Bilmiyorum sana ne kadar yardımcı olabilirm.buarada baban için başın sağolsun canım mekanı cennet olsun..Erkek arkadasım iş sebebiyle dilekçemiz kabul olmassa gitmek durumunda kalıcak ve tabi gitmeden ciddi bişeyler olsun istiyor.bizde 1 buçuk senedir birlikteyiz.yaşımda 20 . Nasıl acıklarım ne derim aileme diye cok düşünüyordum.En önemli etkende benim için annemdi babam saten her zman mutlulugum için arkamda olur biliyorum.sundan 4 5 ay önce annemle konuştum..erkek arkadasımın oldugunu ciddi düşündügümüzü oda babama söylemiş tabii babamda arkadaş cevresi sayesinde biraz araştırmış coook övgü almışş( babamla bizimde aramız cok iyidir banada güveni cooooktur ) bu sene erkek arkadaşım kalırsa seneye haziranda nişan düşündüğümü tabiki öncesinde tanıstırma olcagını acıkladım güzel bi dille karşı cıkmadılar ama dahada erkenine biraz karsılar.Annen erkek arkadaşın oldgunu biliyormu acaba onu anlayamadım canım ? umarım hayırlısı olur senin içinde..En kısa zamanda erkek arkadadsını anlatmadıysan anlat ve ciddi düşündüğünü söyle . e tabi okuduğun için düşüncen cook normal en azından ailenle tanıştırmayı teklif et . nişanda zamnla olacak şeyler..Hakkında hayırlısı olur inşALLAH arkadaşım..
ewet çok doğru dmi .. zaten eğitimime devam etmemı o da istiyor okuma demez asla zaten ama .. ne nasıl olck hç blmyrm..
en zorlandıgım kısım anneme açıklamam olucak ..
çünkü geçen ay kuzenım evlenmek istediğini söyledii teyzeme . onlarda hayır erken dedi olmaz dediler .. kızda kaçtı mesela benım ailemde teyzemler çok fikir verdiğignden hepsi birbirinin düşüncesini etkıler kafa çok yani ..
Canım benım senın adına çok sevindim :) inşallah hayırlısı olur hakkındaaa :)
annemle erkek arkadaşım tanıştılar hatta 1 ay önce evimiz badana olmuştu erkek arkadaşım geldi yardıma ağır eşyaları taşımakta birçok konuda yardım ettıı .. Ananem , teyzelerim , bir kaç eniştem biliyor .. ama napıcağımı blemıyorum canım
en doğrusu anneme bu konuyu nasıl açıcam onuda bilmiyorum .. bir tanem abim var ve o da okuyor şehir dışında .. annemle evde beraber kaldıgımızdan sorunda çıksın ıstemıyorum ama artık huzurum kalmadı galiba tam 20 yaşına girdiğimde ciddiyete bindirmek istiyorum ..
Zamnında benım yaşadıklarımı yaşamış olan büyüklerimden yardım istiyorumm
canım bu durumlarda herkes birbirine fikirler verir etkiler bu vazgeçilmezdir bizim büyüklerimizdeama dediğim gibi erkek arkadaşın bir gün gelsin annene niyetini kendi açıklasın senin cesaretin yoksa yada ailesiyle tanışıyorsa ailen ailelri devreye sokun belkide kuzenın kaçtığından dolayı annen hayır demicek belki 2-3 aya evlenemezsiniz ama belki adı konsun diye nişanlı kalırsınız seninde erkek arkadaşınında gönlü rahatlar die düşünüyorum ama erkek arkadaşının ailesi tanışmamıssa ailenle orasını bilemem ama böyle bir yöntemde olabilri canım ben görücü usulu tanıştım nişanlıyım 11 gundür :) böle sevgili tecrubem yoktur ama aklıma bu geliyor sonuçta ailende isim konulmadan fazla gezmeni istemez die düşünuyorum en azından söz veya nişan yaparlar diye düşünuyorum ailende eğlenmek amaçlı gezmediğini zaten biliyordur korkma en azından kuzenının yaptığını sen yapma die kabl etcekler die düşünuyorum hemen evt demeyebilir tabıkıide ama kabullencektir sonuçta annenle yaşıorsunuz zor gelecektir annene ama kabullencektir sonunda rahat ol huzurun bozulmasın ikinizinde bu günleri güzel geçirerk vakttinizi harcayın :):)
Canım benim yaşım25 hatta 26dan gidiyorum. ama hala evlenme yaşımın geldiğini ne ben düşünüyorum ne de ailem düşünüyorum. babama kalsa 30 yaşında belki gelirmiş o yaş.
ama lisedeki arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştılar bile. evlenme yaşı ne zamandır belli olmaz. okuyorsan şimdi evlenmen biraz sıkıntılı olur. ama okumuyorsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum. her anne düğün telaşına çeyiz dizme telaşına girmek ister. eğer annen evlenme için erken diye düşünüyorsa evli olan arkadaşlarınla görüş =))) onlardan bahset. düğün sezonu açılıyor illa ki evlenen arkadaşların vardr. hepsinin düğünlerine katıl :)))) ben babamı bu şekilde alıştırdım. iki haftada bir arkadaşlarımdan biri evleniyordu. bende evlenme yaşımınızın gelip geçtiğini söylüyordum=))) ve 30umda vermeyi düşünen babam bir gün e gelsin istesin artık seni dedi
ya da direk konuya gir. veya ailede sana daha yakın teyze hala vs yok mu onlara anlat derdini onlar ön ayak olsunlar sana))
21 yaşındayım.Yani senden sadece 2 yaş büyüğüm.
Sevdiceğim de 24 yaşında,geçen yıl mezun oldu,ben de seneye olacağım inşallah.
Sana şunu söylemeliyim ilk olarak : İnan 19 yaşındaki halimle,şimdiki halim çok farklı.
Bir gün bile insana bir şeyler katarken,2 yılda ne kadar büyümüşüm diyorum.
Arkadaşlar haklı. Yaşının geçtiği falan yok,ne bu acele anlamadım.:44:
Bizim de iş-askerlik vs.derken en az 2-3 yıl var daha.
Her şey zamanında güzel.
Seni beklemeyecekse de kendisi bilir.
Önce okulunu bitir. Önce iş,sonra eş.
Ama onu kaybetmek hiç istemıyorum gerçektenben okuycm diyip ayrılsam bir daha kmseyle mutlu da olamam ama ona geri de dönemem de ileride ...
Beylik laflar etmeye gerek yok.
Herkes zamanında demiştir.Unutamam,başkasını sevemem vs.
Unutursun,öyle bir aşık olursun ki,yeniden doğmuş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?