"Hypnotic Poison"

bende kullanıyordum açık olarak güzeldi herkes beğeniyordu ama aynı yerden aynı parfüm adıyla almama rağmen şu anda hacı yağı gibi hiç hoşuma gitmiyor bir daha almam sanırım ya da bir kaç ay sonra tekrar bakarım

Ben sarışınımm !!
3 aydır bunu kullanıyorum ve hastasıyım kesinlikle çok güzel bi parfümm

canım ben önce bi denemek adına d&pden doldurmasını aldım o da çok güzel kokuyo orijinali gibi.önce bunu deniyim biraz içime sinerse orijinal alırım dedim çünkü sonra sıkmam kalır orijinal.ama bu bitince kesinlikle alıcam orijinalini harika bi koku kesinlikle.Canım en uygun fiyatlısı strawberryde var 143 liraydı sanırım.ben ordan alıcam diğer yerlerde 100lüğü 200 liranın altında yok bi yerde ben tekin acara sevile ve sephoraya baktım hep 200 küsürdü fiyatları

Teşekkür ederim pembelim.a.s
Ben beğenirsem kokusunu kendimde freeshoptan almayı düşünüyorum daha uygun fiyatları ama bakalım bende nasıl durur kokusu denemek lazım önce:)

kızlar benm burnum da sorun var.. sırf burdaki beğeniler yüzünden gittim cosmo store a kokladım..hacı kokusu gibi kokuyodu ya :bbo:

Demekki tenine gitmemiş canım...
Şaşırmadım, çünkü bende de aynı hacı yağı gibi kokuyor, ama annemde mükemmel ötesi

zırt pırt prfüm değiştirmek istemiyorum ya..birinde karar kılamadım. karar versem hiiç değiştirmicem.

kızlar size kötü bi haberim var.... hynotigin içerigini değiştirmişler şisesinide yeni üretilenler daha az kalıcıymış bilginize:gitme:

Teşekkür ederim pembelim.a.s
Ben beğenirsem kokusunu kendimde freeshoptan almayı düşünüyorum daha uygun fiyatları ama bakalım bende nasıl durur kokusu denemek lazım önce:)

evet canım önce bi dene çünkü herkes beğenmiyo bu parfümü ciltten cilde değişiyor kokusu yerimseniben

Kızlar birde sexy 12yi merak ediyorum onunla ilgili bi topik varmı baktım ama göremedim?

ya kızlar bişe dicem ben bu hypnotic poisonı dpden aldım ilk başlarda çok güzeldi kokusu kalıcıydı.şimdide güzel kokusuda kalıcılığı baya azaldı gibi gelio bana :KK43: bnm gibi bu deneyimi yaşayan var mı kızlar?

ya kızlar bişe dicem ben bu hypnotic poisonı dpden aldım ilk başlarda çok güzeldi kokusu kalıcıydı.şimdide güzel kokusuda kalıcılığı baya azaldı gibi gelio bana :KK43: bnm gibi bu deneyimi yaşayan var mı kızlar?

canım belki de artık kokuya alışmıştır burnun o yüzden sana öyle geliyor olabilir mi :uhm:

bu parfüm çok ağır ama ben yine de dayanamayıp aldım. fiyatına gelince sanırım kazıklandım: 225 ti, 190 a aldım; ama tekin acar' da daha uygun olsa gerek.

kızlarrr hynotiğin şişeside kalıcılıgı da değişmiş dedim kimse ilgilenmediii çok önemli bir haber bu yaalaelaelaelaelae

kızlarrr hynotiğin şişeside kalıcılıgı da değişmiş dedim kimse ilgilenmediii çok önemli bir haber bu yaalaelaelaelaelae

bende yazmıştım eskisi gibi değil aynı yerden aldığım halde diye bak fark etmişim uyuz oldum kaydirigubbakcemile

bende yazmıştım eskisi gibi değil aynı yerden aldığım halde diye bak fark etmişim uyuz oldum kaydirigubbakcemile

Çok mu fark var arasında eski halimi daha iyi yoksa yeni halimi?
Şişesi nasıl olmuş peki?

aaaaa
nasıl bi değişim olmuş şişesi nasıl olmuş kalıcılığı artmış mı azalmış mı :uhm:

aaaaa
nasıl bi değişim olmuş şişesi nasıl olmuş kalıcılığı artmış mı azalmış mı :uhm:

canım ya anlaşamadık kaydirigubbakcemile3
ben orjinalden bahsetmiyorum kafamçokkarıştı
iğrenç olmuş bence aylardır kullanıyordum (açık)

canım ya anlaşamadık kaydirigubbakcemile3
ben orjinalden bahsetmiyorum kafamçokkarıştı
iğrenç olmuş bence aylardır kullanıyordum (açık)

Öyle desene :)
Bende tam almayı düşünürken bu nasıl bi haber dedim:)

X