- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
Erkekleri de genellemesek...Eşimle onbir yıldır evliyim ve evlenmeden önce bir kere bile bakire misin diye sormadı...Evlendikten sonra da karakteri değişmedi ve benim açıklarımı bilse bile _ki bu bekaret olmak zorunda değil,başka bir sürü açığı olabilir insanın_bir kere bile tartışma anında yüzüme vurmadı...Geç evlendim,sebebi de dürüst,karakterli,bekaret gibi maddi şeylere değer vermeyen,toplum baskısından yılıp tornistan etmeyecek bir erkek bulmaktı...Bile bile lades diyebileceğiniz ve eninde sonunda toplumun sıradan bireyleri olarak birbirinizin açıklarını kollayacağınız malum olmuşken neden böyle bir karaktere sahip bir adayla evlenme kararı aldınız,merakımı celbetti doğrusu..
Neyse umarım mutlu olursunuz,ama bekaret olmasa bile başka bir erkeğe yan bakmış olmanızın bile olası bir tartışma sebebi olacağı bir evlilik yapmıyor olmamanızı umarak mutluluklar diliyorum...
geneli böyle, sizin karşınıza önem vermeyen biri çıktı diye herkesin önüne sizin ki gibi bir eş çıkacak değil..kimse kendini bu konuda riske atamaz.. ben şu an evli değilim, sırf bu yüzdende evlenmeyi düşünmüyorum artık.. sizin adınıza çok sevindim, dilerim rabbimden karşıma sizin gibi bir eşe sahip olan biri çıkar..bende size mutluluklar dilerim, herşey gönlünüzce olsun..