Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilek avşar ile şişli med arasında kararsız kaldım bana yardımcı olun lütfen
şişli med güvenilir bence bu konuda fazlasıyla uzmanlar güvenilir gibi geliyo
korktuğum başıma geldi olmamış ve zaman da yok 2 gün önce yapılandan olması gerekiyormuş dr burcu kardaş arslan maf etti beni bu ortaya çıkarsa çok kötü şeyler olacak allah korusun allah yardım eder inş.
canım bende ona yaptırmayı düşünüyodum vazgeçtim senin yorumlarından sonra.sende doktor ahesap sorsanda bişey değişmeyecek.hemen iyi bi doktor araştır.düğünden bi kaç gün önce yaptırırsın.tabii parasal durumda önemli.çok geçmiş olsun.
İstanbulda bu işi iyi yapan iyi bi doktor yokmu yaaa((
geceleri ağlamaktan düşünmekten bıktım artık.
al benden de o kadar çok zor durumdayım hesap sorsam bir işe yaramayacak ama gitmeliyim burcu hn a işe de konsantre olamıyorum sinir oldum zevk alamıyorum hiç bir şeyden galiba şişli mede gideceğim plastik cerrah dilek avşar yapamaz mı dersiniz peki (((((((((
cnm ya sana nasıl bir operasyon yapıldı?kaç dakika sürdü?dikişlerin tutmadığından nasıl şüphelendin?kontrole gittiğin doktor ne dedi?dilak avşar zaten plastik cerrah uzun yöntemde onu tercih et derdim ama senin kısa süreli oldugu için bence şişli medde güvenilir gibi.bence git doktoruyla iyice konuş.güven vermezse araştırmaya devam et
15 20 dakka sürdü işlem kalıcı yöntem yaptıklarını söylediler aynada kendim baktığında bir işe yaramamış diye düşündüm sonra araştırdım şişli med ve dilek avşar iyi göründü bana dilek avşar 1 hafta öncesinden yapıyormuş kalıcı yöntem yapmıyormuş zaten kararsız kaldım şimdi zaman da yok ki işten izin alamam sürekli yalan söylüyorum çok vahim durumdayım kafam çok karışık
ben uzun zamandır araştırıyorum plastik cerrahlar yerine jinekologlara yaptırmak daha iyiymiş.bu sitede şişli med.e yaptırıp olumlu sonuç alan bi kaç kişiyi duydum.bide bayağı sitelerinde reklam yapıyorlar.güvenilirdir heralde.benimde aklıma yatan bi orası var şuanda.gidip konuşmak lazım.bende en yakın zamanda randevu alıp gidicem.gelişmeleri sizinle mutlaka paylaşırım.
eğer başarısız olursa bu benim sonum olur((
inşallah olumlu sonuç alırsın benim de aklıma yatan şişli med yalan söylemek istemiyorum kimseye artık bu son olsun Allaha dua ediyorum kimse bilmeden bitseydi bir gün olsun bütün bu yaşadıklarımıza gülebilsek geçti gitti diyebilsek karnıma ağrılar giriyor gözlerim çöktü zevk almam gereken günler kabusum oldu sonunda üzüntüden kanser olmasam inşallah bir problem çıkmaz arkadaşım lütfen beni bilgilendir hangi doktor ne dedi sana ben de burcu hna bir daha gideceğim bakalım ne diyecek sıradan kontrolmüş gibi çok üzgünüm çok (
az önce şişli med polikliniğini aradım.dr akın beyle görüştüm.önce muayene ediyoruz.ordaki dokular flep yöntemine uyuyorsa flep yöntemiyle yapıyoruz dedi.doku inceyse kalınlaştırmak gerekebilir.ince olanlarda flep yöntemi tutmuyor dedi.bizde ona göre yol izliyoruz dedi.gayet kendinden emin konuştu.olumlu geldi bana.hayatımda konuşurken bu kadar utandığımı yerin dibine girdiğimiz hatırlamıyorum((
daha öncede bi kaç kişi doktor akını tavsiye etmişti.bana msj atan arkadaşım özelden msj atma hakkım bitmiş.o yüzden cvp veremiyorum kusura bakma.burdan yazdıklarımla idare et şimdi.umarım sanada bi fikir olmuştur.
minikperim bendede beyaz akıntı var sanırım öncelikle bunu tedavi ettirmem gerekiyor.hymenoplastiyi düşünürken birde bu çıktıantibiyotikler işe yarıyormu?tedavi ne kadar sürüyor?birde bursadaysan ben bir sitede okumuştum bülent cihantumurdu sanırım yapıyordu ama detayını çok bilmiyorum cnm araştır istersen
elagüngör canım ben şişlimed i ücreti sormak iiçin aramıştım. bu topic de önceki sayfalarda bi arkadaşımıza rahim duvarının kalınlığına göre bazen flep yöntemi yapamıyoruz demiş...ben bursadayım ve düğünden 2 gün önce ortalardan kaybolmam herkesi dikkatini çekecek o yüzden ben kalıcı yaptırmak zorundayım. inşallah bende rahim duvarı incelmesi yokturda sorunsuzca yapılabilir, şu ilaçlarım bi bitsin 1 aylık kontrol süreci daha olacak ondan sonra gidip görüşeceğim. ama ister istemez sıkıntılara giriyorum ya yapılamazsa ya olmazsa.... birde cop. dr. cihan timur un sitesine girdim fakat hymenoplasti ile ilgili bir yazı göremedim.. Dr. cihantimur bursada tanınmış biri ve operasyonların yapıldığı yerler bursanın göbeğinde...her ne kadar bursa büyükşehir gibi gözüksede tek merkezli bi yer...sürekli gittiğim alışveriş merkezinin üst katında muayenehanesi...yinede riske edemiyorum ama özel görüşme ayarlayabilirsem mutlaka gidicem bilgide veririrm burdan.