Sivilceli Ciltler Hydrafacial hakkında bilgisi olan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben çok araştırdım. Kesinlikle lazer gibi değil. Hiç bir yan etkisi yok. 2011 yılının en iyi cihazı seçilmiş. Ama türkiyeye yeni geldiği için ve kişiye özel kapsüller başlıklar kullanıldığı için pahalı bir sistem. Gittim görüştüm biryerle.Önümüzdeki hafta uygulatıcam canım. Ayda birkere yapılabiliyormuş ayrıca. Aktif akneleri olanlarda kullanıma uygunmuş. lekelerde başarı oranı çok yüksek dediler ama oyuklarda okadar yüksek beklentiler oluşmaması gerektiği söylendi.

Uygulatabildiniz mi?Sonuclari nasil? Yaz gelmeden bende ciltteki akne lekeleri icin birsey yaptirmak istiyorum ancak sizlerin yorumunu gormeden karar vermek istemiyorum,deneyimlerinizi bekliyorum.

merhaba arkadaşlar hydrafacial uygulatan kimse var mı acaba? istanbul avrupa yakasında hangi merkezlerde uygulanıyor bilen var mı?

Konu açılalı uzun zaman olmuş ama ben de merak ediyorum istanbul avrupa yakasında hydrafacial uygulatıp memnun kalan var mı acaba?

Arkadaslar merhaba ben ptesi gunu 3. Seansima gittim 15er gun aralikla. Cildim cok bozuk diyemm hafif lekeler ve siyah noktalar var yaptiktan bi kac gun sonra kuruumaya baslio cilt sorasinda daha guzel oluyo tabi fazla yaglanma fln yok eskisi gbi ve daha temiz. Ama mucize beklemeyin ozellikle lekelerde de cok etkili bi cihaz diil klasik cilt bakiminin saglikli olan versiyonu diyelim hele ki biz kadinlar hemen hemen hergun makyaj yapip gozeneklerimizi dolduruyoruz digerr yontemler sadece gozenekleri bosaltirken bu bosaltip sikilastiriyo seans sonrasi makyaj yapmaya kiyamadigim icin de cok guzel goruntu olmuyo ama bi kac gun sonrasinda goruosunuz etkiyi parlak guzel bi cilt oluyo. Seans sonrasinda da rahatlamis fresh hissediosunuz. İnsallah yardimci olabilmisimdir.

Merhabalar. Pahalı bir sistem bu. Sizce yaptırmamıza değer mi? Cildinizde kalıcı etkileri oldu mu?

Merhabalar. Pahalı bir sistem bu. Sizce yaptırmamıza değer mi? Cildinizde kalıcı etkileri oldu mu?
Malesef hicbir yontem kalici diil. Cildimize cok iyi bakip ozenle korusak bile makyaj, iklim, tukettigimiz yiyecekler vs dogrudan olmasa bile cildimizi etkiliyor. Ben dogrudan sonucu gormek isterim derseniz tavsiye etmem. Ama ben peeling gibi cildi soyan ya da agresif islem gorenlerin ileride daha buyuk problemlerle karsilastigini goruyorum. Hydrafacial a tekrar gidicem benim tercihim, ben begendim ama ben cikar cikmaz net sonuc gormek isterim derseniz hydrafacialda en fazla gorebiliceginiz cildnzn yag dengesini korumasi ve ferahlamasi olur. Benim ve etrafimda yaptiranlarin hepsi bu dusuncede. Bu arada nerde kaca yapiolar bilmiyorum ama ben ankarada 150 ye yaptiriyorum. 300 e yapan da var. Bi defa gittim 300 e yapan yere ama tekrar gitmem acikcasi. Umarim aciklayabilmis ve yardimci olabilmisimdir

150'ye nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim acaba rica etsem

150'ye nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim acaba rica etsem
Merhaba o malesef bi kac ay onceydi. Batikentte beleza fakat malesef simdi uygulamayi 300 tl ye yapiolarmis. Distributorler degismis jel fiyatlari artmis ve malesef ankarada 350 400e yapan yerler neden bu kadar ucuz eksik mi yapiyorsunuz diye elestirdikleri icin fiyat yukselmis. Hydrafacial guzel fakat 300 tllik bir bakim diil hele ki bir kac defa ust uste gidip maksimum etki almak icin verilebilicek fiyatlar ucuk oluyo. 0 (312) 503 03 47 arayin biraz pazarlik yapin sansinizi deneyin isterseniz anlayisli insanlar sonucu da haber verirseniz sevinirim.

merhaba, ankarada operatör dr fatih öktem'in klniği hydrafacial konusunda gayet başarılı, tavsiye ederim

Hydrafacial bence klasik cilt bakımına göre çok daha güzel bir yöntem. Cildiniz tahriş olmadan, acı çekmeden arınıyorsunuz. Ben 7-8 aydır her regl dönemimden sonra cildimi bu yöntemle temizletiyorum. Sonucunda siyah noktalarım azaldı, gözeneklerim küçüldü ve sivilce lekelerimin rengi açıldı. Tabi bi de yüzünüzden çıkan yağın, kirin,siyah noktaların toplandığı küçük bir kutu var ki onu ışığa tutarak incelemek bana ayrı bi keyif veriyo:)

Merhaba, ben de hydrafacial yaptırmayı düşünüyorum da size birkaç şey sorabilir miyim? daha sonra bakımı yaptırmaya devam ettiniz mi yoksa sadece tek seans mı yaptırdınız? Bir de cilt tipiniz nedir? Benim cildim karma ama yağlı bölgeler çok yağlı kuru yerler de pul pul dökülüyor. Cildin yağ dengesini düzenlemede gerçekten etkili oldu mu sizde?
Çok teşekkür ederim şimdiden:)

yaa bu başlığa neden kimse yazmamış yaptıranlar yardımcı olabilirler mi
nerede hangi fiyatlara yaptırdılar memnun kaldılar mı özellikle sivilce problemine yardımcı oldu mu

yaa bu başlığa neden kimse yazmamış yaptıranlar yardımcı olabilirler mi
nerede hangi fiyatlara yaptırdılar memnun kaldılar mı özellikle sivilce problemine yardımcı oldu mu
Ben daha önce de yazdığım gibi hemen hemen her ay yaptırıyorum. Aslında ilk dört seanstan sonra bu kadar sık yaptırmaya gerek yok ama verdiği temizlik hissi hoşuma gidiyor. Sivilceler ve siyah noktalar üzerinde etkili ayrıca yağlanma sorununuz varsa ona da çok iyi geliyor. Ben de Ankara'da Beleza Estetikte yaptırıyorum. Bilgilerini zaten yukarıda Cansoo vermiş.

Rica ederim:) ben 3-4 seans yptrdim onar gun araliklarla cildimin yag dengesini duzene soktu ama bi sureligine cok guzeldi. Daha sonra - yanlis urunler kullanmamdan kaynakli da olabilir- tekrar eski haline dondu. Cilt tipim karma benim de. Burnumun ustu ozellikle baya yaglaniyor ve siyah noktam cok. Yanaklara dogru daha kuru bazen pullaniyor. Hydrafacial ilk seansta cok diil ama 3. Den sonra elimi attigimda resmen siyah noktalar elime geliyor gbi oluyodu tabi tamamen de bi gecme soz konusu degil. Belki temizlettikten sonra aydan aya gitsem daha iyi olabilirdi onu da bilemiyorum.4 seans en uygun toplamda 1200 tl civari oluyor. Buna deger mi yoksa alternatif bi seyler bulmak daha mi mantikli bilemiyorum cunku baska cilt bakimi yaptirmadim. Baska cilt bakimlarindan da memnun olanlar var fakat kisi beklicem ben de. Olmazsa mecbur hydrafacial. Yardimci olabilmisimdir umarim

merhabalar,
ben de Ankara'da yaşıyorum ve Beleza Estetik'e gidiyorum Hydrafacial'da bence çok başarılı. ilk seansta farkı anlayabiliyorsunuz. Beni göre yüzüme ne yaptırdığımı cildimin gerçekten çok parladığını söylüyor. Üstelik diğer yerlere göre de fiyatı oldukça uygun. Eğer cilt bakımını düşünüyorsanız bir bakın derim. diğer işlemlerde de oldukça başarılılar. Daha önce birkaç yerde yaptırmama rağmen lazerde hiç sonuç alamadım. burada makineleri o kadar güzel ki 4 seansta %85 kurtuldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Her şeyden önce temizliğine sonsuz güvenebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…