- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.327
- 138
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Çok teşekkür ederimmmm canım Allah kabul etsinArkadaşlar vaktim olduğu için okuyabildiğim kadar okuyorum.
Ballikabak damlacross B Beklenmedikcevap @Perfect Match @_Reyyan @Mavi askkk ISSIZZ Life light Selinos @BankacI26 @bir Pelinciksizler içinde okudum.Allah kabul etsin
Canım etiketlemişsin sanırım @ yapıp nick yazarakTamamdır çok teşekkür ediyorum yalnız nasıl etiketliycem arkadaşı bilmiyorum tarif edermsiniz
Tabi ki isteyenlere yazarım
Evet bugün başladık. Ekliyorum listeye. İlk 2 kişi ye başladık. Yarın 18.00 de sonraki isimlere geçecez. Her gün listeyi paylaşıp bildircem. Sizde okuduğunuz kişileri etiketlersinizMerhaba kızlar beni de alır mısınız aranıza sanırım bugün başlamış mesajları okudum yarın 18.00e kadar mı okunacak
Öne aldım canım transfer tarihinden önce
sweetgirlcandy çok çabuk okunuyor bu canım.acaba 4 er kişi mi bitirsek her gün?
Liste uzun ya çabuk biter hem..?
Eklerim tabi ki. Bugün ilk 2 kişiye başladık yarın 18.00 e kadar. Her gün paylaşcam okunacak kişileri. Takip edip okuduğunuz zaman etiketlersinizRabbim dualarınızı kabul etsin inşallah benide ekleyebilirmisiniz rica etsem
Canım çok çabuk okunuyor üç yada dört kişi yapalım kızlarda kabul edersesweetgirlcandy
Sağol kuzum beniim ağzına sağlık
Allah senden razı olsun inşallahArkadaşlar vaktim olduğu için okuyabildiğim kadar okuyorum.
Ballikabak damlacross B Beklenmedikcevap @Perfect Match @_Reyyan @Mavi askkk ISSIZZ Life light Selinos @BankacI26 @bir Pelinciksizler içinde okudum.Allah kabul etsin
Tabi ki eklerim. Tedavi, transfer vs hangi günse öne alalım tabiMerhaba canım benide ekleyebilirmisin? Bu ay tedaviye başlıyorum bende eğer sırayı öncelikli olarak ona göre ayarlayacaksan hangi vakite kadar okunmasının gerektiğini söyleyebilirimSıralama önemli değilsede niyet önemli olan zaten bende varım..
Canım Allah razı olsun. Rabbim kabul etsinArkadaşlar vaktim olduğu için okuyabildiğim kadar okuyorum.
Kalbinin tüm güzellikleri seni bulsun.Merhaba,listeye adımı eklemeyin ama ben müsait olduğum sürece sizlere okur bildirim yaparım
Çok teşekkür ederim canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahmerve burcusami Ssevincli Tiniminimavihanim Gizemm0 Magnifiaque
Sizler için okudum kızlar Allah kabul etsin
Çokça amin canımÇok teşekkür ederim canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?