemm0 6 mart aşılama
@Magnifiaque (Merve)
@Ballikabak
@damlacross
B Beklenmedikcevap
Perfect Match (Alev)
@_Reyyan
@Mavi askkk
ISSIZZ
Bir Pelincik 15 mart tedavi
Selinos 17 mart transfer
BankacI26
Life light
H halleycik
Mucizemsn
@Mavissss1 20 mart transfer
GeceMavi-
Oriana
@Beyza-
@defne-28
@NaaNaa
@yildizsavascisi
Pembe Lotus
rubil
@Gizoludi
goah
cukulatam
@Cemrewww
@Sabr-Sukur-Dua
@lacheln
@Hemsirecik
Ilayumut
@Zeymuss0103
@Minnosella098
M Manda_Lina
gurbetgulu16
@Masalimsensin
@eyota
sweetgirlcandy
Gelincik78
@Arelarven
@Glsgl
@Merayyy
@edaecoo
@sedeom
Olur mu öyle şey canım ne hakkı. Vardır bunda da bir hayır. Rahim duvarının kalınlașması için nar öneriyorlar ama o da prolaktini yükseltiyor sanırım. Doktoruna danışıp tüketebilirsinBenim için dua eden herkesten Allah razı olsun bu ay iptal edildi tüp bebeğim tam bir açıklama da yapılmadı estrofeme devam edeceğim anladığım kadarıyla taze transfer olacağı için rahim duvarı kalınlığım yeterli değil çarşamba kullanmaya devam edip tekrar gideceğim ön sıraya geçip hakkınıza geçtiysem helal edin kızlar çok üzgünüm
hepimize hayırlısıyla sağlıkla diye niyetlenerek okuyorum bunda da vardır bir hayır... süreç yeterince zorluyor sende böyle ufacık şeyler için üzme kendini en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberini duyacağız inşallah benim hakkım hepinize helal olsunBenim için dua eden herkesten Allah razı olsun bu ay iptal edildi tüp bebeğim tam bir açıklama da yapılmadı estrofeme devam edeceğim anladığım kadarıyla taze transfer olacağı için rahim duvarı kalınlığım yeterli değil çarşamba kullanmaya devam edip tekrar gideceğim ön sıraya geçip hakkınıza geçtiysem helal edin kızlar çok üzgünüm
Rabbim kalbine göre versin canım benim samimiyetini çok iyi hissediyorumHelal olsun sende moralini yüksek tut inşallah güzel olacak herşeyBenim için dua eden herkesten Allah razı olsun bu ay iptal edildi tüp bebeğim tam bir açıklama da yapılmadı estrofeme devam edeceğim anladığım kadarıyla taze transfer olacağı için rahim duvarı kalınlığım yeterli değil çarşamba kullanmaya devam edip tekrar gideceğim ön sıraya geçip hakkınıza geçtiysem helal edin kızlar çok üzgünüm
İnşallah canım dün çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır vakti gelmemiş demek ki Allah seninde gönlüne göre versin tez zamanda rabbim burdaki herkesin kucağını hayırlı evlatlar la doldursunRabbim kalbine göre versin canım benim samimiyetini çok iyi hissediyorumHelal olsun sende moralini yüksek tut inşallah güzel olacak herşey
Sağolasın canım evet merkeze her gidip geldikten sonra gün boyu baş ağrısı çekiyorum hep bişey çıkıyor vardır Allah ın bir bildiği inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimhepimize hayırlısıyla sağlıkla diye niyetlenerek okuyorum bunda da vardır bir hayır... süreç yeterince zorluyor sende böyle ufacık şeyler için üzme kendini en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberini duyacağız inşallah benim hakkım hepinize helal olsun