Sivilceli Ciltler Hydrafacial hakkında bilgisi olan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben ilk seansı yaptırdım cilde ışıltı parlaklık veriyor ilk seansta bunu gözlemledim kadıköy de klinikte yarı fiyatına yaptırdım sıkmalı cilt bakımı yaptırmayın iz kalıyor en iyi yerde bile yapılan işlemlerde o gözenekler açılıyor yağ bezeleri alınırken kesinlkle bu işlem daha iyi hic yaptıramıyorsanız 6 ayda bir yaptırın. diğer seansları yaptırınca sonuçları paylaşırım.

Merhaba bu yöntem aqua peeling olarak da geçiyor( aratınca çıksın diye yazıyorum)

Yaptırdı iseniz sonuçları paylaşabilir misiniz
Herkes reklamını yapıyor fakat anlamak çok güç ne doğru ne değil uzun vadedeki geridönüşü önemli cildin daha kötü hale gelmesi ya da deforme olmaması açısından

Bende istiyorum yaptırmak. 5-6 yerden fiyat aldım. En kısa sürede yaptıracağım. Tek endişem gözeneklerin geniş kalması. Öncesi sonrası resimlerde gözenekler bariz belli, hatta yaptırmadan önce belli olmayan gözenekler sonrasında baya geniş geniş belli oluyor.

Bu işlem sivilce lekelerini açıyormu kızlaarrr
Merhaba

leke deil dha açok izler için ama lekelrde de sonuç veriyor demişti doktor.Ben daha denemedim emin olamıyorum, kesin sonuç verir miş beyazlık için ve izler için ama sürekli yaptırmak gerekiyormuş ve üçlü kürler halinde satılıyor. İçlerinde de makinanın tüplerinde, sıvı solüsyon olması gerekiyormuş yani bazı klinikler su sıkıp yapabiliyor gittiğiniz yer önemli demişti bilgi aldığım yer. Ve bir seansın 45 dkdan az sürmemesi gerekiyor,

Sağlıklı günler,

Bu bakimi buyukcekmece veya beylikduzu civarinda duzgun yapan yer var mi?

Yapan çok yer var ama ben şahsen belli kalite standartları altında olmaması açısından çok merkezi bir bölge tercih ettim. Bu solisyon meselesi hayli önemli. Gittiğim yerde böyle bir şey olamaz mı? Orada çok görüşme yaptığım için nacizane fikrime kanaat ederek güvendim. Bakalım ya umarım güzel olur döküyoruz resmen bitmiyor of :)

Bu yöntemi de buraya soru olarak aqua peeling sorumla yazdığımdan beridir araştırıyorum. Bişektomi için görüşmeye gitmiştim içime siniverdi konuşurken. Fiyat yüksek ama deneyeceğim. PS : sonradan sarkma olur mu diye Bişektomide kararsızım çok

canım sen yaptırdın mı bizi de bilgilendirirmisin yaptırdıysaan :)

Aralık ayında yaptırmıştım tek seans denemek için. Baya memnun kaldım ben. Cildim baya temiz görünüyordu ama siyah noktalarım için bi etkisi olmadı. Cildimdeki o parlak görüntü de 3-4 hafta sonra gitti . Birkaç ayda bir yaptırmak gerekli sanki etkisi 1 ayda geçiyor çünkü

Kızlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama sonuçlar nasıl? Ben de yeni yaptıracağım. İlk kez cilt bakımı yaptıracağım onda da en iyisi olsun istiyorum :d pimpirikliyim sanırım. İzmir'de hydrafacial yapan yerleri araştırdığımda karşıma derma fame clinics çıktı. Gaziemir'deymiş yerleri. Yaptıranlar avantajlarını yazabilir mi? Konu açılalı 7 yıl olmuş mesela o yıllarda yaptıranlar şimdi nasıl?

Hydrfacial cilt bakımı tek seansta sadece cildi temizliyor siyah noktalardan arındırıyor, kısa bir süre bb krem sürmüş gibi geziyorsunuz. Lazer ve dermapen işlemleri gibi değil. Sürekli yaptırmanız gerek cildinizdeki etkiyi devam ettirmek için. Seansları çok pahalı. Belki önerilen seansları yatırırsanız kalıcı bir düzelme sağlar. Problemli ciltlerde sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…