hymen onarımı(kızlık zarı dikimi)yaptıran ve sonuç alan var mı?

Kimseyi kınamamak lazım. Herkesin yaşantısı kendine.
Neler yaşadığını ve ne olduğunu bilemeyiz.

konu sahıbı dıktırmış hatta evlenmiş bıle olabılır kızlar boşuna yorulmayın:KK55:

Eger kendisine saygi duyan ve yaptiklarinin ne kadar dogru ve yanlis oldugunu bilen birisi icin hicte agir degil :)

bakın ben sızı anlıyorum bende sızınle aynı gorusteyım yanı herkes durust olmalı kımse kımseyı kandırmamalı ama karsımızdakı kısının ne yasadıgını bılemeyız bu yuzdende onu bu sekılde yargılama hakkı bıze dusmez....

bakın ben sızı anlıyorum bende sızınle aynı gorusteyım yanı herkes durust olmalı kımse kımseyı kandırmamalı ama karsımızdakı kısının ne yasadıgını bılemeyız bu yuzdende onu bu sekılde yargılama hakkı bıze dusmez....

yukarida dedigim gibi benim lafim bu konuyu acan kisiye degil sadece. benim böyle insanlara tahammülüm yok

Öncelikle bir kaza sonucu veya tecavüz sonucu kızlık zarınız bozulmuş olabilir dikimin amacı aslında zaten budur.

Bu dikme işi evlenene kadar istediğini yapıp bir insanı kandırmak için çıkmamış birşeydir. Anlamıyorum yani hadi yaptınız sonra diktirdiniz o insanın yüzüne bir ömür boyu nasıl bakacaksınız?

Ben bakire değildim evlenirken, eşime de söyledim bunu hemde nişan tarihinin belirlendiği akşam söyledim.

Bana söylediği tek söz; ben senin bacak aranı sevmedim Ceren. Sen yaşadın da ben yaşamadım mı? Ben insanım da sen insan değil misin? dedi...

Ve daha sonra da "Sen çok harika bir insansın, sonuçta diktirip karşıma bakireymiş gibi çıkabilirdin ama dürüstçe yüzüme söyledin. Beni kandırmadın bunun için çok teşekkür ederim. Doğru insan olduğunu bir kez daha kanıtladın..." dedi.

Evlenecekseniz böyle adamlarla evlenin! Bakire olmadığınız için sizi almayacak adamı da bırakın gitsin gittiği yere, kendinizi cinsel meta olarak görmekten vazgeçin...

erkeklerden nefret ediyordum artık bu gidişle hem cinsim olan kadın mahlukatından da nefret edicem acaba buraya ahlak dersi vermeye çalışanların ruh hallerİni merak ediyorum nasıl bir kadın düşmalığıdır bu ya anlamadım yazmıyım diyorum ama dayanamadım benim yada başkasının ne yaşadıklarını bilmeden hangi cürretle yargılıyosun sen kimsin be kadın !!! benim yaşadıklarımı bağıra bağıra tokat gibi suratlarınıza söylemek istiyorum öfkem geçmez geçemez kesin artık ders nasihat vs.. de gidin örgü nakış işleri olan formlara gidin size burdan ekmek çıkmaz..

öncelikle bir kaza sonucu veya tecavüz sonucu kızlık zarınız bozulmuş olabilir dikimin amacı aslında zaten budur.

Bu dikme işi evlenene kadar istediğini yapıp bir insanı kandırmak için çıkmamış birşeydir. Anlamıyorum yani hadi yaptınız sonra diktirdiniz o insanın yüzüne bir ömür boyu nasıl bakacaksınız?

Ben bakire değildim evlenirken, eşime de söyledim bunu hemde nişan tarihinin belirlendiği akşam söyledim.

Bana söylediği tek söz; ben senin bacak aranı sevmedim ceren. Sen yaşadın da ben yaşamadım mı? Ben insanım da sen insan değil misin? Dedi...

Ve daha sonra da "sen çok harika bir insansın, sonuçta diktirip karşıma bakireymiş gibi çıkabilirdin ama dürüstçe yüzüme söyledin. Beni kandırmadın bunun için çok teşekkür ederim. Doğru insan olduğunu bir kez daha kanıtladın..." dedi.

Evlenecekseniz böyle adamlarla evlenin! Bakire olmadığınız için sizi almayacak adamı da bırakın gitsin gittiği yere, kendinizi cinsel meta olarak görmekten vazgeçin...

pardon ama
burası türkiye canım
seninki de istisna
her erkek bunu hazmedemez kabul etmez kolay kolay sen şanslıymışsın
abddede yaşamıyoruz karıştırma istersen

Kızlar kızlık zarı diktiren ve sonuç alanlar varsa yada en azından dikim yaptıranlar varsa süreci paylaşabiliriz ben de bu onarımı yaptırdım ve merak ediyorum sizler de aynı şeyleri mi yaşıyorsunuz diye veya başarılı olan varsa paylaşıp bizi rahatlatabilir ama şimdiden çok rica ediyorum lütfen konu dışı yazıp kimse konuyu dağıtmasın bizim ne yaşadığımızı ancak biz biliriz...

Tüm iyi niyetimle söylüyorum paranı ayır ve çok iyi bir psikiyatra git hemen hemde.Bununla kendine değer biçme ve ne yaşadıysan sahip çık.Şu işlemi yaptırdın hadi diyelim peki yaşadıklarını sen silebilecek misin beyninden.Kızlık zarını diktirip kendini böyle bir muameleye maruz bıraktığın için kendini ileride affedebilecek misin?Cinsellik doğal bir süreç bunun için suçluluk hissetmek hesap vermek sadece kendini tamamlayamadığını sancılı karışık bir süreçte olduğunu gösterir.Acilen psikiyatra git.Sonra istersen gene git diktir ne diyeyim ben utandım diktir derken.Kadınsın sen her yaşadığınla kıymetlisin değerlisin.Seni bekaretinle değerlendirecek zihniyetten kaç be canım.Bunu ileride anlarsın ve çok pişman olursun şu operasyonu geçirdiğine.

pardon ama
burası türkiye canım
seninki de istisna

burasi türkiye diye halada gerikafali mi yasamak zorundasiniz??? her erkek bunu hazmedemez ne demek yaaa??!! sen kendin icin mi yasiyorsun yada o erkek dedigin kisi icin mi?? kendine hic mi deger vermiyorsun? hem akilli ve mantikli olman icin abd'de yasamak zorunda degilsin canim.

pardon ama
burası türkiye canım
seninki de istisna

pardon ama burası texas değil canım hazmedemezse çeker gider, öyle bi adama ihtiyaçta olmamalı.

sen bakire değilsin diye, yıllarca sevişip önüne gelen her kızla sevişme isteğiyle yanıp tutuşan bir adam seni reddediyorsa yolu vereceksin çekip gidecek.

banane sizin kızlık zarınızdan? hem cinslerimi bu kadar aciz görünce canım acıyor sadece istediğinizi yapabilirsiniz bu sizin vicdanınız..

pardon ama
burası türkiye canım
seninki de istisna

Abd de yaşamıyoruz ama abd den daha yüksek cinsellik yaşantısı ?

Ne istinasından bahsediyorsun benim bir çok arkadaşım bbakire olmadığı halde evlendi bırakın bu savsataları ya kadını et parçası haline getirmeyin o zihniyetteki adama tekmeyi basacakaın gitsin zarın için evlencek zihniyette insan ile bir ömür ne işin var ?

Sanki Türkiye çok geri kalmış bir ülke de verdiğiniz örneğe bakın ha şunda da öndeyiz dikim konusunda oda okulun bitti yada evliliğim geldi diyen hem cinslerimiz yüzünden...

Vicdan sizin yapı sizin karşındakinin de günahına giriyorsunuz ( müslüman olmayabilirsiniz ) bi şekilde karşınıza çıkar elbet kınamıyorum hayat sizin vicdan sizin ama kadınlığı da sürümeyin bu kadar yerlerde.

ben gerdekte bıle ılışkıye gırmekten korkuyordum acısından bı hafta kendıme gelemedım mıllet dıktırıp dıktırıp yırttırıyo

ayrıca o ruhla nasıl yasıolar hayret edıorum uyuyamaz ınsan ya. omur boyu yasıcan ınsanı ılk yaptıgın sey kandırmaksa gerısını dusunemıom..

İlginçtir şu ben sakladım sen niye saklamadin biz gb ler enayimiydik diyenler bende diktirmeden evlendim rabbime sukur ama bu bana bu durum daki insanlara ağzıma geleni söylemeyi rencide etme hakkını vermez nasılsa yüzüm görünmüyor aman canım nasılsa bir nickten ibaretim diye düşünebilirsiniz ama yazdığınız her cümle karşınızdaki insanı yaralar ah alirsiniz ictenn Oysaki bunu dusunemezsiniz çünkü empati nedir onu öğrenememişsiniz ah ne yazıkkk ben diyorum.......sen nasıl insansın nasıl esin olucak adamı kandırırsın diyebilir insan kabul edenini bulur evlenir diyebilirlersiniz de etik acican da vicdan azabi yasamamak icin de eyvallah dogrusu bu ama bir kadini o..... yapanda erkek tir ana yapan da unutmayalım bir kadın olarak cinsim yanındayım helal kızlar diktirin sonra bi daha diktirin .......!!!!!!!! dedikleri gibi heyyyyy bu kabul edenler ortada çokcadami bu kızlar hep diktiriyor kandiriyor eşlerini yada fantezi olsun diye mi yaptiriyorlar bu yorumları yapanlari allah ihsan etsin ey insan oğlu sende olmamış olabilir daha ilerde gelecek neslin için dua et bence boburlenme zira kibir şeytan işidir ....

namus bekçileri iş başında :26::KK47:

bazıları 15inde koca koca diye ağaca tırmanıp kocaya kaçtığı için bişey yaşayıp pişman olmaya zamanları kalmıyo sonrada evliyim başkasına aşığım konuları :KK50:

(bende bekarım ve bakireyim ama bu bana millete hakaret etme hakkı vermez)

X