Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende duydum ama konuştunmu doktorla fiyat verdimiMujde koyuncuya bu konuda giden var mi nolur yazsin !
cok agır kaldırmaman gerekiyormus ve spor yapmayacaksın kendini zorlayıcı hareketlerden kacınman gerekiyomus ben yaptırmadım ama öyle duydum bi kac kişidenmerhaba arkadaşlar 31.05.2017 mustafa alhanoğluna diktirdim neredeyse 1 hafta olacak yaptırıp sonuç alan varsa yazabilir mi çok korkuyorum ya olmazsa ya tutmazsa diye ben işe gidiyorum merdiven çıkıyorum ve hiç bir ilaç vermedi doktor ne yapacağımı bilöiyorum ne olur yardım
Merak etme herkesde oluyomus kalıcı yaptrianlarda ama bende hic olmadı lavaboya gittiğimde çok az bi kanama olmuştu. Bu arada ben ramazan sonrası kontrole gideceğim tutup tutmadigini dair öğrencem. Ama baktığımda tutmamis gibi duruyorArkadaşlar bugün kahveli kanlı fazla akışkan olmayan bir akıntım geldi.Çok korkuyorum bozulmuş olabilir mi
Merak etme herkesde oluyomus kalıcı yaptrianlarda ama bende hic olmadı lavaboya gittiğimde çok az bi kanama olmuştu. Bu arada ben ramazan sonrası kontrole gideceğim tutup tutmadigini dair öğrencem. Ama baktığımda tutmamis gibi duruyor
AnkaraBana da tutmadı gibi geliyo inşallah tutmuştur ben düğüne 4 gün kala tekrar dikiş atmasını isteyeceğim doktordan sen nerde yaptırdın
Aynı doktora gecici yaptırtİzmirde tavsiye edilebilecek doktor bilgisi olan var mı? Lütfen bilgisi olan, deneyimi olan arkadaşlar yardım edin.
Aynı doktora gecici yaptırt
ben bugün bi doktora muayyne oldum 2 gün önce dedi gecici için ufak bi hareketle bile dikiş kendini bırakıyomusBende 4 gün önce yaptırıcam çünkü daha sonra gidemiyorum ama düğün sabahı en garantiymiş.