- 10 Şubat 2011
- 146
- 0
kızlar nikahım bu hafta sonu yarın son kontrolüm var dua edin bana
oyhh allah yardımcın olsun canım korkma herşey güzel olucak inşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nikahım bu hafta sonu yarın son kontrolüm var dua edin bana
canım o arkadaşın fleeb yöntemi ilemi yapmış bende yakında evleniyorum ve bir tecavüz sonucu bu haldeyim anlatmaktan midem bulanıyo artık ve eşimede söylemicem istediği iki damla kan ise onu görsün ve sonsuza kadar kapansın artık yeter diyorum çektiğim acılara kucağıma alacağım bebeğimle (inşallah tabi) son vermek unutmak unutmak istiyom bu konudada lütfen kimse akıl vermesin artık yaşamayan anlayamaz o yüzden sussunlar uzaktan şunu yap bunu yap demelerinden bıktım herşey öyle çocuk oyuncağı değil çünkü.neyse bak bende diktircem şubat tatili diğünüm belki ankarada yaptırabilirim önereceğin dr varmı bende okadar kişiyle görüştümki mesala ankarada prof.kutlu sevin nasıl sence duydunmu ama ist olsam şişli med kliniğinde yapardım sadece bu konuyla ilgililer sizlerdende tavsiye bekliyom benim bilgilerim bukadar
kızlar herkeze merhaba..bu ameliyat hakkında banada bilgi verirseniz çok sevinirim..özelden mesaj atarsanız özellikle araştıranlar (istanbulda)doktor fiyat ne zaman olunur tam bir bilgi verirseniz çok sevinirim..şimdiden allah razı olsun..
arkadaslar ben doktorla gidip görüştüm bana ameliyatın 1,5 saat süreceğini ve ameliyat sonrasında hareketlerde hiçbir şekilde kısıtlanma olmayacağını ve 20 yıl sonrada olsada kanamanın gerçekleşeceğini söyledi kanama için %1000 garanti dedi.içimi rahatlattı gerçekten
canım hangı doktora gttın acaba..?1i5saat cok degıl mı ya:s genelde 15-20dakıka dıyorlar ama...
Sln 53 Sen ne yaptın evlendin mi Canım ?
canım hangı doktora gttın acaba..?1i5saat cok degıl mı ya:s genelde 15-20dakıka dıyorlar ama...
evet canım 12 gün oldu evleneli herşey yolunda kanamam oldu
aaa çok sevindim canım çok çok mutlu olursun inşallah bundan sonra :13: peki kime yaptırmıştın ?
arkadaslar ben doktorla gidip görüştüm bana ameliyatın 1,5 saat süreceğini ve ameliyat sonrasında hareketlerde hiçbir şekilde kısıtlanma olmayacağını ve 20 yıl sonrada olsada kanamanın gerçekleşeceğini söyledi kanama için %1000 garanti dedi.içimi rahatlattı gerçekten