Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beylik laflar dğill ..daha öncede sevmiştim birini..Şuan ki erkek arkadaşım ve benım hayatımı baştan başa değiştiren tek erkek . aşkı yaşadıgm son erkek o yüzden size beylık laflar gibi gelmiş olabilir ..
ben sevdiğim için wazgeçmeyi düşünmüyorumm.. Siz herlde sevgilinizi birgün unutmak ümidiyle seviyorsunuz bundan bu durum çıkıyor :)
tavsiyeniz için teşekkür ederimm . :)
19 yaş evliliğe cesaret etmek için çok küçük bi yaş bence. 22 yaşındayım okulumu bitirdim güzelde bi işim var ama evliliğe 3 sene daha var hemde 3 yıldır birlikte olmamıza rağmen. insanların fikirleri değişebilir 19 yaşındaki fikirlerimle şimdikiler çok farklı. birde daha 1 yıldır birlikteymişsiniz çokta olmamış daha bence. sevgilin madem seviyor bence beklemeli öyle okumama karışmaz okurum falan boş laflar biraz. evlilikte gözü olan okumaz okuyacak olanın gözü evlilikte olmaz(bu sadece benim fikrim bu cümle üzerinden polemiğe girmeyelim kimseyle). hayatının sonuna kadar zaten evli kalacaksın allah izin verirse işini eline al ayaklarının üzerinde dur sonra evlen.
onu biraz daha tanımanı tavsiye ederim çünkü sen çok gençsin okul ve meslek hayatında bazı şeyleri yapman gerekiyor. belki bu sürede onu ailenle tanıştırır ve aileleri tanıştırarak söz keserek filan zaman kazanabilirsin. ama evlilik için en erken 2 yıl filan demelisin...bu konuda onu ikna etmen gerek.