Hayat herkes için birgün yeniden başlarmış benimde hayatımın başladığı yer yeni hayatım evliliğim oldu ...ben baştan bozulduğunu bilseydim zaten beklemezdim söylerdim aradan dortyil geçti içimde kuşku vardı sadece ama hep diordum denedik olmadı yatakta kanda görmedik wc ye gttim kan görmedim vs dye bozulmadigni sandım çünkü Bihfta faln kanama oluyor diye biliyordum unuttum gtti Nisanlannca doktora gttm ozmdmnda geri dönemezdim söyleyemezdim bu aci içimi çok yakıyor öğrendigim gün ölmeyi çok istedim ama yapamadim köprünün başından aşağı baktım ama aileme yapamazdim bunu eşimin hayallerini yikamazdim ki onu kandırmakla ona belkide en büyük kötülüğü yaptım ama bazen ınsanin eli kolu bağlanio dili bağlanio engel olamio öyle ışte eşime solesem Eeet öldürebilir hayatini mahveder ofke kontrolü yok onun ..ailem bebegim esim artık yapamam ama bu aci nrzaman gecer onuda bilmiorm dünyaya birdaha gelsem tek başıma bunun gelmemesini isterdim...keşke birsürü kan gelse ve gorseydim bilseydim yada bu olay yasanmasydi ikisinden biri diorm ama ikiside artık imkansız vajinismus oldgm için hakarete uğradım kan yoktu ama bozulmus he bide sonra o şerefsiz ben ilk deildim sonda olmam nede olsa demişti bana allaha havale ediorm onu başka bsey olsa affedrdm ama bunu solemesydi tamam oda küçüktü ama bu sözleri etmemelydi...öyle ışte dua edin bana içimdeki acı geçsin hayata sikica baglanayim eşimden utanmiyim unutayim artık gecsinn bu aci yada ecelimle oleyim..ölüm kurtuluş benim için su beynimin kemirilmesinden kurtulus..