- 22 Ağustos 2016
- 33
- 3
- Konu Sahibi mercimektanes
. Ben 6 ay öncesinde bir rahatsızlık geçirdim vajinamda aşırı yanma ve kaşınma vardı bende sürekli kaşıdım cahilce işte çünkü başıma ilk defa böle bir şey geldi. Ve ben tahrişten dolayı orayı kanattım ama çok küçük nokta nokta. Daha sonra çocukluğumuzdan beri hymen konusunda gerek aile gerek toplumsal baskılardan dolayı korkutalark yetiştirildiğimizden dolayı bende bir korku oldu ve o bölgeyi araştırmaya başladım ki 24 yıldır orası benim için gizli bir kutuydu.Daha sonra bir sitede kendimizin ayna yordamıyla görebileceğimiz yazıyordu bende bir gün bir cesaret baktım. Ve Orası küçük bir delik ve etrafı sanki parçalı gibi duruyordu. O kadar çok korktum ki elim ayağım titredi.Çünkü öle bir şey olmuş olsa bunu nasıl açıklarım nişanlıyım evlenicem bunu karşımdaaki insana nasıl sölerim bana inanır mı inanmaz mı bir sürü senaryo kurdum kafamda ve daha çok araştırdım okudukça korktum. Daha sonra bir doktora gittim özel klinikti kontrol etti birşey yok dedi normal dedi bu sefer içime kurt düştü acaba benim gördüğüm yapıyı gördü mü diye sonra tekrar gittim foto çekti o şekilde anlattı ama benim kafamda hep o etler nie öle üçgen üçgen duruyo (2 tane) bunu kafamdan atamadım hangi doktora gittiysem hepsi normal kanayacak türden dedi yolladılar beni nişanlımıda götürdüm giderken oda bişrey olmadığını duydu. En sonunda bir doktora gittim bana imada bulundu birşey yaşadın da mı bu kadar takıyosun korkuyosun dedi bu beni daha çok üzdü çünkü birşey yaşamış olsam bunun bilincinde olurum ve doktor doktor gezmezdim.ve dikim yapan bir doktorla görüşmem daha sağlıklı olucakmış çünkü kendisi pek anlamıyormuş. Gittim dikim yapan doktorada gittim hatta gittiğim doktor bakar bakmaz neye takıldığımı anladı o et parçacıklarının et fazlalığı olduğunu söledi ve onların oluşumunun doğal doğuştan olduğunu söyledi hiç bir sorun olmadığını ilişkimdede %100 kanamamın olucağını söyledi. Bunlara rağmen bende şu var ben kafamdan atamıyorum neden ben ?neden orası öle? ya doktorlar yalan sölüyorsa ? ya anlamamışlarsa? o etleri vucudumda istemiyorum mesela aklıma geldikçe sürekli ayağa kalkıp volta atıyorum kalbim sıkışıyo ve titriyorum ve şu 1 haftadır gece uyuyorum bu konu kafamda rüyamda bile sanki beynim bunu düşünüyor sabah kalktığımda bacaklarım kitli oluyo ve yine aynı düşünceler oluyo. Benim gibi olanlar var mı? Sevgili Kadınlar klübü üyeleri.