- Konu Sahibi doctor1982
Biliyorum bu alanda cok konu açıldı hymen hakkında..Fakat gerek özel mesajlar gerek forumu incelerken cok yanlıs bilinenleri gördüm.Hem açıklamak hemde soru yanıtlamak (vaktim oldugunca) istedim..Arkadaşlar bilhassa bu konuya takılanlar şunu bilin ki kızlık zarı kolay yırtılmaz.Ve kazara gitmez.yani illaki bir ilişki yada sert bir cismin vajinaya girmesi şarttır.ayrıca önde diyede kaygılanmayın cünkü o kadarda önde degil ve sert bir yapı.Şuna da değineyim ki kızlık zarı neymiş sogan zarı gibi ince süt kaymagı gibi hemen çekilen birşeymiş.Hayır yanlıs kızlık zarı resmen et kıvamında bir doku olup vajina girişinin 2cm içerisinde yer alır.ortası deliktir kenarları zardır.halka şeklindedir ve heryerde aynı anda yırtılmaz.tam bir ilişkide yada cisimi tam degdirince içeriye ancak öyle heryerden yırtılır.jimnastik ata binmek bisiklete binmek binde bir ihtimaldir ki bana göre mümkün degildir.İlk gecesi kolay gecenlerinde rahat ve mantıklı olduklarından ötürü öyledir.sonucta kasılmadan yapılan herşey rahat olmuyor mu.Teşekkürler okudugunuz için.