"Hypnotic Poison"

F

fashion_starrr

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi fashion_starrr
Denemiş olan arkadaşlar Hypnotic Poison sizce nasıl bir koku????:uhm:
Daha çok esmerlere yakışıyormuş,ben buğday tenliyim acaba benim üzerimde de güzel durur mu?:1rolleyes:
Birde bu kokunun orginali çok pahalı; imitasyonunu almak istiyorum,uygun fiyata hangi markada gerçeğine çok yakın olanı var??:sm_confused:
Kimse D&P yi önermiyor.D&P'nin Hypnotic Poison'u çok kötüymüş:eek:klava:... Aşk İksiri'nde nasıl acaba?!?!?
benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bildiğim kadarıyla Hypnotic Poison bi ülkede yasaklanmış çünkü bu parfumu kullanan kadınların coğu tecavüze uğramış yapılan ankete göre ayrıca içinde yılan zehiri bulunmaktaymış...ne kadar doğru bilemem bi ara kullanmıştım kokusu güzel ve ağır

:CüvCüv:
Denemiş olan arkadaşlar Hypnotic Poison sizce nasıl bir koku????:uhm:
Daha çok esmerlere yakışıyormuş,ben buğday tenliyim acaba benim üzerimde de güzel durur mu?:1rolleyes:
Birde bu kokunun orginali çok pahalı; imitasyonunu almak istiyorum,uygun fiyata hangi markada gerçeğine çok yakın olanı var??:sm_confused:
Kimse D&P yi önermiyor.D&P'nin Hypnotic Poison'u çok kötüymüş:eek:klava:... Aşk ıksiri'nde nasıl acaba?!?!?
benneyaptımki

Bende vardı eşim getirmişti yurtdışından bir sürü de almış..
:asigim: Güzel bir koku ama çok kullanmadım...Ağır bir koku bayıyor bir süre sonra..
Size Euphoria'yı öneririm;benim o daha çok hoşuma gidiyor..:kahve:

Son düzenleme:
bence çok ağır bir parfüm, denemeden alınmamalı, benim tenime uygun ama ben o buram buram kokuya dayanamadım, sanki etraftakilerde rahatsız olur gibi geldi, 30lu yaşlarda kullanılabilir ama bence genç biri için fazla, hele yaz için çok fazla

Dayanamadım aldım Hypnotic Poison'ı!(Orginali değil) biraz hoşuma gitmişti koku ama şuan iğreniyorum kokusundan:1no2:beğenmedim.Çoook aşırı ağır we anason warmış içinde... bi garipp yaa ne bliiym..rakıya da benziyoo başka şeye de layhayhoy

bende alcaktım sayenizde vazgeçtimm:)

bence fazlaca ağır bi koku.. merakla gidip kokladım ama tam bir hayal kırıklığı.. zevk meselesi ben hiç beğenmedim kızlar..

Genelde bu meşhur parfümler çok ağır oluyor arkadaşlar. Evet kalıcı ama bir o kadar da ağır. Geçen gün herkesin sözünü ettiği Burberry adlı parfümü çok merak ettim ve denedim ancak kokusu hiç mi hiç hoşuma gitmedi. Belki özel günlerde sıkılabilir ama gündelik hayatta bu parfümler çok ağır koku bırakıyor, hele ki yaz aylarında...

Hypnotic poison sevdigim parfümlerin bir tanesi. Hatta su an üzerimde. orijinali kullaniyorum ama senin dedgin gibi raki veya anason kokmuyor!!:sm_confused: Orjinalini alsaydin farkli gelirdi kokusu sana Etrafim çok begeniyor kokusunu ben memnunum sahsen

Hypnotic poison sevdigim parfümlerin bir tanesi. Hatta su an üzerimde. orijinali kullaniyorum ama senin dedgin gibi raki veya anason kokmuyor!!:sm_confused: Orjinalini alsaydin farkli gelirdi kokusu sana Etrafim çok begeniyor kokusunu ben memnunum sahsen

Orjinaliyle dolumu arasında baya fark oluyor.. almadan önce tavsiyelerde okumuştum,dolumları hiç orginaline benzemiyor,rakı gibi kokuyor diye.. haklılarmış :çok üzgünüm:

Beyaz tenli olduğum için hypnotic poison u kışın tercih ediyorum.Güzel koku....

Ben de hypnotic poison kullanıyorum...evet ağır bir koku ve kış kokusu bencede...yazın böyle kokular ağır gelebiliyor, yazları daha taze,ferah kokular daha iyi gidiyor

kullandığım ve çok sevdiğim bir koku. afrodizyak bir kokudur. ancak yazın biraz ağır gelir. yazın daha fresh ve hafif kokular güzel oluyor. ama ben aradabir sürmekten kendimi alamıyorum.kalıcı bir parfümdür. ben, sarışın ve beyaz tenliyim, ama kendimde yakıştırıyorum.

cok agir olmasi sebebi ile esmerlere hiç ama hiç gitmiyor bence bu parfüm
ewet değişik bir koku ama cok az sıkmak lasım
esmerlere oryantal kokular daha iyi gider bence

kızlar kimse darılmasın sadece fikrimi söyleyeceğim: bu parfüme bakmak için YKM ye gittim ve testerdan biraz sıktım, hayatımda kokladığım en kötü parfümlerden biriydi. çok afedersiniz çöplük koklamış gibi oldum, biliyorum çok beğenenler var zevk meselesi ama bu sadece benim fikrim kimse kızmasın, denemeden almayın derim :KK66:

ama şu da varki "pure poison" a da baktım ve bayıldım, bunu tavsiye ederim :)

bencede çok hoş bir parfüm. kendim kullanmadım ama arkadaşımda orgnl. kullanıyor, çok hoş kokuyor.

cok agir olmasi sebebi ile esmerlere hiç ama hiç gitmiyor bence bu parfüm
ewet değişik bir koku ama cok az sıkmak lasım
esmerlere oryantal kokular daha iyi gider bence

bencede esmerlere gitmez ağır kokular, açık tenliler tercih etmeli bu kokuyu.

oy oy ismini duyunca bile migrenim tutuyoo kaydirigubbakcemile

X