"Hypnotic Poison"

• Konu Sahibi fashion_starrr
herkez kullanıyor..bu kokuyu sahtelerıde piyasada bol mıktarda var..
C.K ETERNETY.. bunu deneyın şahane bı koku..yaza uygun ferah bı kokusu var insanın içinı ısıtan cınsten...

hypnotic poisonn ağırr değişik bi koku hele yaz için çok ağır bi parfümm benim tenime gitmioo o yüsden beğenemiormm aman aman bi koku değil benim için

benim bildiğim kadarıyla Hypnotic Poison bi ülkede yasaklanmış çünkü bu parfumu kullanan kadınların coğu tecavüze uğramış yapılan ankete göre ayrıca içinde yılan zehiri bulunmaktaymış...ne kadar doğru bilemem bi ara kullanmıştım kokusu güzel ve ağır

bence de yasaklanmali,o kadar agir ki minibuste fln birisi surmusse dayanamiyorum... gercekten poison bogulucam saniyorum

Ben kullandım;ama çok ağır bir parfüm.Kış için uygun..

walla dp güzel bence artık dp ye döndüm para vermiyorum orginale:emir_bebek:

ixirden aldım hıc kokmuyo desem yerı, bır de kız 1 lıra bıle ındırım yapmadı 16 lıraymıs sısesı bır daha almam oradan.
orjınalnden de sasmamak lazımdı yanlıs yaptık bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende diorun Pure Poisonunu tavsiye ederim kızlar eğer benim gibi migreni olan arkadaş varsa ağır kokulardan uzak dursun.

Hypnotic Posion çok güzel bir parfüm. (Tabi orijinali)... Ama kesinlikle abartmadan sıkmak lazım 3 fıs fıstan ötesi mide bulandırır hem sizin hem çevrenizdekilerin.
3 defa sıkmak bile tüm gün buram buram kokmanızı sağlar. Bence esmerlere de sarışınlara da çok yakışıyor. Dozunda kullanan herkeste beğendiğim bir parfümdür.

yıllardır kullanıorum kışın kullanıorum sadece aslada değiştirmeyi düşünmüorum süper bi parfüm vanilya çubuğum diolardı bana :)))))))))))) kesinlikle şiddetle herkese tavsiye ediorum orjinalini tabikideeeeeeeee

Hypnotic Poison bende duydum adını merak ettim gittim aldım kokusu ilk kokladıımda aa biras ağır ama ii gibi dedim çünkü aklımda kaldı almam lazımdı mutlaka sanırım 6 7 ay oldu yarısı duruyo şişenin yıkanmasına rağmen kıyafetlerimden çıkmadı kokusu angel gibi ağır bi koku doldurmasınında içinde anason var kesinlikle çünkü ilk kokladığımdada hehehe bu rakı gibi kokuyo sarhoş olucam sanırım demiştim :KK70: arada bi şişlerin arasından gözüme kestirirsem sıkıyorum ama tabiki vazgeçemediğim tek parfüm ESCADE bayılırım şekerli kokulara :KK66::KK66:

yılbaşında gecen sene dansoz sıkmıstı bu kokuyu..gayet sexi kokuyordu..kişisine gıre degısıyor kokular..

beyaz tenliyim ve bayılıyorum hipnotic poisonaaa..tam benim kokum yaa..harika bence...

hiç raslamadım bulunduğum şehirde:)
kapıkuleye gitmem lazım:)

çok seksi bir koku ama agır. gunduz surulmez yaz gecelerı de çok gıtmez bence. kış için mukemmel.

ben lou lou hayranıyım kış gecelerı için, kardeşim de hıpnotıc. ıkısı de seksi

bu poison ı heç beenmedm benn cook agır bence ve güzel deel

bence güzel bi parfüm ama kış ayları için yazın kesinlikle kullanılmamalı çok bayıyo.ama vanilya kokusu çok hoşuma gidiyo sütlü tatlı gibi kokuyosun :ecrin_bebek: ama açık olanı bile çok kalıcı ağır olduğundan olsa gerek kokusunu seviyorum ama zamanla midemi bulandırabiliyo.

Arkadaşlar inanın bende beğenmedimm buu kokuyuu hayatımdaa kokladığım en iğrenç parfüm dyebilimm çokk iticiii öğğğğkkkk

X