"Hypnotic Poison"

çok harika bi parfüm bu yaa bayılıyorum ben inanılmaz çekici bence, Maix senin yorumunuda alayım canım hynoticle ilgiliiii:jeyyar:

hipnotic poison mu dediniizzz gıı aklinialirimsmile
ilk yeşilcinema'cım senden duyduumm..sonra kokladım aman tanrım o ne muhteşem koku öylee...erkek arkadaşlarıma koklattım parfümüm kapağını zor aldım ellerinden harbiden çekici bir şeyler var yanıma gelme bunu sıkarak dediler kaydirigubbakcemile3 süper bir koku valla ne diyeyim parfüm değil parfüm öötesiiiiiopuyorumnanaktan

ay ben bu seriye bayiliyorum kayinvalidem kullaniyordu..bitiyorum bu kokuya..biraz pahali gelmisti bana almamistim.hemde sanki bende ondaki gibi kokmuyordu..birde guerlain insolence diger favorim..iki kokuda cok seksi geliyor.opuyorumnanaktan

hipnotic poison mu dediniizzz gıı aklinialirimsmile
ilk yeşilcinema'cım senden duyduumm..sonra kokladım aman tanrım o ne muhteşem koku öylee...erkek arkadaşlarıma koklattım parfümüm kapağını zor aldım ellerinden harbiden çekici bir şeyler var yanıma gelme bunu sıkarak dediler kaydirigubbakcemile3 süper bir koku valla ne diyeyim parfüm değil parfüm öötesiiiiiopuyorumnanaktan

yeşilcinema mı hehe Allah iyiliğini versin kız güldürdün beni gece gece:roflol:

Bende kullanıyorum bu parfümü süper bişy zemuszemus
Ağır diyolar.. öyle ama yinede hoş:)

hypnotic poison opuyorumnanaktan gercekten cok süper bi parfüm gecen sene bi arkadasim tavsiye etmisti , kokusuna da bayildim , ama cok pahali oldugundan alamamistim bi kac ay sabredip yazin türkiyeden almistim . ben d&p den aldim gayet de memnunum hic sahte oldugu belli bile olmuyor . tüm arkadaslarim da hayran kokusuna opuyorumnanaktan

yok böle bişeyyyy tek kelimeyle süperrr çekiciii sexiiii opuyorumnanaktan

çok güzel bir koku poison dayanamayıp yazında kullanmayı düşünüyorum ama çok mu ağır oluuur.bilmiyorumkismile

yaza kalmadan değiştir bence
dışarıdan geliyorum,normalde severim poison ı
ama bu sıcakta hiççç çekilmiyor tatlım:sinifsinif:

Hypnotic Poison" .... o bir fenomen ama heryerden bu kokuyu almaya başladım,çok kötü fenaakannehir

haklısın cnm çok ağır kaçıcak. napalım kışı beklicez tşk ederim cnm opuyorumnanaktan

çok kullandım ama öldüm bittim diyemicem bu koku bi süre sonra baydı ve soudum :KK43:

kızlar geçen senelerde hatırlamıyorum şimdi cemal reşit reyde bi davet vardı eşimle oraya gitmiştik... o gün deniz akkaya vs bi çok mankende ordaydı... yalnız akkaya bir geçti yanımızdan o ne parfüm öyle olduk hepimiz... kadın gitti yarım saat koridor onun parfümü kokuyordu... parfümü takip etsen kadını bulursun yani o derece parfüm yol yapmışş :roflol: bayanssulusmile sonra öğrendim ki hypnotic poison'u kullanıyormuş boshayallersmile herkese yakışmıyor bu koku bence ben nefret ederdim bu kokudan o güne kadar... kadın salondakilerin başını döndürdü yaaa :roflol: o geçerken bütün herkes döndü arkasından... bence o feromen falanda kullanmış bunla beraber delikafadulden fenaydı çok etkiliydii bayanssulusmile tek başına kullanılmamış bir parfümdü :1no2: amma çok yazdım beeee opuyorumnanaktan

deniz akka ya hala mı h poison kullanıo ya.. vazgecemedı bı turlu..takasa gelsin ahahaha

kızlar geçen senelerde hatırlamıyorum şimdi cemal reşit reyde bi davet vardı eşimle oraya gitmiştik... o gün deniz akkaya vs bi çok mankende ordaydı... yalnız akkaya bir geçti yanımızdan o ne parfüm öyle olduk hepimiz... kadın gitti yarım saat koridor onun parfümü kokuyordu... parfümü takip etsen kadını bulursun yani o derece parfüm yol yapmışş :roflol: bayanssulusmile sonra öğrendim ki hypnotic poison'u kullanıyormuş boshayallersmile herkese yakışmıyor bu koku bence ben nefret ederdim bu kokudan o güne kadar... kadın salondakilerin başını döndürdü yaaa :roflol: o geçerken bütün herkes döndü arkasından... bence o feromen falanda kullanmış bunla beraber delikafadulden fenaydı çok etkiliydii bayanssulusmile tek başına kullanılmamış bir parfümdü :1no2: amma çok yazdım beeee opuyorumnanaktan

canım fenomon dediğin şey ne oluyor?

en iğrendiğim parfümlerden birisi.tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama gerçekten bana çok ağır geldi kokusu.bööööög

bende almıştım life ın.ilkten çok beğendim ama sürdüğümde çok ağır gelmişti 2yıl oldu alalı hala duruyor yarısında şişenin.bilmiyorum belki de life da güzel değildir rakı vanilya gibi bi kokusu var.dpde nasıl merak etmedim de değil aslında ya da gerçeği..

bende 3 yıldır bu parfumu kullanıorum ve kesınlıkle benım parfümüm:)bır arkadasım tavsıye etmıstı kokladığım sanıye hayran kalmıstım:) parfüm seçimleri bide karakterist özellılklerede bağlı bısey HYPNOTIC POISON kullananlar kesınlıkle romantizm tutkunu olan kişilerdir:)
Kesıınlıkle tavsıye edıyorum..

bende bu kdar bahsedilen kokuyu merak edip gittim denedim açık parfüm satan bi yerde
ilk sıktığımda iğrençti böle rakımsı çürümüş çiçek gibi bi kokusu vardı.. almadım başka bişe alıp çıktım
yaklaşık 40 dk sonra tekrar kokladığmda resmen aşık oldum bu kokuyaa
inanılmas güsel geldi bana,burnumu bileğimden çekemedim,o akşam duş aldım sabah hala koku bileğimde aynı yoğunluktaydı,farkettimki durdukça güselleşen bi koku kesinlikle bu..
naptım
ertesi gün hemen gidip 100 ml aldımm:eek:
şuan kullanıyorum ama ilk sıktığımda oluşan koku hiç hoş deil biraz beklemesi lazım bende evden çıkmadan 1 saat önce sürüyorum,
sizde de aynı sorun oluyomu?

evet ilk sıkıldığında pek hoş bir koku gibi gelmiyor ama birkaç dakika sonra tekrar koklandığında harika bir koku oluyor.asla vazgeçmemmm bayanssulusmile

X