kimsenin hayallerini mahvettiğimiz yok,
bilsem ki yüzüme vurmayacak emin ol bu amleiyatı düşünmem bile.
Ama en küçük bir tartışmada bile bunu yüzüne vuracak,kullanacak erkekleri bilerim. Başta ne kadar "tamam, kabul ediyorum" deseler de o aşk bitince hemen silah olarak kullanırlar buna dayanamam ben..ben yaptığım şeyi elbette savunmuyorum ama bizim kültürümüz kaldıramaz bunu. ben bir hata yaptım, bile isteye evet cezamı da çektim yeterince, ama şimdi pişman oldum, keşke olmasaydı ama oldu ve hataları telafi edebiliriz bu bir kandırmaca değil sadece telafi. Karşımdaki adam karşıma bakir olarak mı çıkıyor, hayır. ben bile bile kabul ediyorum işte, böylelikle ne o beni kandırmış oluyor ne de ben, ama toplumumuz kadını "el değmemiş" ister ve ne yazık kı bu isteyi yerine getiremezsek dışlanırız, belki öldürürlürüz..Binlerce kadınlar 2 damlacık kan yüzünden töre cinayetlerine kurban gidiyor,böyle konuşmak kolay. ha yaptığının arkasında dur diyebilirsin, duramam, yaptım bir cahillik ve günlerce bunun acısını çekiyorum, annemin babamın yüzüne her baktığımda kendimden nefret ediyorum ama yeter dedim kendi kendime,ben kimseye namussuzluk, şerefsizlik yapmadım sadece sevdim, sevmez olsaydım keşke
Şimdi bunun telafisi varken ben niye faydalanmayım ki..1 hatadan dolayı ömrümün sonuna kadar acı çekerek yaşamak istemiyorum..sende bizi anla..
ayrıca bahsettiğin o kadınlarla beni kıyaslama, beni de ilgilendirmiyorlar zaten ben kendimden sorumluyum..