- 20 Aralık 2020
- 17.149
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.238
- 548
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yavrum cook cok sevindim inşallah Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsınTamam teşekkür ederim dualarınızdan Allah rağzı olsun bebeğim tutundu. İnşallah keseyi ve bebeğide sağlıkla görebilirim,![]()
Ekliyorum canım
Bebeğim teşekkür ederim davetin için çiçeğim ama hatimlerim var birde Parişin dua grubuna katılacağım çiçeğim
Eklisin kuzumKuzucum beni de ekler misin![]()
Kimin niyeti icin ve ne okuyoruz canim anlamadim ? Burda dua listesimi olacak
Liste olacak canım 1 ayet kişi bası 100 tane okuyoruzKimin niyeti icin ve ne okuyoruz canim anlamadim ? Burda dua listesimi olacak
Ekleyebilirsin canim elbette kısa zaten katilirim dua ederimListe olacak canım 1 ayet kişi bası 100 tane okuyoruz![]()
Evet canım liste oluyormuşKimin niyeti icin ve ne okuyoruz canim anlamadim ? Burda dua listesimi olacak
Akşam bakim kuzum
Ekledim canımEkleyebilirsin canim elbette kısa zaten katilirim dua ederim![]()
Aminn rabbim kim istiyorsa kim ellerini rabbime açıyorsa boş çevirmesinAy yavrum cook cok sevindim inşallah Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsın![]()
EkliyorumBen okurum kızlarBu arada ben zorlu süreçlerden sonra, aralıklı oruç yaparak ve avokado
yiyerek hamile kaldım. Yani ben bunların vesile olduğunu düşünüyorum. Bol bol da dua
Öyle bir aklınızda olsun
![]()
Avakodo nasıl hangi aralıklarla tükettin canımmBen okurum kızlarBu arada ben zorlu süreçlerden sonra, aralıklı oruç yaparak ve avokado
yiyerek hamile kaldım. Yani ben bunların vesile olduğunu düşünüyorum. Bol bol da dua
Öyle bir aklınızda olsun
![]()
Kesinlikle öyleEkliyorumRabbim saglıkla kucagınıza aldırsın inşaAllah sanırım hersey düzenli beslenmeden geciyor
![]()
Canım ben katılamıcam Allah kabul etsin