- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
Buna verdiginiz paraya yazik be! Sizin gibi insanlardan utaniyorum
öhöm höhöm öhöm bu bıraz ağır olmadı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna verdiginiz paraya yazik be! Sizin gibi insanlardan utaniyorum
öhöm höhöm öhöm bu bıraz ağır olmadı mı?
konu sahıbı dıktırmış hatta evlenmiş bıle olabılır kızlar boşuna yorulmayın
Eger kendisine saygi duyan ve yaptiklarinin ne kadar dogru ve yanlis oldugunu bilen birisi icin hicte agir degil :)
bakın ben sızı anlıyorum bende sızınle aynı gorusteyım yanı herkes durust olmalı kımse kımseyı kandırmamalı ama karsımızdakı kısının ne yasadıgını bılemeyız bu yuzdende onu bu sekılde yargılama hakkı bıze dusmez....
öncelikle bir kaza sonucu veya tecavüz sonucu kızlık zarınız bozulmuş olabilir dikimin amacı aslında zaten budur.
Bu dikme işi evlenene kadar istediğini yapıp bir insanı kandırmak için çıkmamış birşeydir. Anlamıyorum yani hadi yaptınız sonra diktirdiniz o insanın yüzüne bir ömür boyu nasıl bakacaksınız?
Ben bakire değildim evlenirken, eşime de söyledim bunu hemde nişan tarihinin belirlendiği akşam söyledim.
Bana söylediği tek söz; ben senin bacak aranı sevmedim ceren. Sen yaşadın da ben yaşamadım mı? Ben insanım da sen insan değil misin? Dedi...
Ve daha sonra da "sen çok harika bir insansın, sonuçta diktirip karşıma bakireymiş gibi çıkabilirdin ama dürüstçe yüzüme söyledin. Beni kandırmadın bunun için çok teşekkür ederim. Doğru insan olduğunu bir kez daha kanıtladın..." dedi.
Evlenecekseniz böyle adamlarla evlenin! Bakire olmadığınız için sizi almayacak adamı da bırakın gitsin gittiği yere, kendinizi cinsel meta olarak görmekten vazgeçin...
Kızlar kızlık zarı diktiren ve sonuç alanlar varsa yada en azından dikim yaptıranlar varsa süreci paylaşabiliriz ben de bu onarımı yaptırdım ve merak ediyorum sizler de aynı şeyleri mi yaşıyorsunuz diye veya başarılı olan varsa paylaşıp bizi rahatlatabilir ama şimdiden çok rica ediyorum lütfen konu dışı yazıp kimse konuyu dağıtmasın bizim ne yaşadığımızı ancak biz biliriz...
pardon ama
burası türkiye canım
seninki de istisna
her erkek bunu hazmedemez kabul etmez kolay kolay sen şanslıymışsın
abddede yaşamıyoruz karıştırma istersen
pardon ama
burası türkiye canım
seninki de istisna
her erkek bunu hazmedemez kabul etmez kolay kolay sen şanslıymışsın
abddede yaşamıyoruz karıştırma istersen
pardon ama
burası türkiye canım