• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Huzurum Kalmadı

UmutGizem

ßen Ona Resmen Aşığım :)
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
60
0
16
Uşak
Merhaba Kızlar
kimseyle paylaşamadığım şeyleri sizlere yazmaya karar verdim .
en azından biraz rahatlarım diye düşünüyorum ..O kadar destekçi bir siteki beni anlıyacağınızı düşünüyorum.
Öncelikle ben 19 yaşındayım Ağustos ayında 20 yaşına gireeceğim.erkek arkadaşımda 25 yaşına girdi. askerliğinide yaptı.1 senedir beraberiz.çok seviyorum onu ..
Bilmiyorum neden ama yaşı itibariyle olsa gerek ki evlenmek için çok baskı yapıyor. ciddi değilsinn diyor . ciddiyye bindirelim artık diyor ama ben napıcağımı bilmiyorum .ailemde küçük yaşta evliliğe karşı.. onlara nasıl bu durumu açıklıycağm blmıyorum .. Babam vefat etti 6 yl önce. Eğer o olsaydı beni anlardı mutluluğum için elinden geleni yapardı..Beni üzmezdi. ama ben aileme çok bağlı oldugumdan onları karşıma alamıyorum galiba ... erkek arkadaşımla huzurumuz kalmadı hergün ağlıyorum o ağlıyo yeter artık senınle mutlu olmak istiyorum diye ... neyi nasıl yapıcam bilmiyorumm ama çok huzursuzum artıkk elime mesleğimi bile almadan evlenmek çok garip gelıyor sizce napmalıyım .. artık sevgilimle ayrılma boyutuna geldikk.. Lütfen yardım edin ben napıcam . Bazen nefes bile alamıyorumm.. daha demın yıne kvga ettık. Ben Eski huzurmuzu geri istiyorum napmalıyımmmm :(

okuyorsun sanırım, mesleğini eline almadan evlenmek istememen çok doğal,haklısın.
erkek arkdaşınla bunları konuş,evlenmemiz için erken de,meslek edinmek istiyorum de,gerçekten çok gençsin.
ailende seni çok sevdiğinden korumaya çalışıyordur bence onlarıda anlamalısın.

Son düzenleme:
1 senedir birlikteyiz Sevgisinede çokgüveniyorum .. çok sevdiğinide biliyorum benimm için bir çok şey yaptı ..
annemle bu konuyu paylaşmadım .. korkuyorum karşı gelir biliyorum ikisini de kırmak istemıyorum. :( napıcam Allahım hiç bilmiyorumm ...

Bilmiyorum sana ne kadar yardımcı olabilirm.buarada baban için başın sağolsun canım mekanı cennet olsun..Erkek arkadasım iş sebebiyle dilekçemiz kabul olmassa gitmek durumunda kalıcak ve tabi gitmeden ciddi bişeyler olsun istiyor.bizde 1 buçuk senedir birlikteyiz.yaşımda 20 . Nasıl acıklarım ne derim aileme diye cok düşünüyordum.En önemli etkende benim için annemdi babam saten her zman mutlulugum için arkamda olur biliyorum.sundan 4 5 ay önce annemle konuştum..erkek arkadasımın oldugunu ciddi düşündügümüzü oda babama söylemiş tabii babamda arkadaş cevresi sayesinde biraz araştırmış coook övgü almışş:16: ( babamla bizimde aramız cok iyidir banada güveni cooooktur ) bu sene erkek arkadaşım kalırsa seneye haziranda nişan düşündüğümü tabiki öncesinde tanıstırma olcagını acıkladım güzel bi dille karşı cıkmadılar ama dahada erkenine biraz karsılar.Annen erkek arkadaşın oldgunu biliyormu acaba onu anlayamadım canım ? umarım hayırlısı olur senin içinde..En kısa zamanda erkek arkadadsını anlatmadıysan anlat ve ciddi düşündüğünü söyle . e tabi okuduğun için düşüncen cook normal en azından ailenle tanıştırmayı teklif et . nişanda zamnla olacak şeyler..Hakkında hayırlısı olur inşALLAH arkadaşım..

Bilmiyorum sana ne kadar yardımcı olabilirm.buarada baban için başın sağolsun canım mekanı cennet olsun..Erkek arkadasım iş sebebiyle dilekçemiz kabul olmassa gitmek durumunda kalıcak ve tabi gitmeden ciddi bişeyler olsun istiyor.bizde 1 buçuk senedir birlikteyiz.yaşımda 20 . Nasıl acıklarım ne derim aileme diye cok düşünüyordum.En önemli etkende benim için annemdi babam saten her zman mutlulugum için arkamda olur biliyorum.sundan 4 5 ay önce annemle konuştum..erkek arkadasımın oldugunu ciddi düşündügümüzü oda babama söylemiş tabii babamda arkadaş cevresi sayesinde biraz araştırmış coook övgü almışş:16: ( babamla bizimde aramız cok iyidir banada güveni cooooktur ) bu sene erkek arkadaşım kalırsa seneye haziranda nişan düşündüğümü tabiki öncesinde tanıstırma olcagını acıkladım güzel bi dille karşı cıkmadılar ama dahada erkenine biraz karsılar.Annen erkek arkadaşın oldgunu biliyormu acaba onu anlayamadım canım ? umarım hayırlısı olur senin içinde..En kısa zamanda erkek arkadadsını anlatmadıysan anlat ve ciddi düşündüğünü söyle . e tabi okuduğun için düşüncen cook normal en azından ailenle tanıştırmayı teklif et . nişanda zamnla olacak şeyler..Hakkında hayırlısı olur inşALLAH arkadaşım..

Canım benım senın adına çok sevindim :) inşallah hayırlısı olur hakkındaaa :)
annemle erkek arkadaşım tanıştılar hatta 1 ay önce evimiz badana olmuştu erkek arkadaşım geldi yardıma ağır eşyaları taşımakta birçok konuda yardım ettıı .. Ananem , teyzelerim , bir kaç eniştem biliyor .. ama napıcağımı blemıyorum canım :(
en doğrusu anneme bu konuyu nasıl açıcam onuda bilmiyorum .. bir tanem abim var ve o da okuyor şehir dışında .. annemle evde beraber kaldıgımızdan sorunda çıksın ıstemıyorum ama artık huzurum kalmadı galiba tam 20 yaşına girdiğimde ciddiyete bindirmek istiyorum ..
Zamnında benım yaşadıklarımı yaşamış olan büyüklerimden yardım istiyorumm :(

canım bence açıkla ailene derim ben neden gizlicen ki zaten blıyorlarmış erkek arkdaşınlada konuş eğitimine devam etmene razı olcaksa bence resmiyete dök derim böylece orta yol bulunur die düşünüyorum veya erkek arkadaşınla annen konuşsun madem biliyorlar seviyorlar erkek arkadışını konuşsunlar annen daha etkili olur diye düşünuyorum birde ?

ewet çok doğru dmi .. zaten eğitimime devam etmemı o da istiyor okuma demez asla zaten ama .. ne nasıl olck hç blmyrm..
en zorlandıgım kısım anneme açıklamam olucak ..
çünkü geçen ay kuzenım evlenmek istediğini söyledii teyzeme . onlarda hayır erken dedi olmaz dediler .. kızda kaçtı mesela benım ailemde teyzemler çok fikir verdiğignden hepsi birbirinin düşüncesini etkıler kafa çok yani ..
:(

ewet çok doğru dmi .. zaten eğitimime devam etmemı o da istiyor okuma demez asla zaten ama .. ne nasıl olck hç blmyrm..
en zorlandıgım kısım anneme açıklamam olucak ..
çünkü geçen ay kuzenım evlenmek istediğini söyledii teyzeme . onlarda hayır erken dedi olmaz dediler .. kızda kaçtı mesela benım ailemde teyzemler çok fikir verdiğignden hepsi birbirinin düşüncesini etkıler kafa çok yani ..
:(

canım bu durumlarda herkes birbirine fikirler verir etkiler bu vazgeçilmezdir bizim büyüklerimizde :D ama dediğim gibi erkek arkadaşın bir gün gelsin annene niyetini kendi açıklasın senin cesaretin yoksa yada ailesiyle tanışıyorsa ailen ailelri devreye sokun belkide kuzenın kaçtığından dolayı annen hayır demicek belki 2-3 aya evlenemezsiniz ama belki adı konsun diye nişanlı kalırsınız seninde erkek arkadaşınında gönlü rahatlar die düşünüyorum ama erkek arkadaşının ailesi tanışmamıssa ailenle orasını bilemem ama böyle bir yöntemde olabilri canım ben görücü usulu tanıştım nişanlıyım 11 gundür :) böle sevgili tecrubem yoktur ama aklıma bu geliyor sonuçta ailende isim konulmadan fazla gezmeni istemez die düşünuyorum en azından söz veya nişan yaparlar diye düşünuyorum ailende eğlenmek amaçlı gezmediğini zaten biliyordur korkma en azından kuzenının yaptığını sen yapma die kabl etcekler die düşünuyorum hemen evt demeyebilir tabıkıide ama kabullencektir sonuçta annenle yaşıorsunuz zor gelecektir annene ama kabullencektir sonunda rahat ol huzurun bozulmasın ikinizinde bu günleri güzel geçirerk vakttinizi harcayın :):)

Canım benım senın adına çok sevindim :) inşallah hayırlısı olur hakkındaaa :)
annemle erkek arkadaşım tanıştılar hatta 1 ay önce evimiz badana olmuştu erkek arkadaşım geldi yardıma ağır eşyaları taşımakta birçok konuda yardım ettıı .. Ananem , teyzelerim , bir kaç eniştem biliyor .. ama napıcağımı blemıyorum canım :(
en doğrusu anneme bu konuyu nasıl açıcam onuda bilmiyorum .. bir tanem abim var ve o da okuyor şehir dışında .. annemle evde beraber kaldıgımızdan sorunda çıksın ıstemıyorum ama artık huzurum kalmadı galiba tam 20 yaşına girdiğimde ciddiyete bindirmek istiyorum ..
Zamnında benım yaşadıklarımı yaşamış olan büyüklerimden yardım istiyorumm :(

Canıım benim..Sana en büyük tavsiyem Annenle biran önce konuşup anlaşmak . abinle aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama eger gercekten sana yardımcı olabilecek bir abin vrsa sana cook büyük yardımı olacagına inanıyorum..Tekrar tekrar hayırlısı olsun..annenin ters şekilde tepki vercegini sanmıyorum benim annem cok cadalozdur :) o bile beklediğim tepkiyi vermediyse hiiiç korkma derim :) içini ferah tut ve ciddi şekilde düşündüklerini dile getir hemen olmasada birazcık daha hızlandır :):16:

canım bu durumlarda herkes birbirine fikirler verir etkiler bu vazgeçilmezdir bizim büyüklerimizde :D ama dediğim gibi erkek arkadaşın bir gün gelsin annene niyetini kendi açıklasın senin cesaretin yoksa yada ailesiyle tanışıyorsa ailen ailelri devreye sokun belkide kuzenın kaçtığından dolayı annen hayır demicek belki 2-3 aya evlenemezsiniz ama belki adı konsun diye nişanlı kalırsınız seninde erkek arkadaşınında gönlü rahatlar die düşünüyorum ama erkek arkadaşının ailesi tanışmamıssa ailenle orasını bilemem ama böyle bir yöntemde olabilri canım ben görücü usulu tanıştım nişanlıyım 11 gundür :) böle sevgili tecrubem yoktur ama aklıma bu geliyor sonuçta ailende isim konulmadan fazla gezmeni istemez die düşünuyorum en azından söz veya nişan yaparlar diye düşünuyorum ailende eğlenmek amaçlı gezmediğini zaten biliyordur korkma en azından kuzenının yaptığını sen yapma die kabl etcekler die düşünuyorum hemen evt demeyebilir tabıkıide ama kabullencektir sonuçta annenle yaşıorsunuz zor gelecektir annene ama kabullencektir sonunda rahat ol huzurun bozulmasın ikinizinde bu günleri güzel geçirerk vakttinizi harcayın :):)

çok çok çok teşekkür ederim tavsiyeler için gerçekten bu konu yuzunden moralım çok bozuluyordu.. Bu Arada Allahımdaa mutluluğunuuu daim etsin umarımm çok çok çokk ve çoklardan da çok mutlu olursunn :)
Evlilik zten hemen düşünmüyorus adını koy 1bçuk seneye evlenırız diyor erkek arkadaşım ama resmı oldugunu anlamak istiyorum diyor haklı olarak e yaşı da geldii ...yaşım evlilik için küçük mü dersiniz :/

""" SmGİbo """ canım benım galiba haklısın birascıcık cesarete ihtiyacım var .. ne kadar erken söylersem o kadar erken ikna olurlar belkıı (İnşallahhhhhh) :D sen kç yaşındasın annen nasıl tpki verdii :)

Canım benim yaşım25 hatta 26dan gidiyorum. ama hala evlenme yaşımın geldiğini ne ben düşünüyorum ne de ailem düşünüyorum. babama kalsa 30 yaşında belki gelirmiş o yaş.
ama lisedeki arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştılar bile. evlenme yaşı ne zamandır belli olmaz. okuyorsan şimdi evlenmen biraz sıkıntılı olur. ama okumuyorsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum. her anne düğün telaşına çeyiz dizme telaşına girmek ister. eğer annen evlenme için erken diye düşünüyorsa evli olan arkadaşlarınla görüş =))) onlardan bahset. düğün sezonu açılıyor illa ki evlenen arkadaşların vardr. hepsinin düğünlerine katıl :)))) ben babamı bu şekilde alıştırdım. iki haftada bir arkadaşlarımdan biri evleniyordu. bende evlenme yaşımınızın gelip geçtiğini söylüyordum=))) ve 30umda vermeyi düşünen babam bir gün e gelsin istesin artık seni dedi :52:
ya da direk konuya gir. veya ailede sana daha yakın teyze hala vs yok mu onlara anlat derdini onlar ön ayak olsunlar sana ;)))

ayy kendimi gördüm sanki sende :D ayni durumdaydim bende annem karsi dgldi hatta adini koyalim diyodu bu yaz ama babam cok karsi cikti istediler vermedi yani .. seni korkutmak istemem asla ben yurtdisinda sevgilimde trde oldugu icin vermedi babam.. bence annenle konusmalisin kesin anlayis gösterir ki zaten biliyomus en azindan bi söz falan olsun :)

daha çok kızlar ıster evlenmeyı erkekler yanaşmaz
sevgılının acelesı neden?

yaşı mı geçiyor?yook.

bu kadar aceleye getırme canım enıne boyuna düşün evlilik için 1 yıllık ilişki çok az... ailenı karşına alma.

21 yaşındayım.Yani senden sadece 2 yaş büyüğüm.

Sevdiceğim de 24 yaşında,geçen yıl mezun oldu,ben de seneye olacağım inşallah.

Sana şunu söylemeliyim ilk olarak : İnan 19 yaşındaki halimle,şimdiki halim çok farklı.

Bir gün bile insana bir şeyler katarken,2 yılda ne kadar büyümüşüm diyorum.

Arkadaşlar haklı. Yaşının geçtiği falan yok,ne bu acele anlamadım.:44:

Bizim de iş-askerlik vs.derken en az 2-3 yıl var daha.

Her şey zamanında güzel.

Seni beklemeyecekse de kendisi bilir.

Önce okulunu bitir. Önce iş,sonra eş.:34:

Canım benim yaşım25 hatta 26dan gidiyorum. ama hala evlenme yaşımın geldiğini ne ben düşünüyorum ne de ailem düşünüyorum. babama kalsa 30 yaşında belki gelirmiş o yaş.
ama lisedeki arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştılar bile. evlenme yaşı ne zamandır belli olmaz. okuyorsan şimdi evlenmen biraz sıkıntılı olur. ama okumuyorsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum. her anne düğün telaşına çeyiz dizme telaşına girmek ister. eğer annen evlenme için erken diye düşünüyorsa evli olan arkadaşlarınla görüş =))) onlardan bahset. düğün sezonu açılıyor illa ki evlenen arkadaşların vardr. hepsinin düğünlerine katıl :)))) ben babamı bu şekilde alıştırdım. iki haftada bir arkadaşlarımdan biri evleniyordu. bende evlenme yaşımınızın gelip geçtiğini söylüyordum=))) ve 30umda vermeyi düşünen babam bir gün e gelsin istesin artık seni dedi :52:
ya da direk konuya gir. veya ailede sana daha yakın teyze hala vs yok mu onlara anlat derdini onlar ön ayak olsunlar sana ;)))

Bencede araya büyükleri sokmalıyım .. :(
Senın Adınada çok sevindim canım benım inşallah hayırlısı olurrr..

İStanbulDream :))
SEn kaç yaşındasın ki .. Sevgilinle ayrıldın mı canım :O

21 yaşındayım.Yani senden sadece 2 yaş büyüğüm.

Sevdiceğim de 24 yaşında,geçen yıl mezun oldu,ben de seneye olacağım inşallah.

Sana şunu söylemeliyim ilk olarak : İnan 19 yaşındaki halimle,şimdiki halim çok farklı.

Bir gün bile insana bir şeyler katarken,2 yılda ne kadar büyümüşüm diyorum.

Arkadaşlar haklı. Yaşının geçtiği falan yok,ne bu acele anlamadım.:44:

Bizim de iş-askerlik vs.derken en az 2-3 yıl var daha.

Her şey zamanında güzel.

Seni beklemeyecekse de kendisi bilir.

Önce okulunu bitir. Önce iş,sonra eş.:34:

Ama onu kaybetmek hiç istemıyorum gerçekten :( ben okuycm diyip ayrılsam bir daha kmseyle mutlu da olamam ama ona geri de dönemem de ileride ... :(

İStanbulDream :))
SEn kaç yaşındasın ki .. Sevgilinle ayrıldın mı canım :O[/QUOTE]

19. yok yok ayrilmadim :) okulumun bitmesini bekliyorz sonra gerekeni yapcaz :)

Ama onu kaybetmek hiç istemıyorum gerçekten :( ben okuycm diyip ayrılsam bir daha kmseyle mutlu da olamam ama ona geri de dönemem de ileride ... :(

Beylik laflar etmeye gerek yok.:34:

Herkes zamanında demiştir.Unutamam,başkasını sevemem vs.

Unutursun,öyle bir aşık olursun ki,yeniden doğmuş gibi.:31:

Beylik laflar etmeye gerek yok.:34:

Herkes zamanında demiştir.Unutamam,başkasını sevemem vs.

Unutursun,öyle bir aşık olursun ki,yeniden doğmuş gibi.:31:

Beylik laflar dğill ..daha öncede sevmiştim birini..Şuan ki erkek arkadaşım ve benım hayatımı baştan başa değiştiren tek erkek . aşkı yaşadıgm son erkek o yüzden size beylık laflar gibi gelmiş olabilir ..
ben sevdiğim için wazgeçmeyi düşünmüyorumm.. Siz herlde sevgilinizi birgün unutmak ümidiyle seviyorsunuz bundan bu durum çıkıyor :)
tavsiyeniz için teşekkür ederimm . :)

Back