"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
Parfüm çok hassas bi konu gerçekten her parfüm her tene yakışmıyo : )
Ben Hypnotic Poison almadım ama kendi parfümümü alırken merak ettim kokladım şahsen ağır bi kokusu var ama egzotik...dedikleriniz gibi bu parfüm sadece esmerlere yakışıyo..bende buğday tenliyim genellikle okyanus ve şekerli kokular içeren parfümleri alıyorum ve parfüme bayağı para gidiyo haliyle :-) :dance:

en sevdiğim parfüm bu. ama yazın gerçekten kullanılmıyor çok ağır oluyor yaz aylarında eternity kullanıyorum onu da çok seviyorum ama bende kalıcı olmuyor eternity:KK43:

Bendede var agir ama guzel parfum...Uctuktan sonra daha guzel kokuyor..Gerci hamileligimden kullanamiyorum artik dolap bekliyor... :umursamaz: :umursamaz:

daha öncede demiş olabilirim. bembeyaz tenli biri olarak en sevdiğim kış kokusu:) ayrıca esmer bir arkadaşımda kullanmaya kalktı felaket koktu. tenine uymadı ama bende herkes çok beğeniordu.

Cnm tabikide esmerlere gider açık tenlilere gitmez diye bişi yok ama her aldığım dergide böyle yazıyo bu düşünceye inanmış durumdayım biraz :sm_confused: hihoyyyt

Çok ağır bir koku... Ben hiç sevmedm.... Annem uzun yıllar Tendre poison kullandı, hypnotic poison çıkınca babam yanlışlıkla onu almış.... Hiiiç birimiz beğenmedik o kadar para çöp oldu....

product1_7892.jpg
pure&

I
image.php

christian-dior-midnight-poison-eau-de-parfum-spray-30ml.jpg
[/IMG]
img-thing

Son düzenleme:
en sevdiğim koku benim hipnotic poison..tenim çiğ beyaz ve hiçte ağır gelmiyo bana..kim demiş esmer kokusu diye yaa:)))

hypnotıc poıson ı yıllardır kullanıyorum,kullanmıcam deyıp baska parfumalıyorum ama dayanamayıp gerı dönuyorum bence ınanılmaz bastan cıkarıcı benı bıle cıkarıyo:jeyyar: etrafımdakı herkes cok begenıyor yoldan bıle cevırenler oluyor.evet yaz ıcın bıraz agır bır koku anason agırlıklı ayrıca doldurma parfumu daha agır kokuyor...hatta bıraz rakımsı kokuyolar.ama ben yınede cok severek kullanıyorum ayrıca unısex bır parfum erkekte bayanda rahatca kullanabılır kızlarr

hypnotic poisonun orjinale en yakın olan imitasyonu dadya marka olanı arkadaşlar. ben her kış kullanırım. bankaya postaneye falan gittiğimde çalışan hanımlar sorar hatta ismini kolay anlayamayıp önüme kağıt kalem koyarlar yazarmısınız diye.yanlız az sıkmak lazım ağır ve kalıcı olduğundan. çok sıkıldığında hem kendiniz hem de etrafınızdakiler çok rahatsız olur. tavsiye ederim etkileyici bir kokudur.

Hypnotic Poison çok ağır bir koku bi türlü sevwmedim kokusun hele bide ölçüyü kacırınca aman Allahm ne iğrenç oluyor nefes alamıyorum resmenlaelaelaelaelae

berbat ya bencede orta yas parfumu..daha spor ve fresh olmalı parfum terle krstını düşünemıommmmmmm bööööööööööööööööööööööö:eek:lmaz:

Hypnotic Posion çok çok çok muhteşem bir koku,ağır ama çok ağır değil.Eğer hafif parfüm seviyorsanız çok ağır gelebilir.Hypnotic Posion bu güne kadar gördüğüm en cezbedici en sexi koku.DP den sakın ama sakın almayın,hepsini yapabiliyolar da Hypnotic Posion yapamıyolar,iğrenç kokuyo ilk DP den almıştım.Sanki parfüm bozulmuş gibi kokuyo.Alındığı zaman orjinali alınmalı ( ama çok pahalı,kışın 250 tl idi) çok hafif sıkılması gereken bir parfüm.Bakın o zaman kokusu nasıl geliyor...Bizim yönetmende vardı, arkadan geçerken anlardım o olduğunu,böyle sarılıp sonsuza kadar koklamak istiyosun :) Muhteşem bence...

Hypnotic poison bencede icki kokusu var,ve cok agir bana gore koku degil heled yazin bas agrisi yapiyo,zevk meselesi...

23 yaşındayım ve sevgilim ayrıca çevremin en çok yakıştırdığı koku Hypnotic Posion!! sadece yaz aylarında kullanılabilinecek bir parfüm değil buğday ve esmer tenlerin taşıyabildiği ayrıca kazak giyildiği zamanlarda çok rahat huzurlu çekici bir parfüm ve kızlar şu da var ki orjinaliyle çakması arasında çok büyük fark var ,çakma parfümün kullanıldığında değişim gösterme ve zamanla bayatlama gibi anti özellikleri var ve parfümün ne şekilde kullanıldığı da gerçekten önemli bir unsur..

yine de açık ve hafif buğday tenlilerin çiçeksi,buğday ve esmer tenlerinde baharatımsı kokuları tercih etmesi gerektiği 250 erkek arasında yapılan anketle onaylanmış bir gerçek!!

canım benim en çok sevdiğim par.biri ama arabaya binince eşim çıldıracak gibi oluyor hemen camları açıyor.zaten yazın kullanılmıyor gerçekten kış kokusu.kışın sıktığımda da bisküviye benzetenler oluyor kokusunu.ama şiddetle tavsiye ederim,çok kalıcı

bende var eşim 2 3 yıl önce 225 milyona almıştı ama ben nedense sevemedım cok ağır gelıyo bana kokusu arkadaşlarım cok beğendıler bazen bulunduğum kalabalı ortamlarda duyuyorum cok hoşuma gıdıyo kokusu ama sankı ben sıkınca cok ağırmış etrafı rahatsız edermışım gıbı gelıyo

ben bırkere enseme cok az sıkmama rağmen kullanamıyorum yınede ölece duruyo arda bır sıkıyorum değışıklık olsun dıye:KK70:

canlar bileğinizin herhangi bir tanesine bir kere sıkıp iki bileğinizi birbiriyle ovuşturun ve enseye değilde gerdan kısmına biraz uzak tutarak sıkın ayrıca çıplak ten olarak parfüm en güsel bileklerde dağılıyor ve bir parfümün tam net kokusunun tene uyum sağlaması en az bi 15 dak alıyor :)

Dun bilegime sıktım ve off bu kullanilir mi dedim. Bir 10 dk.a sonra bu muhtesem koku benden mi geliyor dedim. Cok begendim cok. Bende sarisin, beyaz tenliyim ama cok yakistirdim kendime. Inanilmaz kalici bu arada hala bilegimde net aliyorum kokuyu. Midnight poisonida obur bilegime sıkmıstim ama simdi kokudan eser yok.
Hemen edp sini edinmek istiyorum. Ama cok pahali mafoldumben

X